fbpx

Kaupallinen yhteistyö: Korres Finland Oy

“Millään kirjaimilla ei Elämää voi kirjoittaa
yhtä kauniisti kuin noilla viivoilla,
rypyillä sinun kasvoillasi”

– Tommy Taberman

Vaikka allekirjoitan Tommyn viisaat ja kauniit sanat täydellisesti, minusta arvokkaasti vanheneminen on kaunista, eikä sitä mielestäni tarvitse peitellä keinotekoisesti esim. plastiikkakirurgialla ilman perinpohjaista pohdintaa, pidän silti tärkeänä huolehtia rakkaasta ihostani mahdollisimman hyvin ja estää sen ennenaikaista vanhenemista oikeanlaisella hoidolla. Ihonhoito on minulle osa itsestä huolehtimista ja päivittäinen nautinto. Minulle tärkeitä arvoja on myös kosmetiikan turvallisuus, luonnosta saatava voima ja eettisyys.

Uusin tuttavuuteni ihonhoidon saralla on Korresin uudistunut Wild Rose -tuotesarja. Jo ajatuksena ihonhoito ruusutuotteilla kuulostaa aivan ultranaiselliselta ja hemmottelevalta. Ruusu on tunnettu rakkauden ja intohimon jumalattaren Venuksen symbolina. Neitsyt Mariaan liitetty ruusu symboloi puhtautta, viattomuutta ja epäitsekästä rakkautta. Ruusu onkin ikiaikainen feminiinisyyteen vahvasti liitetty symboli, ja sopii mitä parhaiten myös jumalatarten kauneudenhoitoon.

Korresin Wild Rose -sarja saakin nimensä mukaan villiruusuöljystä, jota on vielä terästetty Super C-vitamiinilla, jonka kerrotaan imeytyvän ihoon 1000 % tehokkaammin kuin puhtaan askorbiinihapon. Tämä tuotesarja on suunnattu juuri ensimmäisten juonteiden torjuntaan, ja siitä löytyy vaihtoehtoja eri ihotyypeille. Sen luvataan auttavan ikääntymisen ensimerkkien silottamisessa, tasoittavan ihon sävyä ja tekevän ihosta pehmeän ja nuorekkaan heleän. Muutoksia iholle luvataan jo viikon käytön jälkeen!

Kyseessä ei ole uusi tuotesarja, sillä Korresilla on ollut villiruusutuotteita myynnissä jo 22 vuoden ajan. Nyt sarja on kuitenkin uudistunut aivan hiljattain. Tuotteiden ainesosia on hiottu entistä tehokkaammiksi, ja tuotteiden tuoksu on entistä hienostuneempi. Pääsin testaamaan sarjan suosituimpia tuotteita ihotyypilleni räätälöitynä, ja olen jo parin viikon käytön jälkeen vaikuttunut niiden tehosta ja laadusta!

Uudistetun tuotesarjan tehon takana olevat tärkeimmät ainesosat ovat:

Stabiloitu, hyvin imeytyvä Super C-vitamiini

C-vitamiini eli askorbiinihappo on antioksidantti, joka korjaa ja parantaa ihoa: se vähentää arpien, haavojen ja mustelmien syntymistä, vahvistaa kollageenin tuotantoa ja immuunijärjestelmää. Korresin käyttämä Super C-vitamiini on erityinen öljyliukoinen C-vitamiinimuoto, joka imeytyy erityisen hyvin. Se kirkastaa ihoa, vähentää pigmettimuutosten syntyä, ja tasoittaa ihon sävyä imeytyessään iholle, jolloin se vapauttaa C-vitamiinia.

C-vitamiini onkin oikea ihon supervitamiini. Se estää ihossa solutasolla tuhoa tekevien vapaiden radikaalien (joita tulee mm. ilmansaasteista) aiheuttamaa hapettumista soluissamme. C-vitamiini korjaa jo ihoon tulleita tuhoja. Lisäksi se kirkastaa ja silottaa ihoa hellävaraisesti, auttaa pigmenttiläiskien hoidossa ja tukee ihon kollageenintuotantoa sekä suojaa ihon kollageenisäikeitä. Suun kautta nautittuna C-vitamiinilla on paljon muitakin hyötyjä hyvinvoinnillesi. Se auttaa mm. vahvistamaan vastustuskykyä, joten suosittelen lisäämään C-vitamiinin omaan itsehoitorutiiniisi, sekä sisäisesti että ulkoisesti nautittuna.

Villiruusuöljy

Villiruusuöljy on arvokas raaka-aine, jota Korres on käyttänyt tuotteissaan jo kauan. Se on luonnollinen vastaus jumalattaren heleään ihoon. Villiruusuöljy on tehokas antioksidantti, ja se sisältää luontaisesti erityisen runsaasti C-vitamiinia – yhdeksän kertaa enemmän kuin appelsiinimehu – sekä lisäksi omega 3-, 6- ja 9 -rasvahappoja sekä A-vitamiinia. Villirusuöljy on tehokas juonteiden ja pigmenttimuutosten ehkäisijä. Se kosteuttaa ja pehmentää ihoa, ja saa siitä kauniin kuulaan ja heleän.

Hydro Patch

Hydro Patch, “kosteuspaikka”, on optimaalinen, kontrolloidusti vapautuva ainesosayhdistelmä, joka on kehitetty ihon kuivuutta vastaan. Se perustuu kalvon muodostaviin luonnollisiin sekä erittäin tehokkaisiin kosteuttaviin ainesosiin, jotka kosteuttavat ihoa välittömästi ja samalla pitkäkestoisesti. Hydro Patchia on käytetty päivävoiteissa, ja se muodostaa suojaavan kalvon ihon pinnalle. Kalvo estää kosteuden haihtumista ihon pinnalta. Sen ansiosta iho pysyy kosteutettuna jopa 48 tunnin ajan, ja tutkimusten mukaan kosteus säilyy ihossa jopa viiden päivän ajan.

Tuotteet EIVÄT sisällä parabeenejä (käytetty säilöntaineina kosmetiikassa), mineraaliöljyjä (tukkivat ihoa), silikoneja (epäekologisia), SLES- tai ALES -yhdisteitä (ärsyttää ja kuivattaa ihoa) eikä ftalaatteja (hormonaalinen haitta-aine).

Olen tosiaan nyt kahden kuukauden ajan saanut kokeilla muutamia sarjan tuotteita, ja olen aivan kertakaikkisen ihastunut niihin. Ihoni on rasvainen sekaiho, jossa on hieman pigmenttiläiskiä ja salakavalasti myös ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä on alkanut ilmestyä silmänympärysiholleni. Nämä ovatkin ihonhoitoni suurimmat haasteet, yhdessä epäpuhatuksien kanssa, joita minulla tulee satunnaisesti erityisesti leukaan ja leukalinjaan, vaikka kuinka yritän sitä puhdistaa huolella.

Aseeksi näitä vastaan sain Wild Rose -seerumin, päivävoiteen normaalille ja sekaiholle, yön yli -hoitonaamion sekä vaahtoavan puhdistusvoiteen ja kuorivan puhdistusvoiteen.

Epäpuhtauksia vastaan taistellessa tärkeää on se, millaista ravintoa syö, sekä se, miten hyvin ihon puhdistaa. Myös hormonitasapaino vaikuttaa osaltaan siihen, joten kyseessä on aina monitahoinen asia. Ravinto, stressi (siis sen välttäminen) ja ihonhoito ovat siis tärkeitä minulle ihonhoidossani.

Ihonhoitorutiiniini kuuluu ihon puhdistus ja kosteutus kahdesti joka päivä. Lisäksi kaksi kertaa viikossa teen syvällisemmän hoidon, johon kuuluu myös ihon kuorinta ja naamio. Wild Rose -sarjaan ei kuulu erillistä naamiota, mutta yövoide toimii naamiomaisena. Korresilta löytyy kuitenkin todella kattava valikoima naamioita, joista kerron myöhemmin lisää.

Wild Rose -puhdistusvoide on täyteläisen tuntuinen voide, joka vaahtoaa ja puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta erittäin tehokkaasti. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, se on saippuaton eikä kuivata ihoa. Vaikuttavina aineina on villiruusuöljy, ympäristön saasteita vastaan suojaava sitrushedelmien flavonoidien, parsakaalin ja aloeuutteen yhdistelmä sekä rauhoittava kehäkukka ja kosteuttava B5-provitamiini.

Puhdistusvaahto on kätevässä pumppupullossa, ja sen koostumus ja tuoksu ovat todella miellyttävät. Se todella tuntuu puhdistavan ihon täydellisesti kaikista epäpuhtauksista, ja iho tuntuu sen jälkeen raikkaalta, pehmeältä ja kosteutetulta.

Wild Rose kevyesti kuoriva puhdistusvoide on hellävarainen, myös jokapäiväiseen käyttöön sopiva puhdistusvoide, jossa on kuorivia rakeita. Luonnolliset kuorivat ainesosat, riisin ja kirsikan siemenet, puhdistavat iholta kuolleet solut, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin, ja jättävät ihon pehmeäksi ja heleäksi. Mustikan, sokerin sekä appelsiini- ja sitrusuutteiden yhdistelmä parantaa ihon rakennetta. Kosteuttava polysakkaridi yhdessä aloeuutteen kanssa hoitaa ja rauhoittaa ihoa.

Vaikka kuorivan puhdistusvoiteen tosiaan luvataan sopivan hellävaraisuutensa vuoksi päivittäiseenkin käyttöön, minä otin sen käyttöön kahdesti viikossa. Lähinnä siksi, että pidän vaahtoavasta puhdistusvoiteesta niin paljon. Kuorintavoide on pehmeän tuntuinen, ja se jättää ihon ihanan pehmeäksi ja valmiiksi vastaanottamaan hoitotuotteet.

Wild Rose -kirkastava 15% c-vitamiinihoito on tämän sarjan oikea tähtituote. Se on lasipulloon pakattu kaikille ihotyypeille sopiva tehotuote, joka sisältää 15 % stabiloitua C-vitamiinia sekä villiruusuöljyä. Tuotteessa on kaksifaasinen koostumus (eli siinä on sekä öljyä että vesipohjaista tuotetta), ja se kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä estää pigmenttimuutosten ja hyperpigmentaation syntymistä ja paljastaa tasaisen ja heleän ihon.

Tuotteessa on tosiaan sekä öljypohjaista että vesipohjaista tuotetta, joten on tärkeää muistaa ravistaa pulloa ennen sen käyttöä, jotta ainesosat sekoittuvat. Annostus tapahtuu hygieenisesti ja ekonomisesti pipetillä. Tuotteen koostumus on aivan ihana: se kosteuttaa ihoa juuri sopivasti ja jättää sen todella raikkaan tuntuiseksi. Vaikka tuotteessa on myös öljyä, se ei jätä ihoa liian rasvaiseksi vaan ihanan elivoimaisen tuntuiseksi. Laitan tuotteen iholle aina aamuisin puhdistuksen jälkeen ja ennen kosteusvoidetta. Näin kahdessa viikossa olen huomannut pigmenttimuutosten ihossani aavistuksen vaalentuneen, joten innolla jatkan käyttöä! Ehdottomasti suosittelen tätä tuotetta!

Wild Rose -päivävoide normaalille ja sekaiholle on päivävoide, jonka luvataan kosteuttavan ihoa tehokkaasti ja silottavan ensimmäisiä juonteita iholla. Päivävoide on vesipohjainen, ja siinä on myös aikaisemmin mainittua Hydro Patch -ainesosayhdistelmää sekä villiruusuöljyä, Super C-vitamiinia, valkopajunkuoriuutetta ja hyaluronihappoa.

Päivävoide on todella positiivinen yllätys. Mietin ensiksi kuvauksen luettuani, jättääkö tuote ikävän kalvon kasvoilleni. No ei todellakaan jätä, vaan se levittyy ihanasti kasvoille, kosteuttaa tehokkaasti mutta ei tee ihoa öljyiseksi. Kun iho saa tehokkaasti kosteutusta, sen ei tarvitse tuottaa ylimääräistä talia ja rasvaa, vaan se saavuttaa tasapainon. Ja juuri sellaiselta ihoni nyt tuntuu: se ei ole liian kuiva eikä liian rasvainen mistään kohdin, vaan tuntuu kosteutetulta, pehmeältä, raikkaalta ja tasapainoiselta!

Wild Rose “yön yli” -hoitonaamio on naamiomainen yövoide, joka levitetään iholle ihonpuhdistuksen jälkeen ennen nukkumaanmenoa. Se kosteuttaa ja kirjkastaa ihoa ehkäisten ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Vaikuttavina aineina on villiruusuöljy, Super C-vitamiini, kurkumauute ja luonnolliset balsamit.

Yövoide täydentää Wild Rose -ihonhotosarjan, ja se tuntuu ihanasti viimeiseltä itsestä huolehtimisen teolta ennen nukkumaanmenoa. Se on koostumukseltaan hieman paksumpaa kuin päivävoide, ja hoitaa ihoa unen aikana.

Olen tosiaan käyttänyt Wild Rose -sarjaa ihonhoidossani nyt kahden kuukauden ajan. Olen huomannut jo tässä ajassa muutoksia ihoni kunnossa. Ihoni tuntuu pehmeältä, raikkaalta ja tehokkaasti kosteutetulta. Todelliselta jumalattaren iholta! Pigmenttimuutokset ovat lievästi vähentyneet, mikä kannustaa jatkamaan ihon hoitoa edelleen. Ennen käytön aloittamista pohdin, onko ruusuntuoksu liian voimakas, mutta ei ole. Se on todella miellyttävä ja mieto, kevyen ylellinen eikä missään nimessä liian raskas. Suosittelen Wild Rose sarjaa kaikille jumalattarille päivittäisiin hemmotteluhetkiin!

Korres -sarja on myynnissä Korresin verkkokaupassa täällä sekä esim. Stockmann -tavarataloissa.

Rakkaudella,
Heidi

KORRES on kreikkalainen yritys, jonka juuret ovat Ateenan ensimmäisessä homeopaattisessa apteekissa. Ensimmäinen KORRES–tuote oli aromaattinen hunajaa ja anista sisältävä yrttisiirappi, jonka resepti pohjautui lämmittävään hunajapohjaiseen “rakomelon”- juomaan, jota Giorgios Korresin isoisä tapasi juoda kotikaupungissaan Naxosin saarella. Korres aloitti toimintansa vuonna 1996 tarkoituksenaan hyödyntää mittavia tieteellisiä resurssejaan hyödyllisten ja turvallisten tuotteiden kehittämiseksi. Tänä päivänä yrityksellä on täydellinen ihon- ja hiustenhoitotuotteiden, värikosmetiikan, aurinkosuojatuotteiden ja yrttivalmisteiden valikoima.

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: