fbpx

Rokkaa kameran edessä!

TÄLLÄ VERKKOKURSSILLA OPIT POSEERAAMAAN KAMERAN EDESSÄ PIN-UP TYYLIIN JA TUOMAAN VARTALOSI PARHAAT PUOLET ESIIN.

Ennen kun kerron lisää tästä kurssista, puhutaan ensin hieman siitä, kenelle se sopii…

Kuulostaako mikään näistä tutulta:

 • Pakoilet kameraa, koska et mielestäsi ikinä onnistu kuvissa
 • Tuskailet nähdessäsi sinusta otettuja kuvia ja mieluiten deletoit ne.
 • Itsekriittisyytesi on tapissa kun näet itsesi kuvaan ikuistettuna ja näet itsessäsi vain virheitä. 
 • Olet aivan varma, että vika on sinussa: et vain ole “kuvauksellinen”.
 • Ihailet kauniita pin-up-kuvia, ja haaveenasi on, että myös sinusta saisi yhtä ihania otoksia joita ehkä uskaltaisit jakaa myös muille ihailtavaksi.
 • Haluaisit aloittaa tai harrastat pin-up kuvauksia, ja haluat syventää taitojasi, jotta saat enemmän pin-up-henkeä kuviisi ja haluat oppia ammattilaiselta mieluummin kuin omista virheistäsi.

Jos yksikin edellä olevista kuvauksista sopii sinuun,  niin silloin tämä verkkokurssi on sinulle. 

Haluan myös heti näin ihan alkuun sanoa sinulle, että sinussa ei ole mitään vikaa. On olemassa tiettyjä niksejä, joiden avulla pystyt tuomaan itsestäsi kameralle ihan uuden puolen, mutta miten sinä voit ne osata, jos kukaan ei ole niitä sinulle vielä opettanut? 

Jatka lukemista, niin kerron sinulle, miten voit vapautua kameroiden aiheuttamista traumoista Pose Like a Pro -kurssilla, ja katso, kuinka parannan kamerakammosi! Tällä kurssilla vihdoin opit tuomaan vartalosi parhaat puolet esiin kameran edessä niin, ettet enää ikinä epäonnistu kuvissa!

TÄMÄN KURSSIN JÄLKEEN SINÄ:

 • Osaat useita erilaisia pin-up-tyylisiä poseerauksia, jotka näyttävät hyviltä kuvissa
 • Osaat poseerata kameran edessä, niin seisten, istuen kuin maatenkin
 • Tiedät miten asetella kädet, jalat ja kehon kauniisti kuvaa varten
 • Olet saanut varmuutta olla kuvattavana etkä ahdistu, kun kameran linssi tulee lähelle
 • Osaat tuoda naisellisen vartalosi parhaat puolet esiin ja korostaa kauniita kurvejasi
 • Olet saanut itsestäsi useita onnistuneita otoksia joihin olet tyytyväinen
 • Et enää ikinä pelkää kameraa tai valokuvaajia
 • Olet innostunut ja haluat lisää kameran eteen, ehkä jopa haluat harrastaa pin-up kuvauksia ja alkaa toimia mallina kuvissa
Minna

"Heidin kurssi oli aivan mahtava kokemus! Tykkäsin todella paljon siitä kodikkaasta hengestä, joka vallitsi Heidin Studiolla. Tunne siitä, että tänne minä saan tulla juuri sellaisena kuin olen, jäi päällimmäiseksi mieleen heti kun astui ovesta sisään. Ja se oli upea fiilis! Lisäksi Heidi on aivan ihana ihminen ja saa varmasti jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi. Sain tältä kurssilta uskallusta lähteä toteuttamaan omaa lapsuuden unelmaani eli rohkeuden kokeilla siipiäni mallina. Lisäksi löysin itsevarmuutta ja naisellisuuteni tältä kurssilta. Opin myös pitäämään omaa kroppaani kauniina ja hyväksymään itseni. Suosittelenkin tätä kurssia kaikille ihanille naisille!"

Minna

Ilmoittaudu Pose Like a Pro -kurssille nyt

KERTA-
MAKSULLA

29,90 €

3 KUUKAUSI-OSAMAKSUERÄÄ

á 12 €

Jaana

"Heidin kurssi oli aivan mahtava ja voin suositella sitä kaikille. Heidi on ihana ja lämmin ihminen, joka opastaa jopa kädestä pitäen miten kannattaa tehdä, että itselle lopputulos olisi hyvä. Aion vielä jonain päivänä tulla uudelleen jollekin vetämällesi kurssille, olet aivan huikea! Iso kiitos!"

Jaana

Kurssin sisältö:

Kurssilla oppimateriaalina on opetusvideo, luentodiat sekä harjoitustehtävät. Jaan tällä kurssilla sinulle vuosien osaamiseni kameran molemmilta puolilta.

Verkkokurssilla opit:

 • Miten asettelet vartalosi kuvaan niin, että sen parhaat puolet tulevat esiin
 • Mikä on pin-up-silhuetti ja miten sen teet kuvassa
 • Perusposeeraukset kameran edessä
 • Kuinka asettelet kädet kuvaan luontevasti
 • Kuinka asettelet jalat kuvaan eri asennoissa
 • Useita erilaisia poseerauksia seisten, tuolilla istuen sekä maaten

Kun liityt nyt mukaan, saat:

Pose Like a Pro -verkkokurssi 
(arvo 150 €)
 

⭐️ Opetusvideo ja luentodiat, joihin on koottuna kaikki se tieto, mitä tarvitset oppiaksesi poseeraamaan kameran edessä niin, että saat tuotua vartalosi parhaat puolet esiin ja onnistut varmasti kuvissa.

⭐️ Täydellisen opastuksen pin-up poseerauksiin. Kaikki opetetaan aivan alusta pitäen, askel askeleelta havainnollisten videoiden ja kirjallisten ohjeiden avulla. 

⭐️ Harjoitustehtäviä, joiden avulla opit. Harjoitus tekee mestarin! Kurssin harjoituksilla opit itse näkemään kehittymisesi ja koet onnisumisen iloa, kun näet onnistuneita kuvia itsestäsi!

⭐️ Ensimmäiset varmasti onnistuneet kuvat itsestäsi!

Muistathan:

💎 Sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin ja voit aina palata takaisin kertaamaan asioita.

💎 Tämä on alkeiskurssi. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita!

Ilmoittaudu Pose Like a Pro -kurssille nyt

KERTA-
MAKSULLA

29,90 €

3 KUUKAUSI-OSAMAKSUERÄÄ

á 12 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tämä kurssi on verkkokurssi, eli sinun ei tarvitse huolehtia pääsetkö paikalle. Varmasti pääset, sillä materiaalit ovat käytössäsi aina kun tarvitset, ja voit harjoitella poseerausta silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi on myös paikasta riippumaton, eli sinun ei tarvitse matkustaa mihinkään osallistuaksesi tälle kurssille. Näin kurssi on tehty sinulle todella helpoksi  osallistua!

Tottakai pystyt! Minulla on vuosien kokemus valokuvaajana, ja parasta työssäni on se, kun ohjaan asiakkaani pin-up poseeraukseen, ja sen jälkeen näytän kameran näytöltä millainen kuvasta tuli. Paras palkkio työstäni on asiakkaan ilme, ja yleensä kommentti on, että “Olenko tuossa tosiaankin minä?”. Sen saman onnen tunteen haluan myös sinulle, ja siksi olen koonnut suosikkiposeerausasentoni tälle kurssille, jotta sinä voit ne oppia. Sinä todellakin pystyt siihen! Ei ole sinun syysi, ettei kukaan ole ennen sinulle näyttänyt, miten kameran edessä olla, mutta nyt voit oppia sen, kun vaan tulet mukaan kurssilleni! Minä näytän sinulle sen, mitä kukaan muu ei ennen näyttänyt: kuinka onnistut kuvissa.

Minulla tulee jatkuvasti eteen pin-up kuvia, joissa minun tekisi mieli hieman korjata mallin asentoa edustavammaksi. Pienillä muutoksilla on iso vaikutus lopputulokseen. Jos harrastat intohimoisesti pin-up-kuvauksia ja haluat kehittyä harrastuksessasi, niin ehdottomasti suosittelen sinulle tätä kurssia. 

Kun liityt mukaan, niin saat pääsyn kurssialustalle, jossa kurssimateriaalit ovat. Ilmoittautumisen yhteydessä luot itsellesi käyttäjätilin tälle sivustolle, ja saat sinne käyttäjätunnuksen ja salasanan. Niillä voit kirjautua sisään sivustolle ja pääset kurssialustalle. Kurssimateriaalit aukeavat sinulle heti, ja voit opiskella niitä silloin, kun sinulle sopii. Sinulla on materiaaleihin ikuinen pääsy, joten voit aina palata niihin myöhemminkin, kun tarve tulee. Liity siis heti mukaan ja aloita harjoittelu vaikka jo tänään!

Et tarvitse oikeastaan mitään sen kummempaa kuin peilin ja kännykkäkameran. Kamerajalusta on hyödyllinen lisäväline, mutta ei pakollinen. Mutta jos oikein haluan pitää hauskaa, on mielikuvitus rajana: voit luoda kotistudioosi vaikka minkälaisia upeita lavasteita ja harjoitella poseerausta lempivaatteissasi fiilistellen.

Kyllä voit! Kurssin periaatteet poseerauksista toimivat ihan kaikenlaisissa kuvissa. Voit hyödyntää sen oppeja missä tahansa kuvaustilanteessa ja valita poseerauksen, joka sopii kyseiseen kuvaustilanteeseen. Pin-up kuva koostuu monesta elementistä. Poseeraus on yksi ja ehdottomasti tärkeä, mutta myös kuvan stailauksella eli vaatteilla, meikillä ja kampauksella sekä rekvisiitalla tehdään tyyli kuviin. Voit siis irrottaa ison osan tämän kurssin opeista ja käyttää niitä ihan tavallisissa kuvissa. Esimerkiksi perusposeeraus toimii missä tahansa kuvassa ja olet siinä eduksesi ilman, että viestit mitään pin-up tyylistä. 

Maksaminen tapahtuu suojatun yhteyden kautta joko kortilla tai PayPalilla. Et tarvitse luottokorttia, myös electron-kortti tai debit-kortti käy maksuvälineenä. Maksunvälittäjänä toimii kansainvälinen ja luotettava Stripe tai Paypal, valintasi mukaan. Huomioithan, että Paypal-maksu toimii kuitenkin vain kertamaksulla maksettaessa. PayPalilla ei voi maksaa osamaksuvaihtoehtoa. Stripe-korttimaksulla voit maksaa sekä kerta- että osamaksun, joten jos haluat valita osamaksun, niin valitse silloin maksutavaksi Stripe. Maksun jälkeen sinut ohjataan välittömästi kurssisivulle, jossa materiaalit ovat valmiina sinua varten.

Oletko vielä kahden vaiheilla?

Sinun kannattaa antaa Pose Like a Pro -kurssille mahdollisuus, jos mikään alla olevista asioista motivoi sinua:

 • Haluaisit kovasti onnistua kuvissa, mutta kaikki menneisyydessä otetut kuvat tuntuvat julistavan, että sinusta ei vaan voi saada hyvää valokuvaa
 • Olet kiinnostunut pin-up-tyylistä, ja haluaisit oppia siitä lisää
 • Katselet somessa toisten upeita pin-up-kuvia ja salaa haaveilet, että myös sinä saisit joskus itsestäsi samanlaisia
 • Ehkä olet jo aloittanut harrastuksesi pin-up-mallina, mutta haluat oppia paremmaksi nopeasti ja varmasti ilman, että teet virheitä kameran edessä ja opit sitä kautta – jos opit
 • Toivot saavasi sen ihanan tunteen sydämeesi, kun katsot itsestäsi otettua kuvaa ja huokaiset:“Siis olenko tuo minä???”, “Wau, jalkani näyttävät todella pitkiltä!”, “Tuo kuvakulma todella imartelee minua!” tai “Näytän ihan klassiselta pin-up-kaunottarelta!” (nämä ovat kaikki asiakkaideni suusta kuultuja oikeita kommentteja).

Nämä kaikki ovat hyviä syitä ilmoittautua mukaan Pose Like a Pro-kurssille!

Jos pin-up ja poseeraukset kiinnostavat sinua, tule mukaan! Odotan sinua ilmoittautumislinkin toisella puolella valmiina tarttumaan toimeen ja näyttämään kädestä pitäen, miten sinä voit onnistua kuvissa!

Hei, olen Heidi, pin-up-valokuvaaja

En malta odottaa, että pääsen toimimaan oppaanasi pin-up-poseerausten maailmaan!

Meillä tulee olemaan niin hauskaan yhdessä! Poseeraus on hauskaa, ja tämän kurssin avulla voit tehdä siitä kuin leikkiä itsellesi samalla oppien ja kehittyen, mutta hymy huulilla.

Tämän ilon haluan jakaa sinun kanssasi!

Ja kaiken lisäksi halusin tehdä sen sinulle niin helpoksi ja edulliseksi, että sinun ei tarvitse miettiä, ainoastaan tarttua toimeen ja alkaa konkreettisesti kulkea kohti unelmaasi.

Minulla on vuosien kokemus pin-up-kuvauksista molemmilta puolilta kameraa. Olen työskennellyt satojen ihan tavallisten naisten kanssa pin-up-kuvaajana ja auttanut heitä tuntemaan olonsa rennoksi ja luontevaksi kameran edessä. Ja ennen kaikkea olen karkoittanut heidän kamerapelkonsa tiehensä.

Nyt haluan tarjota tämän saman elämyksen myös sinulle Pose Like a pro -kurssilla!

Pian se olet sinä, joka jaat omia upeita kuviasi somessa muiden ihailtavaksi!

Haluatko kokea sen tunteen? Klikkaa alta sinulle sopivan maksusuunnitelman kohdalta nappia ja tule mukaan Pose Like a Pro -kurssille!

Ilmoittaudu Pose Like a Pro -kurssille nyt

KERTA-
MAKSULLA

29,90 €

3 KUUKAUSI-OSAMAKSUERÄÄ

á 12 €