Blogit

Rintasyövän kasvot

Helmikuussa, kun olin lentokentällä matkalla Pariisiin, selasin kyllästyneenä Facen uutisvirtaa odotellen koneeseen pääsyä. Silmiini osui minun ottama kuva ihanasta asiakkaastani, Tarjasta. Kuvan viesti pysäytti minut täysin ja nielin kyyneleitä siinä koneeseen pääsyä odotellessa kaikkien edessä.

Rintasyöpä on pelottava sairaus, joka iskiessään vie mukanaan niitä asioita ulkonäössämme, joita minä esimerkiksi pidän tärkeimpinä omassa ulkonäössäni. Hiukset ja rinnat. Se vaatii rohkeutta, ja olen monta kertaa miettinyt, miten itse siitä selviäisin. Puhumattakaan siitä, että sairaus voi todella olla kohtalokas, jolloin sairastunut joutuu kasvokkain elämän säilymisen kanssa.

Tarja jakoi Facessa kuvansa, joka oli hänen 50-vuotislahjansa itselleen, ja sanoi, että tässä hän on oma itsensä, kaunis...

Lue lisää

Rakennusmestarin boudoir-kuva

Sain juuri valmiiksi upeat boudoir-tyyliset kuvat upeasta mallista, joka toimii arkityössään rakennusmestarina. Malli oli varannut kuvauksen ystävänpäivän kampanjakuvaukseen ja tuli hyvin avoimin mielin luokseni Strömforsiin. Sain vapaat kädet toteuttaa tyylistä ja kuvista sellaiset, kun näin että mallille sopisi. Hänen klassisen kauniit piirteet ja eläväisen kauniit silmät saivat minun valitsemaan Klassisen vintage-tyylisen lookin pienellä modernilla vivahteella. Lopputulos oli todella hyvin erilainen, mihin malli oli tottunut työssään rakennustyömaalla!

”Upea päivä! Sain innostuksen tulla kuvauksiin serkkuni vaimon kokemuksen ja kuvien perusteella. Aivan ihanaa olla ammattilaisen laitettavana ja...

Lue lisää

Syksyn mallikurssin päättäjäispäivä

Syksyn mallikurssin päättäjäispäivä

Tänään juhlimme Pin-Up Garagen syksyn mallikurssin päättäjäispäivää. Syksyn mallikurssi starttasi viime syyskuussa, ja sen aikana kurssilaiset ovat saaneet opetusta pin-upin historiasta, pukeutumistyylistä, oman itsetunnon kohottamisesta, 40- ja 50-lukujen tyylistä ja niiden mukaan itsensä stailaamisesta sekä kameran edessä poseeraamisesta. Paketti on siis ollut hyvin kokonaisvaltainen lähtölaukaus pin-up-harrastuksen aloittamiseen toden teolla.

Mallikurssimme ensimmäisessä tapaamisessa harjoittelimme lavaesiintymistä ja muotinäytöksissä mallina olemista. Edellisessä kuvauspäivässä harjoittelimma erilaisia poseerauksia kameran edessä ja nyt kolmannessa tapaamisessa tiivistettiin koko opinnot yhteen. Mallit saivat itse suunnitella itselleen stailauksen ja kuvan aiheen, ja minä valokuvasin heidät.

Tässä pari esimerkkiä kulissien takaa siitä, millaisia kuvaussettejä kurssilaiset olivat itselleen suunnitelleet:

Lue lisää

1940-luvun tunnelmissa Masterclassin kanssa

Tänään meillä oli Pin-Up Garagessa taas vähän erilainen kuvauspäivä. Mallikurssimme jatkokurssi eli Masterclassin naiset Heli, Sinikka ja Helka olivat meillä kurssin kolmannessa kuvauspäivässä.

Kurssimme alkoi alkuvuodesta. Meillä on kerran kuussa tapaaminen, jossa on joko kuvaukset tai esim. stailaus- tai esiintymisopetusta. Tätä ennen meillä on ollut jo Hollywood Glamour- ja 50-luvun kuvaukset, tänään aiheenamme oli 40-luvun tyyli.

Kurssiin kuuluu kahden viikon välein liveluento, jossa aina kerron tulevan kuvauspäivän teemasta ja siihen liittyvistä asioista. Tätä kuvauskertaa varten luennoin 40-luvun tyylistä, muodista ja ilmapiiristä. Tämän perusteella mallit saivat suunnitella itselleen 40-luvun tyylisen kuvauksen. Ennakkotehtävänä oli kerätä inspiraatiokuvia ja niiden perusteella suunnittelimme jokaiselle omanlaisensa kuvan.

Tänään...

Lue lisää

Uusi ase ryppyjä ja velttoa ihoa vastaan: plasma

Tänä keväänä on markkinoille tullut aivan uusi kosmetologihoito, LCN plasma. Hoito kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja tepsii sekä ryppyihin että veltostuneeseen ihoon (esim. raskaisiin luomiin).

Kyseessä ei ole mikään vamppyyrihoito, jossa ihoon pistetään veriplasmaa. Kyseessä on fysiikan neljäs olomuoto plasma, jota hyödynnetään hoidossa. Plasma on löydetyy vuonna 1928 ja teknologia on saanut Nobelin palkinnon.

Plasmalaitteella ihon lähelle viedään neulamainen hoitopää, joka tietyllä etäisyydellä reagoi ihon pinnassa olevan hapen ja typen kanssa muodostaen salaman. Hoitopää ei edes koske ihoa, mutta salama aiheuttaa iholle pienen ruven, joka on iholla 3-7 päivää. Plasma kiinteyttää ja kutistaa ihoa ja sitä voi käyttää iholle mihin tahansa vartalossa....

Lue lisää

Miksi muutosta ei kannata pelätä?

Vaikka aina emme sitä haluaisi, elämme jatkuvassa muutosten virrassa. Me muutumme, ja maailma ympärillämme muuttuu. Osa muutoksista ovat meille mieleen, osa ei, mutta muutosta itsessään ei voi eikä kannatakaan pysäyttää. Se on luontainen osa elämää.

Silti me ihmiset olemme helposti muutosvastaisia. On helpompaa pysyä siinä vanhassa tutussa, vaikka se ei olisikaan niin kaksista, kuin altistaa itsensä muutokselle. Muutos voi pelottaa, tuntua riskiltä jota ei voi hallita. "Parempi tuttu helvetti kuin tuntematon paratiisi". Miten sinä suhtaudut muutokseen?

Minä olen kokenut elämässäni suuria muutoksia, ja oppinut niistä paljon. Kuten webinaarissani kerroin, olen kokenut miltä tuntuu kun koko elämä muuttuu ja siltä viedään pohja pois:...

Lue lisää

Miltä tuntuisi hyväksyä oma kehosi täysin?

Mitä sinä ajattelet omasta kehostasi? Millaisia ajatuksia sille lähetät päivittäin? Entä mitä viestejä kehosi lähettää sinulle? Millainen suhde sinulla on kehosi kanssa? Miten kommunikoitte keskenänne? Ja millainen sävy viestinnässänne on? Onko se rakastava vai kenties jopa riitaisa?

Meidän kehomme tekee joka päivä valtavan määrän työtä eteemme. Se joustaa, pinnistää, taistelee puolestamme ja auttaa meitä joka käänteessä. Miten sinä tuet sen työtä? Teetkö kaikkesi, että sen työ olisi helppoa?

Monesti me otamme oman kehomme itsestäänselvyytenä, ja keskitymme näkemään siinä vain vikoja ja puutteita sen sijaan, että arvostaisimme sitä. Olen kuullut satojen naisten edessäni puhuvan ihan kamalia asioita omasta kehostaan. Sellaisia asioita, jotka ovat suorastaan henkistä...

Lue lisää

Testissä Monteil Paris neulaton mesoterapia

Olen aikaisemminkin täällä blogissa kirjoittanut siitä, kuinka minusta on tullut Monteil Believer ja kuinka ihoni kunto on kokenut täyskäännöksen viime kesän jälkeen. Eli kesästä asti ihoni, jonka kanssa minulla oli monenlaista pikkuongelmaa (ja välillä isompaakin), on saanut parasta mahdollista hoitoa Montel Parisin tuotteilla. Ihoni on ollut pintakuiva sekaiho, jossa on ollut punoitusta ja välillä se on ollut täynnä ihmeellistä pikkunäppyä joka ei ole onneksi näkynyt kuvissa mutta ilman meikkiä läheltä katsottuna kyllä. Välillä olen sanonutkin että ihoni väri on punainen, ja siinä on ollut myös ihan punaisia läiskiä joiden alkuperästä en ole tiennyt. Myös epäpuhtaudet ovat olleet silloin tällöin...

Lue lisää

Neljä tärkeää askelta, jotka ottamalla tulet parhaaksi versioksi itsestäsi

Neljä tärkeää askelta, jotka ottamalla tulet parhaaksi versioksi itsestäsi

Hei kaunotar!

Ajattelin kertoa hieman omasta matkastani naiselliseen tyyliin ja oman naiseuteni tutkimiseen ja löytämiseen. Naisellisuus ja sen ilmaisu on monille meille suomalaisessa kulttuurissa hieman vaikeaa. Kulttuurimme tasa-arvoisuus tarkoittaa usein sitä, että naiset lähestyvät tyylillään miehiä. Usein nähdään, että naisellisuus on heikkoutta ja miehisyys vahvuutta, ja naisten on voitava sovitautua miesten maailmaan pärjätäkseen.

Myös suhde omaan ulkonäköön on meillä naisilla usein haastava. Itsessään on helppo nähdä vain puutteita ja vikoja. Moni puhuu itsestään kuin pahin kolulukiusaaja ja sanoo itselleen asioita joita ei koskaan sanoisi toiselle...

Lue lisää

Saunahetkestä elämys

saunasuola

Saunahetkestä elämys

Yksi asioista jota eniten kaipaan kun asun vanhassa puutalossa on oma sauna. Meidän vanhoissa ruukkitaloissa ei ole saunoja, sillä silloin kun nämä talot on rakennettu ruukkityöläisille oli käytössä kylällä yhteissauna. Kylällä on edelleenkin yhteissauna, mutta en ole siitä ollut kovin innostunut. Saunahetkeen kuuluu mielestäni ehdottomasti se, että on vapaa aikatauluista ja että siitä saa kiireettömän rentoutumishetken keholle ja mielelle.

Niinpä kun sain testattavakseni ihanan saunasuolapakkauksen, tiesin heti missä haluan näitä kokeilla. Vanhempieni mökillä Sammatissa on upea veljeni ja isäni remontoima pikkusauna, ,joka tottakai on puulämmitteinen. Sauna on mustavalkoinen ja todellista silmänruokaa johon on ihanaa yhdistää itsensä hemmottelua myös muille...

Lue lisää

%d bloggaajaa tykkää tästä: