fbpx

Lopeta ikuinen laihduttaminen. Tällä kurssilla luot itsellesi uuden kehosuhteen, joka perustuu oman vartalosi hyväksymiseen, rakastamiseen ja arvostamiseen.

28 päivän intensiivikurssi, jonka aikana opit rakastumaan omaan pelikuvaasi. Opit rakastamaan omaa vartaloasi, huolehtimaan sitä monipuolisesti ja hehkut hyvää itsetuntoa. Tulet vastustamattomaksi itsellesi ja muille.

Kenelle kurssi sopii?

Kuulostaako tämä sinusta tutulta:  

 • Olet tyytymätön peilikuvaasi ja keho näyttäytyy vihollisena, jota et pysty hallitsemaan.
 • Ujostelet naisellista ja seksikästä puolat itsessäsi.
 • Olet joutunut kestämään mitätöintiä ja negatiivista arvostelua kehoasi kohtaan ja pienentämään itseäsi että et olisi liikaa.
 • Itsetuntosi on matalalla kun pitäisi löytää jotain kaunista päällepantavaa ja tuntuu, ettei mikään näytä päälläsi hyvältä?
 • Välillä puhkut innosta aloittaa parempi ja terveellisempi elämä – vain palataksesi vanhoihin totuttuihin tapoihin ja malleihin ensimmäisten vastoinkäymisten ja arjen kiireiden koitettua?
 • Tunnet itsesi usein tyytymättömäksi, väsyneeksi ja epäonnistuneeksi. Työpäivän jälkeen romahdat sohvalle ja lohdutat itseäsi herkuilla.
 • Sinulla on traumoja koululiikunnasta ja liikunnan iloa on vaikeaa löytää

Jos mikään ylläolevista osui maaliin kohdallasi, niin Jumalattaren vartalo on juuri sinua varten.

Meihin naisiin kohdistuu valtava määrä paineita, niin sisältä kuin ulkoakin käsin. Meidät jopa opetetaan kulttuurissamme olemaan tyytymättömiä kehoomme ja häpemään sitä. Mutta tuoko tämä ajatustapa hyvää oloa? Ei tuo. Silti nämä mallit ovat niin syvään meihin juurrettu, että niistä on vaikea irtautua yksin.

Tiedätkö mitä: ongelmana kaiken maailman laihdutuskuureissa on yleensä se, että ne on äärimmilleen vietyjä kuureja, joissa vaan rankaistaan kehoa, koska se on vääränlainen. Sen sijaan, että niissä opetettaisiin huolehtimaan kehosta, rakastamaan sitä ja suhtautumaan siihen armollisesti. Ongelma ei ole kehosi ja sen muoto, vaan se, miten ajattelet siitä ja miten sitä kohtelet. Se kaikki heijastuu hyvinvointiisi suoraan.

Sinä ansaitset elää hyvää elämää, jossa voit tuntea tyytyväisyyttä omaa vartaloasi kohtaan.  Mitä jos aloittaisit jo tänään opetteleman aivan uudenlaisen suhtautumisen omaan kehoosi? Oppisit näkemään sen kauniina, arvostamaan sitä ja pitämään siitä rakastavaa hyvää huolta?

Mitä jos tarjoaisitkin itsellesi aivan uuden tavan nähdä itsesi? Jos peilistä sinua katsoisikin nainen, jolla näet olevan Jumalattaren vartalo?

Sinun ei tarvitse muuttua, olet ihanan täydellinen juuri noin. Mutta jos tunnet, että suhtautumisesi itseesi ja omaan kehoosi kaipaa muutosta, tule mukaan kurssille!

(Huom! Tällä kurssilla me emme laihduta, emmekä laske kaloreita, vaan ravitsemme kehoa lempeän monipuolisesti siitä huolehtien. Tämän lopputuloksena kuitenkin on hyvin todennäköisesti laskenut turvotus, kirkastunut mieli ja kevyempi olo.)

Tämän kurssin myötä sinä:

 • Muutat täysin suhtautumisesi omaan vartaloosi. Sen sijaan, että vihaat vartaloasi ja näet siinä vain vikoja, opit arvostamaan kehoasi, kuuntelemaan sen viestejä ja pitämään siitä hyvää huolta.
 • Pääset tutkimaan omia ajatuksiasi omaa vartaloasi kohtaan ja saat konkreettisia työkaluja, joilla voit kääntää turhat negatiiviset ajatuksesi vartaloasi kohtaan positiivisiksi. 
 • Opit aivan uuden tavan suhtautua kehoosi. 
 • Saat inspiraatiota liikuntaan, ja jos olet koululiikunnan traumatisoima (kuten minä), saatat löytää aidon liikunnan ilon ensimmäistä kertaa elämässäsi.
 • Opit huolehtimaan vartalostasi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ja saat arkeesi kuin huomaamatta ihania uusia itsestä huolehtimisen rutiineja, joista nautit.

 

Heli

Saan olla Heidille todella kiitollinen elämäni suunnan muuttamisesta. Kun menin ensimmäiselle kurssille, olin todella vahvasti sitä mieltä, että en kelpaa kenellekkään, kaikista vähiten itselleni. Kurssin jälkeen sain paljon pureskeltavaa siitä, että todellakin kelpaan. Meni pitkän aikaa kipuillessani itsevarmuuden ja oman minäni kanssa, mutta Heidin kannustavat sanat jäivät kuitenkin itämään johonkin aivojeni sopukoihin. Menin toiselle, pidemmälle kurssille, ja huomasin jo ajattelevani pikkuisen erilailla itsestäni ja omasta kehostani. Tällä kurssilla Heidi teki jotain taikoja, koska minäkuvani oli muuttunut todella paljon. Uskalsin omana itsenäni osallistua kilpailuihin kaikkine kurveineni, itsevarmana, uutena naisena ja jee, tulin toiseksi. Nyt osaan nauttia itsestäni ja varsinkin kuvauksista, minä entinen kamerakammoinen, Heidin ansiosta, joka jaksaa uskoa meihin kaikkiin ihaniin naisiin ja auttaa meitä työstämään itsemme pois vääristyneistä minäkuvistamme ja antaa meille toivoa itsemme parantamisesta kannustaen, tukien ja ohjaten ihanilla kursseillaan ottaen jokaisen henkilökohtaisesti huomioon. Kiitos, ihana Heidi, että tänään voin paremmin💗💗💗💋

Heli

Koe itse, miltä tuntuu elää Jumalattaren vartalossa,
ja liity tästä mukaan:

Maksu 6 kuukausi-erässä

48 € / kk

Maksu 3 kuukausi-erässä

88 € / kk

Maksu yhdessä erässä

244 €

Helka

Kerroin tässä hiljattain eräälle vaikeasta masennuksesta ja monenlaisista muista ongelmista kärsivien kanssa työskentelevälle ammattilaiselle elämästäni. Siinä jutustelun lomassa tajusin, miten kaikki onkaan viimeksi kuluneiden vajaan kahden vuoden aikana muuttunut! Olin pitkään onneton, tyytymätön elämääni ja itseeni. En koskaan ollut tottunut saamaan kehuja ulkonäöstäni. Kasvoin ajatellen, että nainen voi olla älykäs tai kaunis, mutta ei molempia. Tulkitsin, että en ole kaunis, koska elin parisuhteessa, jossa minua kaiken aikaa väheksyttiin. Menin Heidin kurssille, jonka annoin itselleni 50-vuotispäivälahjaksi. Se päivä ei unohdu koskaan. Kuulin itsestäni kauniita, arvostavia sanoja. Stailattuna katselin yhä uudelleen itseäni peilistä ihmetellen, olenko se oikeasti minä. Sen jälkeen tajusin, että minulla on oikeus saada hyvää elämääni, eikä minun tarvitse tyytyä olemaan kynnysmattona. Olenkin lähtenyt määrätietoisesti oppimaan Heidin avulla sekä ulkoista että sisäistä hyvää oloa, itseni arvostamista ja itsetunnon kohentamista. Olen onnellinen, että rohkaistuin mukaan. Nämä vajaat 2 vuotta ovat olleet todellista kasvun aikaa, jota edelleen jatkan. Heidi on muuttanut asennettani sekä itseäni että muita kohtaan omalla esimerkillään. Olen myös saanut tätä kautta uusia ystäviä, joille kuuluu myös suuri kiitos! ❤

Helka

Kurssin sisältö

Moduuli 1:

Jumalattaren Ravinto

Hyvinvointi ja kauneuden tunne alkaa sisältä. Tässä ensimmäisessä moduulissa aiheena on ravinto, ja sen merkitys hyvinvoinnillesi.

 

Saat ohjeet 11 päivän vapaaehtoiseen kaunistavaan ja virkistävään hyvän olon  puhdistuskuuriin, saat tietoa puhtaasta ja nautinnollisesta ravinnosta, saat inspiraatiota ja ideoita siihen, miten syödä hyvin niin, että kehosi ja mielesi voivat hyvin.

 

Opit myös aivan uudenlaisen suhtautumisen ruokaan. Opit, miten oikeanlaisen ruuan valinta on rakkauden teko vartaloasi kohtaan, ja kuinka kuuntelet oman kehosi viestejä siitä, mitä se kulloinkin haluaa.

Moduuli 2:

Jumalattaren mieli

Tässä toisessa osiossa lähdemme puhdistamaan omia ajatuksiasi ja uskomuksiasi omaa vartaloasi kohtaan. 

 

Meidän mielemme on usein täynnä roskaa ja negatiivisia ajatuksia omaa kehoamme kohtaan. Negatiiviset ajatukset omaa vartaloamme kohtaan saavat meidät voimaan pahoin ja aiheuttavat myös vartalollemme pahoinvointia.  Tässä moduulissa pääset kohtaamaan oman negatiiviset uskomuksesi, vapauttamaan ne ja kääntämään ne positiivisiksi. 

 

Tässä moduulissa pääset vapautumaan muiden negatiivisista kommenteista, omista kehokomplekseistasi ja saat terveen itsetunnon ja positiivisen tunteen omaa vartaloasi kohtaan. Alat hehkua aivan uudella tavalla ja voit hyvin.

Moduuli 3:

Jumalattaren liikunta

Kehomme on luotu liikkumaan, mutta usein liikunta tuntuu vastenmieliseltä suorittamiselta sen sijaan, että siitä nauttisi. Monilla – myös minulla – on lisäksi ikäviä muistoja koululiikunnan ajoilta.

 

Tässä moduulissa opettelemme armollista suhtautumista kehoamme kohtaan ja etsimme tavan liikkua, joka tuntuu sekä sinusta että sinun vartalostasi nautinnolliselta. 

 

Kun todella nautit liikunnasta ja löydät siitä aidon lapsenomaisen ilon, alat voimaan henkisesti paremmin, mielialasi nousee ja kehosi toimii paremmin. Löydät uudenlaisen suhteen omaan vartaloosi ja syvennät suhdettasi kehoosi entisestään.

Moduuli 4:

Jumalattaren kauneudenhoito

Nyt kun olet syventänyt suhdetta omaan kehoosi, oppinut miten ihana se onkaan ja huolehtimaan siitä sisäisesti, haluan tarjota sinulle vielä yhden tärkeän näkökulman vartaloosi ja opettaa huolehtimaan siitä myös ulkoisesti sen ihoa hoitamalla. 

 

Ihonhoito on ihanan nautinnollista, ja tässä moduulissa saat tietoa siitä, kuinka huolehtia omasta vartalostasi ja sen tärkeimmästä elimestä, ihosta, niin että hehkut sekä sisäisesti että ulkoisesti.

 

Tämän kokonaisuuden jälkeen voit katsoa itseäsi peilistä onnea hehkuen ja nähdä siellä todellisen Jumalattaren vartalon!

 

Kun liityt mukaan nyt, niin saat:

 • Neljä teemaa: ravinto, omat ajatukset, liikunta, ihonhoito
 • Suljettu kurssialusta, josta saat kaikki materiaalit käyttöösi
 • Ohjeet 11 päivän puhdistuskuuriin ja terveellisen ruokavalion ylläpitoon
 • Jumalattaren reseptikirjan tulostettavassa muodossa
 • Inspiraatiota ja ohjeita liikuntaan, josta aidosti nautit
 • Tulostettava ruokapäiväkirja ja liikuntapäiväkirja
 • Aamurutiini, joka takaa onnistuneen alun päivällesi
 • Ohjeet jumalattaren kasvojen -ja vartalonhoitoon
 • Viikottainen luento hyvinvoinnista kurssialustalla
 • Tehtäviä ajatustapasi muutoksen tueksi
 • Tuotesuosituksia (luonnollisesti ilman ostopakkoa)
 • Sekä paljon muuta!

Olen koonnut tämän kurssin sinulle, joka haluat oppia hyväksymään oman kehosi sellaisena kuin se on ja muuttamaan suhtautumistasi itseesi ja kehoosi rennommaksi ja armollisemmaksi.

Mitä, jos nyt heti tekisitkin päätöksen lopettaa ikuiset laihdutuskuurit ja löytäisit salaisuuden onnellisuuteen ja hyvinvointiin, ilman että enää koskaan laihdutat? Löydät aivan uutta energiaa ja uuden tavan nähdä itsesi ja elämän.

Kaiken tämän voi kurssi tuoda sinulle, jos annat sille mahdollisuuden.

Ja voit aloittaa heti!

Lisäksi saat nämä upeat bonukset:

Bonus 1: Matka oman kehon hyväksymiseen

Matka oman kehon hyväksymiseen on minikurssi, jossa keskitytään oman kehokuvan parantamiseen.

Luennossa saat vinkkejä ja konkreettisia ohjeita siihen, miten voit luopua kehohäpeästä, ja siirtyä arvostamaan ja rakastamaan omaa kehoasi. Työkirja auttaa sinua työstämään asioita omalla kohdallasi eteenpäin konkreettisiksi toimiksi, joiden avulla muutat omaa kehokuvaasi. Affirmaatiot auttavat sinua vahvistamaan positiivista ajattelua kehoasi kohtaan ja meditaation avulla otat rakastavan yhteyden omaan kehoosi ja täytät itsesi rakkauden energialla kiireestä kantapäähän.

Arvo 39,90 €

Bonus 2: Aamu- ja iltameditaatio

Sillä, miten päiväsi aloitat, on valtava merkitys koko päiväsi sujumisen suhteen. Menestyvien ihmisten salaisuus on heti aamusta lähtien asettaa energiansa niin, että he saavuttavat sen, mitä he päivän aikana haluavat saavuttaa, eivätkä he anna minkään häiriötekijän vaikuttaa itseensä päivän aikana. Nämä meditaatio on tehty sinulle, jotta sinäkin saisit heti aamusta lähtien menestyjän energian ja samalla suojan kaikkea matakavärähteistä energiaa vastaan, ja illalla pystyt päästämään irti päivästä ja asettumaan levolle lataamaan akkujasi. 

Arvo 11 €

Bonus 3: Unelmaminä-meditaatio

Oletko valmis virittäytymään unelmiesi taajuudelle ja alkamaan itse luomaan elämääsi unelmistasi käsin? Tässä meditaatiossa ohjaan sinut syvärentoutuksen avulla tapaamaan unelmaminääsi ja näkemään millainen unelmaelämäsi tulee olemaan. Meditaation kesto on noin 35 minuuttia.

Arvo 11 €

Kurssin ja bonusten yhteisarvo on 422 euroa,
mutta se ei ole sinun hintasi

Kun liityt nyt mukaan, maksat vain:

Maksu 6 kuukausi-erässä

48 € / kk

Maksu 3 kuukausi-erässä

88 € / kk

Maksu yhdessä erässä

244 €

Kysymyksiä ja vastauksia:

Koska muutos vaatii aikaa ja tapahtuu pikkuhiljaa, on hyvä antaa kurssin aikana joka päivä aikaa itsellesi. Se on osa prosessia, jossa opettelet itsesi rakastamista ja hyväksymistä, ja se ei tapahdu ilman sitoutumista ja työtä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että kaikki se mitä opit tällä kurssilla on hauskaa, ja saat siitä hyvän mielen. Salt siis jo odottamaan seuraavan osion avautumista ja sitä hyvää, mitä siitä itsellesi saat. Miten ihanaa, että saat sitä joka päivä! Ja kun teet tämän työn nyt hyvin, siitä tulee uusi tapasi. Kurssi kestää 28 päivää, ja tuona aikana kurssialustalle aukeaa kuutena päivänä viikosta uusi osio. Joka viikko materiaaleihin kuuluu luento kyseisen moduulin pääteemasta, lisäksi materiaaleissa on sinulle pienempiä tehtäviä joiden avulla kehität itseäsi, työkirjoja, ideoita ja inspiraatiota. Suosittelen ottamaan itsellesi aikaa joka päivä tämän kurssin ajan noin puoli tuntia päivässä. Tiedäthän, että sinä ansaitset sen.

Kyllä on! Minä todella haluan, että sinulle on mahdollisimman suuri hyöty tästä kurssista, ja että sinä onnistut parhaalla mahdollisella tavalla. Tiedän myös, että joskus vaan käy niin, että et ehdikään tehdä kaikkea kuten suunnittelit. Ja joskus elämässä tulee takapakkia, ja haluatkin palata kurssin aiheisiin. Kurssilla tärkeää on oppia myös armollisuutta itseä kohtaan. Ja minä haluan tarjota sitä sinulle myös. Saat täyden pääsyn kaikkiin materiaaleihin ikuiseksi ajaksi – voit milloin tahansa palata materiaaleihin ja halutessasi aloittaa kurssin uudelleen niin monta kertaa kuin haluat.

Tällä kurssilla sinä muutat lopullisesti käsityksesi omasta vartalostasi. Opit näkemään oman kauneutesi, opit arvostamaan ja rakastamaan omaa kehoasi ja opit huolehtimaan siitä sen ansaitsemalla tavalla. Saat konkreettisia työkaluja ja tukea tähän prosessiin, joka yksin on hyvin vaikea. Kurssin jälkeen näet ihanan vartalosi aivan uudessa valossa, hehkut hyvää oloa ja olet vastustamaton itsellesi ja muille.

Saat kurssille pääsyn heti, kun ilmoittaudut mukaan. Moduulit aukeavat kerran viikossa.

Osamaksu on helppo ja turvallinen maksutapa, ja siinä maksunvälittäjänä toimii luotettava kansainvälinen maksunvälitysyhtiö Stripe. Kun valitset osamaksun maksutavaksi, sinun täytyy vain täyttää yhteystietosi, eli nimesi, sähköpostisi, jonka jälkeen sinut ohjataan suojatulle sivulle, johon syötät maksukorttisi tiedot. Korttisi teidät eivät jää meille talteen, vaan ne suojataan täysin. Maksukortiksi käy mikä tahansa kansainvälinen tai suomalainen pankki-tai luottokortti, myös Electron/debit-kortit. Sinulla ei siis ole pakko olla luottokorttia. Jatkossa sinulta veloitetaan kortilta automaattisesti valitsemasi osamaksun summa aina samana päivänä kuukaudesta kun teit oston, kunnes kaikki erät on veloitettu. Sinun tarvitsee vain huolehtia, että tililläsi on vaadittava määrä katetta veloituspäivänä.

Jos sinulla on syömishäiriö, on hyvin tärkeää, että kuulut ammattiavun piiriin. Tämä kurssi ei korvaa terveydenhoitoalan ammattilaisten, kuten lääkärin, psykiatrin tai ravintoterapeutin tarjoamaa apua. Keskustele oman hoitavan lääkärisi kanssa, mikäli sinulla on syömishäiriö tai jokin muu sairaus, ja kysy ammattilaisen mielipide kurssille osallistumiseen. Tällä kurssilla ohjataan nimenomaan lempeyteen ja rakkauteen omaa kehoa kohtaa, joten se voi myös toimia tukena syömishäiriön hoidossa siinä kohtaa kun oikea hoitobalanssi on saavutettu.

Sari

Haluan kiittää sinua Heidi ❤ osallistuminen pitämääsi kurssiin oli paljon enemmän kuin aluksi luulin. Voitin itseni 10 kertaisesti pääsemällä paikanpäälle ja yllätyin sitäkin enemmän siitä onnen tunteesta ja ilosta mitä siellä koin. Ilman osallistumista ja sinun kannustamista en olisi nyt tässä, miettimässä miksi olen toiminut aina kuten olen,miksi työnnän kaiken hyvän pois ja odotan valmiiksi pettymyksiä ja menetyksiä.
Miksi en arvosta itseäni,olet sen saanut useasti mietintään. Miten voinkin niin kovasti vaatia itseltäni ja silti saavuttamatta sitä mitä olen jo vuosia toivonut: onnellista ja tasapainoista arkea,ymmärtämällä että mä olen ihan hyvä ja riitän.
Liityin clubiin,koska aiheet joita käsitellään koskettaa minua ja ovat juuri sitä mitä nyt tarin avatakseni itseni onnellisuudelle ja tyytyväisyyteen itseäni kohtaan.
Matka on vasta alussa, mutta ilman sinua en olisi vielä aloittanutkaan. Kannustuksestasi ja siitä että aina annat lisää mietittävää joita käsitellä, pidät minut aiheessa ja muistutat että vain minä voin vaikuttaa siihen miten voin.
Hyväksynnän haku menettämisen pelosta ei palvele minua, antaa vain lisää potkua riittämättömyyteen.
Tätä työtä haluan jatkaa ja se on paljon helmpompaa kun tiedän että sinä olet olemassa. Ei sanat riitä kiittämään herätyksestä sekä tuesta ja niistä iloista mitä olet jo tuottanut lyhyessä ajassa.
Tie ei ole helppo, mutta se on sitä mitä haluan. Opettelen päiväpäivältä lisää itsestäni ja opettelen ymmärtämään että mä olen hyvä näin ja vielä tulee se päivä kun rakastan itseäni. Se ei ehkä ole tänään, mutta sinne mennään varsinkin kun sä olet potkimassa eteenpäin.
Täytyy sanoa että Pin-Up Garage ja Heidi on se mikä sai mut tajuaan kuinka vähän mä itseäni arvostan ja kuinka onnettomaksi se mut tekee. Tätä lisää ja vielä KIITOS❤❤

Sari

Oletko vielä kahden vaiheilla?

Sinun kannattaa antaa Jumalattaren vartalo-kurssille mahdollisuus, jos…

…olet tyytymätön omaan peilikuvaasi ja itsesi näkeminen peilistä tai kuvassa ahdistaa.

…luulet, että sinun pitää laihtua ollaksesi onnellinen.

…sinulla on lapsia, pieniä tai isoja, joille voit huomaamattasi siirtää omat ulkonäköpaineesi.

…jos ajattelet, ettei sinulla ja kehollasi ole niin väliä. On sillä.

…jos olet saanut tarpeeksesi alemmuudentunteesta kehoasi kohtaan ja olet valmis tekemään jotain sen eteen, että voit jatkossa olla itsevarma ja tuntea olevasi upea, kaunis, hehkuva, vastustamaton nainen.

Kaikki nämä ovat hyviä syitä tulla Jumalattaren vartalo-kurssille. Kaikki on kurssilla valmiina sinua varten, sinun on vain otettava yksi pieni askel ja astuttava sisään. 

Hei, olen Heidi!

Kun olin 19-vuotias, silloinen poikaystäväni kysyi minulta, että voidaanko tehdä jotain vatsalleni, koska hänellä menee halut, kun hän katsoo sitä.

Tästä alkoi minun vuosia kestänyt kamppailuni kehonkuvani kanssa, johon kuului bulimiaa, lihoamista, laihtumista, masennusta, ahdistusta, nöyryyttävältä tuntuvaa kritiikkiä kehoani kohtaan sekä itseltäni että siltä samalta ex-poikaystävältä, myös muiden ihmisten kuullen. 

Luulin olevani todella ruma. Luulin, ettei kukaan voisi ikinä haluat minua. Kunnes eron jälkeen 27-vuotiaana aloin huomata, että se ei pitänytkään paikkaansa. 

Siitä alkoi minun jälleen vuosia kestänyt eheytymiseni. Aloin tutustua siihen kuka minä olen ja millainen minun kehoni on. Aloin nähdä sen hyviä puolia, joille avauduin vähän kerrallaan, ja opin pikkuhiljaa oikeasti rakastamaan kehoani. Ja kaikkia joita me rakastamme, me tietenkin kohtelemme hyvin, eikö niin? Myös kehoamme.

Tärkein asia oli, että annoin menneelle anteeksi ja päästin siitä irti. Voin hyvin kertoa tapahtuneesta, mutta se ei enää määritä minua eikä se saa minussa mitään negatiivista tunnetta aikaan. Niin kävi, mutta nyt olen tässä. 

Olen tässä, jossa olen täydellinen vastakohta sille epävarmalle parikymppiselle nuorelle naiselle, joka ei tiennyt ansaitsevansa hyvää. Tein sisäisen työn muuttaakseni ajatukseni omaa kehoani kohtaan, ja se on täysin muuttanut oman elämäni, naiseuteni ja seksielämäni. 

Tämän muutosmatkan olen tiivistänyt Jumalattaren vartalo -kurssiksi, ja kutsun mukaan myös sinut. Lupaan, että se kannattaa. Minä näytän sinulle askel askeleelta, miten sen teet. Oletko mukana?

Kun liityt nyt mukaan, maksat vain:

Maksu 6 kuukausi-erässä

48 € / kk

Maksu 3 kuukausi-erässä

88 € / kk

Maksu yhdessä erässä

244 €