fbpx

Saluti da Sorrento, rakkaat Jumalattaret!

Kesäristeilyllä Caprilla!

Terveiset Sorrentosta. Kesä on vihdoin saapunut Italiaan, ja olin viime viikolla nauttimassa auringosta ja ihanista maisemista yhdessä Suomalaisten ystävieni kanssa Etelä-italiassa.

Hotelli Excelsior Vittorian terassilta aukesi upea näkymä Napolinlahdelle

Tämä kevät on ollut Italiassa tosi huono säiden puolesta, moni sanoo ettei muista ikinä olleen näin huonoja kelejä keväällä. On kuin koko kevät olisi jäänyt välistä kokonaan. Pitkittyneestä talvesta siirryimme suoraan kesään muutama päivä sitten. Koko kevään ajan lämpötilat ovat olleet noin 15 asteen tuntumassa ja on satanut. K o k o a j a n .

Näin ollen nyt kun kesäkelit ovat täällä, en ole vielä yhtään totuttautunut aurinkoon, ja haluan koitan olla tosi tarkka siitä, että en anna sen tehdä tuhojaan ihollani. Tähän liittyen, olen tänä kesänä olen ottanut kokeiluuni uuden aurinkovoidesarjan Korresilta, johon olen niin tyytyväinen, että haluan kertoa siitä kaikille!

Testaamani Korresin aurinkotuotteet saivat minulta ja iholtani täydet pisteet

Korresin Red Grape -aurinkotuotesarjaan kuuluu monia upeita tuotteita, joista minulla oli testissä kasvoille tuleva mattapintainen aurinkovoide suojakertoimella 50, vartalolle aurinkosuojaspray kertoimilla 50 ja 20, aftersun ja lisäksi huulivoide. Voiteet joutuivatkin minulla heti aika tiukkaan testiin, sillä vietin yhden päivän privaattijahdilla, kun kävimme Caprin saarella venereissulla. Olin siis kokonaisen päivän veneen kannella auringonpaisteessa, ja vesi vielä heijasti ja voimisti auringonvaloa entisestään.

Sorrento sataman yllä komeili hotelli Excelsior Vittoria

Aurinko on meille hyväksi, mutta liian suurina annoksina pahaksi. Aurinko tuottaa iholla elintärkeää hormonia, eli D-vitamiinia. Se myös piristää mieltä, sen voi varmasti jokainen allekirjoittaa, varsinkin jos on kokenut Suomen marraskuun. Aurinko tekee myös suurta hallaa iholle, ja siksi siitä täytyy osata nauttia oikein ja oikean kokoisina annoksina. Auringonsäteet vanhentaa ihoa huomattavasti ja ihon palaminen voi aiheuttaa ihosyöpää, jo yksi kerta riittää siihen.

Pulahdin myös uimaan veneen perästä. Ai luoja, miten se oli ihanaa!

Oma ihoni on pohjoismaisen vaalea. Se ei rusketu helposti mutta alkaa kyllä nopeasti punoittamaan auringon vaikutuksesta. Siksi olen aina hyvin tarkka auringon suhteen, ja pyrin olemaan viisas suojautuessani siltä. Oleskelen yleensä mieluummin varjossa kuin suorassa auringonpaisteessa (myös varjossa voi ruskettua jos sitä haluaa) ja tarvittaessa suojaan myös pääni ja vartaloni vaatteilla.

Upea Caprin saari oli henkeäsalpaava!

Otin suojakseni kasvoille Korresin aurinkovoiteen ja vartalolle suihkuttelin 50 suojakertoimen rasvaa. Ja tiedättekö mitä – en todellakaan palanut mistään kohdasta koko reissullani. En veneellä, en uima-altaalla, en missään vaiheessa. Olen tosi tyytyväinen näihin Korresin aurinkotuotteisiin, ja halusin niistä kirjoittaa ihan näin erikseen, josko vaikka juuri sinä pohdit tällä hetkellä sitä, mihin aurinkorasvaan luottaisit. Luota näihin, nämä on oikeasti tosi hyvälaatuisia!

RED GRAPEAURINKOSUOJA / ANTIAGEING / PIGMENTTIMUUTOKSIA EHKÄISEVÄ VOIDE KASVOILLE SPF50

Tämä kasvovoide on aivan mahtava tuote! Laitan sitä aamulla kasvoille ihonpuhdistuksen jälkeen, ja käytän sitä ihan kosteusvoiteen sijasta, koska se on koostumukseltaan ihoa kosteuttava. Tämä voiden suojaa ihoa auringonsäteiltä ja estää pigmenttimuutosten syntyä. Ja mikä parasta: siinä on myös anti-ageing-vaikutus! Tämä voide on minulla näin kesäaikaan ihan päivittäisessä käytössä päivävoiteena, eikä kasvoilla ole palamisen merkkiäkään! Koostumus on miellyttävä, ja sen päälle on hyvä tehdä meikki. Suosittelen ehdottomasti!

RED GRAPE / AURINKOSUOJA EMULSIO VARTALOLLE SPF50 ENNENAIKAISIA IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ VASTAAN / KIINTEYTTÄVÄ

Tämä aurinkosuojaspray on minulla käytössä keholle, ja olen siihen tosi tyytyväinen. Kertaakaan ihoni ei ole alkanut punoittamaan, vaikka aika tiukoissa paikoissa auringon suhteen olenkin jo monta kertaa ollut. Tykkään siitä, että se on niin helppo levittää: sen kuin suihkuttaa iholle ja levittää. Tuotteen tuoksu on mieto ja miellyttävä. Paitsi että tuote tarjoaa suojan iholle aurinkoa vastaan, se myös kosteuttaa ja kiinteyttää (!) ihoa. Aivan loistotuote!

RED GRAPE / AFTER-SUN -VARTALOVOIDE ENNENAIKAISIA IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ VASTAAN / KIINTEYTTÄVÄ
Vielä haluan mainita tämän loistavan After Sun -voiteen, sillä auringossa oleilun jälkeen on ihanaa vielä kosteuttaa iho, ja siihen tämä voiden on täydellinen. Se sisältää viinirypäleöljyä (kuten aurinkovoiteetkin), B5-provitamiinia ja avokadovoita. Se kosteuttaa ihon ihanasti ja tuntuu myös ravitsevan sitä hyvin. Tämä voide on luksusluokan päätös ihanalle päivälle auringossa!

Auringolta suojautuminen on yksi tärkeimmistä asioista, joita voit ihosi eteen tehdä. Aurinko on tosiaan yksi tehokkaimmista ulkopuolisista asioista, jotka vanhentavat ihoa ja saavat sen ryppyiseksi. Nämä Korresin tuotteet ovat täynnä hyviä ja laadukkaita ihoa hoitavia aineita, ja sen lisäksi ne korjaavat ihossa jo syntyneitä vaurioita. Esimerkiksi tuotteiden sisältämä tumma viinirypäle ja sen punainen hedelmäliha sisältää runsaasti antosyaania, joka kestää voimakastakin UV-säteilyä. Antosyaani on vahva antioksidantti, ja se suojaa tehokkaasti vapaita radikaaleja vastaan. Viinirypäle antaa suojaa auringon haittavaikutuksia vastaan. Voiteissa on käytetty myös mm. maustekurkumaa, erilaisia luonnollisia öljyjä, merileväuutetta ja B5-vitamiinia. Vain kaikkea hyvää ihosi parhaaksi!

Voide on helppo suihkauttaa iholle la levittää sen kevyen mutta tehokkaan koostumuksen ansiosta.

Nämä Korresin tuotteet ovat kaikin minun aivan supersuosikkejani, koska niiden takana on arvomaailma, joka vastaa omaani. Tuotteet ovat Kreikasta, ja ne saavat tehonsa luonnosta. Niissä yhdistyy kasvien voimat ja tieteellinen tutkimus, eli ne ovat turvallisia ja tutkittuja. Korres on todellinen Jumalatarten kosmetiikkasarja! Löydät tuotteet Korresin omasta verkkokaupasta, heidän Lasipalatsin brändimyymälästä ja valituilta jälleenmyyjiltä, esim. Stockmannilta.

KORRES on kreikkalainen yritys, jonka juuret ovat Ateenan ensimmäisessä homeopaattisessa apteekissa. Ensimmäinen KORRES–tuote oli aromaattinen hunajaa ja anista sisältävä yrttisiirappi, jonka resepti pohjautui lämmittävään hunajapohjaiseen “rakomelon”- juomaan, jota Giorgios Korresin isoisä tapasi juoda kotikaupungissaan Naxosin saarella. Korres aloitti toimintansa vuonna 1996 tarkoituksenaan hyödyntää mittavia tieteellisiä resurssejaan hyödyllisten ja turvallisten tuotteiden kehittämiseksi. Tänä päivänä yrityksellä on täydellinen ihon- ja hiustenhoitotuotteiden,värikosmetiikan, aurinkosuojatuotteiden ja yrttivalmisteiden valikoima.

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: