fbpx

Hei!

Olen Heidi Niemi, naisellisuusvalmentaja, stylisti ja valokuvaaja. Autan naisia löytämään oman tapansa olla naisellinen, tuntea olonsa viehättäväksi ja voimakkaaksi. Meissä jokaisessa naisessa asuu upea jumalatar, joka vain odottaa, että se pääsee esiin kaikessa loistossaan. Sisäinen jumalattaremme ilmentää sitä upeaa feminiinienergiaa, joka on meissä kaikissa omaa ja yksilöllistä. Jokaisella meillä on oma uniikki feminiinienergiamme ja oma tapansa olla nainen.

Samalla tavalla kuin mytologioiden jumalattaretkin ovat erilaisia, he edustavat elämän eri osa-alueita ja heillä on erilaisia tarinoita, niin myös me uuden ajan naiset olemme kaikki erilaisia mutta samanarvoisia. Usein kuitenkin modernin elämänmenon keskellä hukkaamme kosketuksen omaan naiseuteemme arjen kiireiden ja velvollisuuksien keskelle. Tiedämme, että syvällä sisimmässämme on upea Nainen, mutta emme enää muista millainen hän onkaan emmekä tiedä miten saisimme hänet esiin, kaikkien ihailtavaksi. Silti kuulemme sen kutsun jossain syvällä sisällämme ja tunnemme kutsun saada loistaa.

Minun tarinani oman naiseuteni löytämiseen ei ollut helppo. Lapsuuteni alkoholistiperheessä ei opettanut minua arvostamaan itseäni terveellä tavalla. Ajauduinkin parisuhteisiin, joissa koin henkistä väkivaltaa enkä saanut tuntea olevani se maailman ihanin nainen toiselle. Enhän ollut sitä itsellenikään.  Kunnes heräsin ja tajusin, että olen itse vastuussa omasta elämästäni. Muutin koko elämäni ja sen, millaisena elämäni koin muuttamalla ajatukseni itsestäni. Herätin sisältäni upean naiseuden voiman, jonka koko ajan olin tuntenut siellä elävän, mutta johon en ollut aikaisemmin päässyt käsiksi. Muutin energiani pelosta rakkauteen, ja siinä transformaatiossa koko elämäni muuttui loistokkaaksi ja aloin toteuttaa unelmiani. Muutos sekä tuntui sisälläni energian puhdistautumisena että myös ulkoisesti omassa tyylissäni. Se myös vaikutti esim. siihen, miten aloin itse huolehtia itsestäni sisäisesti ja ulkoisesti. Tämä kokemus oli niin voimallinen, että haluan opettaa sen myös muille naisille.

Työssäni olen todella usein törmännyt siihen, miten rumasti me naiset puhumme itsellemme ja miten me itse olemme oman itsemme pahin kiusaaja ja este menestykseemme. Meidät jopa opetetaan kulttuurissamme vähättelemään itseämme ja olemaan tuomatta esiin parasta potentiaaliamme. Me naiset uhraamme helposti elämämme muille ja jäämme itse vaille kaikkea sitä hyvää, mikä meille on tarjolla, jos vain ottaisimme sen ja sallisimme itsemme vastaanottaa ainaisen antamisen vastapainoksi. Silti siellä pinnan alla kuuluu hiljainen ääni, joka välillä kuiskaa, välillä huutaa: “Elämässä täytyy olla jotain enemmän kuin ainainen suorittaminen ja miellyttäminen. Milloin on minun vuoroni olla oma itseni ja tulla nähdyksi ja rakastetuksi sellaisena kuin olen?” Sinäkin saatat kuulla tuon äänen sisälläsi. Mutta helposti me naiset menetämme kosketuksen omin tunteisiimme niin, että emme edes tiedä mitä elämältä haluamme. Silloin on aika pysähtyä ja kääntää katse omaan itseen. Alkaa tutustumisretki omaan sisimpään ja sen viesteihin. On aika alkaa kuunnella omaa sydämen ääntä. Ja siinä autan sinua, rakas Jumalatar.

Me kaikki naiset olemme arvokkaita omana itsenämme, ja minun tehtäväni on auttaa sinua tuomaan esiin omaa naisellisuuttasi ja tuntemaan itsesi todelliseksi jumalattareksi. Tarvitsitpa apua menneisyydestä vapautumiseen, naiseutesi löytämiseen, itsetuntosi kohottamiseen, naiselliseen tyyliin tai vaikkapa oman kauneutesi näkemiseen, olen täällä sinua varten. Voin auttaa sinua monin tavoin:

Verkkokurssit

Kursseillamme voit kokeilla erilaisia naiseuden rooleja ja näkökulmia sekä tutustua itseesi syvällisemmin esimerkiksi luentojen, harjoitusten, visualisoinnin ja meditoinnin avulla. Kurssit löydät Shop-sivulta. Järjestän kursseja lisäksi kotimaassani Italiassa sekä tilauksesta myös Suomessa.

Jumalatarolo-kurssi

Tämä on sinulle, nainen, joka olet valmis todella astumaan omaan voimaasi naisena ja siivoamaan menneisyyden taakat elämästäsi elääksesi loppuelämäsi Jumalatarolossa. Jumalatarolo on kuuden kuukauden mittainen verkkokurssi, jossa sukelletaan syvälle naisellisuuteen. Kurssi alkaa kaksi kertaa vuodessa. Kurssin aikana päästetään irti menneisyyden haavoista, ylitetään esteet joita tiellämme on, etsitään oma tapamme olla naisellinen, opetellaan rakastamaan itseämme ja pitämään itsestämme huolta, avaudutaan rakkaudelle, yhdistytään omaan jumalatarenergiaamme ja opitaan elämään Jumalatarolossa.

Garage Girls Club -jäsenyys

Garage Girls Club on yhteisö, jossa syvennytään kerran kuussa liveverkkotapaamisessa yhteen naiseuteen liittyvään aiheeseen. Tapaamisesta jää myös nauhoite, jonka voit milloin tahansa kuunnella myöhemminkin jos et pääse silloin paikalle. Voit liittyä clubiin kuukausi- tai vuosijäsenenä. Jäsenyys on toistaiseksi voimassa ja jonka voit milloin tahansa lopettaa sen.

Valokuvaukset

Valokuva on hyvä tapa tutkia omaa naisellisuutta. Se tuo omien ja kaikkien muidenkin silmien eteen sen upean jumalattaren, joka sinussa asuu.  Valokuvissa voidaan käyttää erilaisia teemoja:  fantasiatyylinen jumalatarkuva, sensuelli boudoir-kuva, pin-up-kuva tai vaikkapa garage-kuva moottoripyöräsi päällä. Suunnittelen kuvaukset aina kanssasi yhdessä etukäteen niin, että ne tuovat esiin sinun tapaasi olla nainen. Valokuvauksissa teen sinulle teeman mukaisen meikin ja kampauksen. Saat yllesi viehättävän itsesi näköisen asun. Ohjaan sinut poseerauksiin, joissa myös sisäinen voimasi tulee esiin. Muistoksi saat voimauttavan valokuvan itsestäsi.

Luennot

Haluatko kuulla lisää naisellisuudesta ja feminiinienergiasta? Voit tilata minut luennoimaan esim. yhdistykseesi tai tapahtumaasi. Ota minuun yhteyttä sähköpostilla.

Ilmaiset palvelut ja hyväntekeväisyys

Naisten auttaminen on elämäntehtäväni ja teen sitä koko sydämestäni. Sivuillani on paljon ilmaista tietoa, ja kerran kuussa julkaisen uuden jakson Pin Up Garage-TV:ssä.

Haluan toiminnallani auttaa myös huonommassa asemassa olevia naisia. Jokaisesta puolen vuoden Garage Girls Club -jäsenyydestä lahjoitan 10 euroa Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Mikä on sinun tapasi olla naisellinen? Tule mukaan ja ota selvää!

Rakkaudella,
Heidi