fbpx

Vietin juhannuksen luonnonkauniissa Jurmossa Ahvenanmaalla ystäväni Päivin emännöimässä retkeilymajassa merimiehiä bongaamassa. Päivi vetää Jurmossa Djurmo Turism -yritystä, johon kuuluu retkeilymaja Vandrahem, Kvarnen -kauppa, kahvila ja ravintola sekä vierasvenesatama. Päivin uusi koti Jurmossa on aivan ihastuttava, mutta mittavassa remontissa juuri nyt, joten yövyin Vandrahem -retkeilymajassa työntekijöiden huoneessa. Ja olinkin vähän töissä samalla myös, olin myöskin Päivin vetämän Kvarnen-ruokakaupan ruuhka-apuna ja löin asiakkaiden ostoksia kassaan hieman ruosteisen kouluruotsini säestyksellä.

Saavuin Jurmoon pari päivää jo ennen juhannusta. Pakkasin kissat autoon ja lähdin ajamaan ensin Kustaviin, josta menin lossilla Vuosnaisiin ja sieltä isommalla M/S Viggen -autolautalla Åvaan. Laittamatka kesti noin 40 minuuttia ja siitä menin vielä yhdellä pienemmällä lautalla Brändöstä Jurmoon. Olin aivan innoissani matkasta ja otin todellakin kameran reissuun mukaan, jotta sain ikuistettua upeaa saaristolaistunnelmaa jakaakseni sen kanssanne. Ahvenanmaan maisemat ovat aivan huikean kauniit, tässä niistä teille parhaita paloja menomatkan varrelta:

Esittelen saarta ja kerron juhannuksesta lisää seuraavissa postauksissani!

Rakkaudella,

Coco

 

 

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: