fbpx

Pin-Up Garage on olemassa siksi, että jokainen nainen voisi tavoittaa ja saavuttaa kauneuden tunteen ja voida hyvin. Joskus tie tähän pisteeseen on kuitenkin hieman kivikkoinen ja tarvitsemme erityistä apua päästäksemme eteenpäin. Kaikilla ei ole samanlaisia lähtökohtia ja samanlaista elämäntilannetta.

Tämän vuoksi olen valinnut yritykseni hyväntekeväisyyskohteeksi Kymenlaakson ensi – ja turvakotiyhdistyksen. Yhdistys tekee arvokasta lastensuojelutyötä ja  auttaa vaikeissa tilanteissa olevia naisia, lapsia ja perheitä tarjoamalla erilaisia palveluita aina kriisityöstä doulapalveluun ja lasten unikouluun.

Tällä videolla yhdistyksen toiminnanjohtaja Tiina Palviainen kertoo yhdistyksen toiminnasta:

Naisiin kohdistuva lähisuhdeväkivalta on vakava ilmiö yhteiskunnassamme, ja haluan puhua sen puoelsta että jokaisella meillä olisi turvallista omassa parisuhteessamme. Väkivalta voi ilmetä myös muunlaisessa muodossa kuin fyysisenä väkivaltana. Tällä videolla Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistyksen vastaava väkivaltatyöntekijä Ulla Aronen kertoo siitä, millaista väkivalta voi olla, miksi nainen jää väkivaltaiseen parisuhteeseen ja mitä läheinen voi tehdä jos tunnistaa esim. ystävänsä elävän välivaltaisessa suhteessa:

Me, naiset joilla on elämä paremmalla mallilla, voimme auttaa huonommassa tilanteessa olevia sisariamme ja samalla kun hankimme itsellemme jotain hyvää voimme myös auttaa niitä joilla asiat on huonommassa jamassa. Tämän vuoksi

Pin-Up Garage lahjoittaa jokaisesta puolen vuoden Goddess Club -jäsenyydestä 10 euroa Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistys ry:n toiminnan tukemiseen.

Hanki itsellesi jäsenyys ja samalla tuet yhdistyksen työtä: Goddess Club

Lue blogijuttu Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistyksen virkistyspäivästä huomassamme täältä: Pin Me Up!

Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistys auttaa väkivaltaisessa suhteessa eläviä naisia, väsyneitä ja lastenhoitoapua tarvitsevia yksinhuoltajavanhempia ja perheitä, tarjoaa lastenhoitoapua, keskusteluapua ja paljon muuta. Jos sinusta tuntuu, että olet avun tarpeessa, tutustu yhdistyksen toimintamuotoihin ja ota viipymättä yhteyttä yhdistykseen TÄÄLLÄ.

Sivun kuvassa Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistyksen henkilökunta virkistyspäivässään Jumalatarolossa. Kuva: Maria Kimalle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: