fbpx

Loihdi esiin sisäinen pin-up-tyttösi!

TÄLLÄ KURSSILLA PÄÄSET AIKAMATKALLE PIN-UPIN KULTA-AIKAAN  OPIT STAILAAMAAN ITSESI 1940-LUVUN TYYLIIN.

Ennen kun kerron lisää tästä kurssista, puhutaan ensin hieman siitä, kenelle se sopii…

Kuulostaako mikään näistä tutulta:

 • Tunnet sydämessäsi kutsun pin-upin kulta-aikaan 1940-luvulle
 • Ihailet upeita pin-up-kuvia ja niiden tyyliä
 • Klassisen pin-up-tyylin aikaansaaminen tuntuu vaikealta, etkä tiedä miten sen saisit itsellesi aikaan
 • Haluat oppia klassisen pin-up-tyylin salat ja oppia tekemään sen itsellesi

Jos yksikin edellä olevista kuvauksista sopii sinuun,  niin silloin tämä kurssi on sinulle. Jatka lukemista, niin kerron sinulle, miten saat haltuusi klassisen pin-up-tyylin niin, että osaat pian toteuttaa sen myös itse itsellesi! 

Tällä kurssilla opit perusteet 1940-luvun tyylistä, meikistä ja kampauksista.

TÄMÄN KURSSIN JÄLKEEN SINÄ:

 • Tunnistat 1940-luvun tyylin kulmakivet ja osaat sanoa mistä 1940-luvun tyyliin kuuluu
 • Osaat tehdä 1940-luvun tyylisen meikin itsellesi: meikkipohja, kasvojen muotoilu, luomiväri, rajaus, irtoripset, huulipuna, kulmat
 • Osaat tehdä itsellesi useita erilaisia 1940-luvun tyylisiä kampauksia, mm. victory rollsit ja pompadour
 • Hallitset 1940-luvun tyylin ja osaat stailata itsesi klassiseksi pin-up-kaunottareksi
Ella

"Ostin Heidin kurssin itselleni ja ystävälle joululahjaksi ja voin sanoa, että taisi olla paras joululahja minkä olen saanut:)
Ihania ihmisiä ja paljon uutta!"

Ella

Ilmoittaudu 1940's Garage Girl -kurssille nyt

KERTA-
MAKSULLA

59,90 €

3 KUUKAUSI-OSAMAKSUERÄÄ

á 22 €

Anni

"Minä innostuin Heidin kurssista työkaverin vinkistä. Heidi jaksoi ihanasti neuvoa ihan kaikessa ja muut kurssilaiset tsemppasivat kilvan mukana."​

Anni

Kurssin sisältö:

Kurssilla oppimateriaalina on opetusvideoita, luentodioja sekä harjoitustehtäviä. Jaan tällä kurssilla sinulle vuosien osaamiseni pin-up-stailauksista, joita olen tehnyt ja opettanut asiakkailleni Pin-Up Garagen kuvauksissa (mallikuvia niistä näet yllä).

Kurssilla opit:

 • 1940-luvun yleispiirteitä: mitkä asiat olivat muodissa 1940-luvulla?
 • Mitkä ilmiöt 1940-luvun tyylistä näkyvät edelleen pin-up tyylissä?
 • Miten 1940-luvun tyyli eroaa 1950-luvun tyylistä?
 • Miten teet itsellesi kauniin ja klassisen 1940-luvun tyylisen meikin?
 • Miten naiset kampasivat hiuksensa 1940-luvulla (ja miksi), ja miten voit seurata heidän malliaan ja luoda itse itsellesi kauniita, klassisia pin-up-kampauksia?

Moduulit

Tässä moduulissa opit 1940-luvun tyylin kulmakivet. Osaat erottaa 1940- ja 1950-luvun tyylit toisistaan ja tiedät mitkä pin-up-tyylin elementeistä juontavat juurensa 1940-luvulta. 

Tässä moduulissa opi tekemään itsellesi täydelliset 1940-luvun meikin, johon kuuluu:

 • meikkipohja ja kasvojen muotoilu
 • kulmat
 • silmämeikki
 • huulipuna

Tässä moduulissa opit useita 1940-luvun tyylisiä kampauksia. Opit tekemään:

 • kiharapohjan hiuksiin
 • hiusten osioinnin ja victory rollsit
 • niskarullakampauksen ja hiusverkkokampauksen
 • pompadour-kampauksen

Kun liityt nyt mukaan, saat:

1940’s Garage Girl -verkkokurssi 
(arvo 350 €)
 

⭐️ Opetusvideoita ja luentodioja, joihin on koottuna kaikki se tieto, mitä tarvitset oppiaksesi stailaamaan itsesi 1940-luvun tyyliin. Ja tietysti suomen kielellä.

⭐️ Täydellisen opastuksen 1940-luvun tyylin aikaasaamiseen. Kaikki opetetaan aivan alusta pitäen, askel askeleelta havainnollisten videoiden ja kirjallisten ohjeiden avulla. 

⭐️ Harjoitustehtäviä, joiden avulla opit. Harjoitus tekee mestarin! Kurssin harjoituksilla opit itse näkemään kehittymisesi ja koet onnistumisen iloa, kun näet miten kerta kerralta onnistut paremmin ja paremmin!

Muistathan:

💎 Sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin ja voit aina palata takaisin kertaamaan asioita.

💎 Tämä on keskitason kurssi. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta jos et ole ennen meikannut ja käyttänyt kiharrinta ja tupeerauskampaa, niin sinulla voi mennä opetteluun hieman kauemmin aikaa. Mikä on aivan OK! Jos haluat aloittaa helpommasta ensin, niin silloin sinulle oikea kurssi on 1950’s Garage Girl -kurssi, joka on alkeistason kurssi,

Ilmoittaudu 1940's Garage Girl -kurssille nyt

KERTA-
MAKSULLA

59,90 €

3 KUUKAUSI-OSAMAKSUERÄÄ

á 22 €

Jaana

"Heidin kurssi oli aivan mahtava ja voin suositella sitä kaikille. Heidi on ihana ja lämmin ihminen, joka opastaa jopa kädestä pitäen miten kannattaa tehdä, että itselle lopputulos olisi hyvä. Aion vielä jonain päivänä tulla uudelleen jollekin vetämällesi kurssille, olet aivan huikea! Iso kiitos!"

Jaana

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tämä kurssi on tarkoitettu ihan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan klassisen pin-up-tyylin salat ja stailaamaan itsensä 1940-luvun tyyliin. Voit olla pin-up-tyylin harrastaja tai muuten vaan kiinnostunut tuomaan naisellista ja persoonallista twistiä omaan tyyliisi. 

Jos olet aivan aloittelija, voit ilman muuta tulla tälle kurssille, mutta silloin sinun kannattaa vaan varatuta siihen, että sinulla voi mennä alussa aikaa perusasioiden opetteluun, kuten esim. kiharapohjan tekoon. 1940-luvun kampaukset vaativat jonkin verran taitoa eli ne eivät ole helpoimmasta päästä, mutta juuri sen taidon opit tällä kurssilla! Tärkeämpää kuin lähtötaitosi, on sinun motivaatiosi onnistua ja oppia. Kun annat vaan itsellesi aikaa oppia, opit taatusti stailaamaan itsesi klassiseksi pin-up-kaunottareksi.

Kun minä perustin Pin-Up Garagen, myös minä ajattelin tasan tarkkaan noin. En voinut ikinä kuvitella, että voisin osata itse meikata ja kammata itseäni pin-up-tyyliin, saati sitten asiakkaita. Palkkasin aina ulkopuolisia stylistejä asiakkaitamme stailaamaan. Siinä samalla opin kuitenkin paljon tyylistä. Kun itse menin vintage-kampauskurssille Lontooseen, niin tajusin, että hyvänen aika, kyllähän minäkin voin osata, kun vaan vähän harjoittelen lisää! Minä oikeasti muistan sen ihmetyksen, että minä voin osata kampausten ja meikkien teon. En olisi ikinä uskonut sitä. Minä en ole luontaisesti lahjakas meikkaaja ja kampaaja, minä käytin aikaa ja opettelin sen itse. Jos minä olen sen oppinut, niin voit oppia myös sinä! Ja yksi parhaista asioista oppimisen kannalta juuri tällä kurssilla on se, että tämä ei ole vain yksi kurssi joka tulee ja menee ja mieleesi jää se mikä jää. Tähän kurssiin sinulla on ikuinen pääsy, joten voit aina palata takaisin harjoittelemaan ohjeiden pariin! Toisto on se, joka vie sinut kohti täydellisyyttä, ja tämän kurssin avulla saat toistoja aina, kun tarvitset.

Tarvitset tätä kurssia varten perus meikkaus- ja kampaustarvikkeet, sekä muutaman ekstratarvikkeen. Pääset jo pitkälle, kun sinulta löytyy meikkipohja, contouring-paletti, rajausväri, kulmaväri, ripsiväri, luomiväri ja puuteri sekä irtoripset ja liima. Kampauksiin tarvitset kihartimen, lämpösuojan, hiuslakkaa, kuivashampoota, harjan ja tiheäpiikkisen tupeerauskamman. Lisäksi voit hankkia itsellesi hiustesi värisen valkin ja hiusverkon.

Maksaminen tapahtuu suojatun yhteyden kautta joko kortilla tai PayPalilsaldolla. Et tarvitse luottokorttia, myös electron-kortti tai debit-kortti käy maksuvälineenä. Maksunvälittäjänä toimii kansainvälinen ja luotettava Stripe tai Paypal, valintasi mukaan. Huomioithan, että Paypal toimii maksutapana vain kertamaksussa, ei osamaksussa. Stripe-korttimaksulla voit maksaa sekä osa- että kertamaksulla. Maksun jälkeen sinut ohjataan välittömästi kurssisivulle, jossa materiaalit ovat valmiina sinua varten. Muistathan myös, että sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin, eli sinulla ei lopu aika kesken opettelussa. Voit milloin tahansa palata opettelemaan lisää ja uusia tyylejä ja kertaamaan opittuasi.

Oletko vielä kahden vaiheilla?

Sinun kannattaa antaa 1940’s Garage Girl -kurssille mahdollisuus, jos mikään alla olevista asioista motivoi sinua:

 • Haluaisit kovasti osata stailata itsesi pin-up-tyyliin, mutta tähän astiset yrityksesi eivät ole ottaneet tuulta alleen
 • Haluat saada kokonaisvaltaisen käsityksen pin-up-tyylistä 1940-luvulla
 • Olet kiinnostunut pin-up-tyylistä, ja haluaisit oppia siitä lisää
 • Katselet somessa toisten upeita pin-up-kuvia ja salaa haaveilet, että myös sinä saisit itsesi näyttämään samalta
 • Ehkä olet pin-up-harrastaja tai jopa harrastajamalli, ja haluat saada oppia siihen, miten stailaat itsesi kuviin oikeaoppisesti
 • Olet taistellut tarpeeksi harjoitellessasi itseksesi, ja olet valmis oppimaan helpommalla tavalla eli kurssin avulla

Nämä kaikki ovat hyviä syitä ilmoittautua mukaan 1940’s Garage Girl -kurssille!

Jos pin-up ja 1940-luvun tyyli kiinnostavat sinua, tule mukaan! Odotan sinua ilmoittautumislinkin toisella puolella valmiina tarttumaan toimeen ja näyttämään kädestä pitäen, miten kiharrinta ja meikkisutia heilutat!

Hei, olen Heidi, pin-up-valokuvaaja ja stylisti

En malta odottaa, että pääsen toimimaan oppaanasi pin-upin kulta-aikaan!

Kun puhutaan pin-upista, suurimmalle osalle tulee ensimmäisenä mieleen ultranaisellinen tyyli, johon kuuluu esim. 1940-luvun tyyliset otsalta korkeat kampaukset ja punaiset huulet. 

Minulla on vuosien kokemus pin-up-kuvauksista ja stailauksista. Olen vaatetussuunnittelija, ja vintage-tyyliin asiantuntija. Olen opiskellut vintage-kampausten tekoa kurssilla Lontoossa. Työskennellessäni satojen ihan tavallisten naisten kanssa Pin-Up Garagen valokuvaamossa pin-up- stylistinä ja -kuvaajana olen luonut itse lukemattomia pin-up-tyylisiä stailauksia. Olen myös opettanut vintage-tyyliä kursseillani, joissa aiheena on ollut vintage-tyylinen stailaus sisältäen vaatteet, kampaukset ja meikki. Esimerkkikuvia asiakkaistani oletkin nähnyt tällä sivulla!

Nyt haluan tarjota tämän saman elämyksen myös sinulle 1940’s Garage Girl -kurssilla!

Pian se olet sinä, jonka upeaa klassista pin-up tyyliä ihaillaan muiden toimesta!

Haluatko kokea sen tunteen? Klikkaa alta sinulle sopivan maksusuunnitelman kohdalta nappia ja tule mukaan 1940’s Garage Girl -kurssille!

Minna

"Heidin kurssi oli aivan mahtava kokemus! Tykkäsin todella paljon siitä kodikkaasta hengestä, joka vallitsi Heidin Studiolla. Tunne siitä, että tänne minä saan tulla juuri sellaisena kuin olen, jäi päällimmäiseksi mieleen heti kun astui ovesta sisään. Ja se oli upea fiilis! Lisäksi Heidi on aivan ihana ihminen ja saa varmasti jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi. Sain tältä kurssilta uskallusta lähteä toteuttamaan omaa lapsuuden unelmaani eli rohkeuden kokeilla siipiäni mallina. Lisäksi löysin itsevarmuutta ja naisellisuuteni tältä kurssilta. Opin myös pitäämään omaa kroppaani kauniina ja hyväksymään itseni. Suosittelenkin tätä kurssia kaikille ihanille naisille!"

Minna

Ilmoittaudu 1940's Garage Girl -kurssille nyt

KERTA-
MAKSULLA

59,90 €

3 KUUKAUSI-OSAMAKSUERÄÄ

á 22 €