fbpx

Kaupallinen yhteistyö: Adelain Beauty Oy

Ihonhoito on ollut jo pitkään yksi intohimoni, ja asia jota nautin joka päivä. Rakastan hetkiä herättyäni ja ennen nukkumaanmenoani kun annan iholleni sitä hyvää, jota se ansaitsee ja tarvitsee voidakseen hyvin. Tässä olen luottanut Monteil Parisin tuotteisiin jo kohta kahden vuoden ajan, ja ihoni kunto on muuttunut aivan silminnähden. Tässä oikeanlaisten, laadukkaiden ihonhoitotuotteiden valinta on aivan valtava tärkeää. Kun hoidin ihoani halvoilla maitokaupan tuotteilla, se myös näkyi ihoni kunnossa. Tuotteita vaihtamalla ja ammattilaisen suosittelemiin tuotteisiin siirtymällä moni ihoni ongelma, mm. pienet näpyt ovat enää historiaa.

Oletko sinä koskaan miettinyt, miten paljon ihoomme kohdistuu ulkoapäin rasituksia ja haittatekijöitä, joita emme edes huomaa? Minä en ollut edes ajatellut asiaa, ennenkuin sain aiheesta huikean tietopaketin Monteil-ammattikosmetiikan maahantuojalta Adelain Beautystä. Ja se todella avasi silmäni.

Suurin osa näistä ihoa rasittavista tekijöitä on nimittäin sellaisia, joita emme paljaalla silmällä juurikaan näe emmekä ajattele niiden vaikuttavan ihon kuntoon. Näitä ovat esimerkiksi UV-säteily, otsoni, hienojakoinen pöly, tupakan savu, rikkioksidit ja raskasmetallit. Ja näitä on ilmassa koko ajan, erityisesti kaupungeissa.

Esim. hienojakoinen pöly ja ilmansaasteet, joita ilmassa on, rasittaa paitsi hengitysteitä myös ihoa. Se aiheuttaa ihon suojakerrosten tulemisen läpäisevämmäksi, jolloin erilaisten allergeenien ja muiden vierasaineiden on helpompaa tunkeutua ihoon ja valon vanhentava haittavaikutus tehostuu.

Niiden lisäksi UV- ja IR-säteily ja otsoni saavat aikaan ihossa mm. ennenaikaista vanhenemista, kollageenivaurioita, aknea/muita epäpuhtauksia, ärsytystä, tulehdusta ja aurinkoläiskiä. Ei kuulosta kovinkaan kivalta, eihän?

Koska emme näe näitä ihoa koettelevia partikkeleita ja niiden aiheuttamat muutokset tapahtuvat ihossa hitaasti mutta varmasti, ei todellakaan aina tule mieleen mitä tuhoa ihossavoi juuri tälläkin hetkellä tapahtua. Monet ihon oireet, kuten ärsytys ja epäpuhtaudet voivat juurikin johtua ilmansaasteista, ja silloin oikeanlaiset ihonhoitotuotteet voivat olla suurikin pelastus.

Tätä kaikkea varten Monteil Paris on kehittänyt Detox & Anti Pollution -pakkauksen, jonka sisältämät tuotteet yhdessä puhdistavat ihoa, suojaavat sitä ulkoisilta rasitteilta ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. Ne torjuvat UV-säteilyä ja estävät ihon vihollisten, vapaiden radikaalien synnyn. Tuotteet neutralisoivat ihoon jo päässeitä epäpuhtauksia ja korjaavat niiden aikaansaamia vaurioita ihossa ihan solutasolla

Paketti sisältää kuusi toisiaan tukevaa tuotetta: putsarin, naamion, päivä- ja yövoiteen. Detox-ampullit ja Detox-irtoteen. Kuorintaa lukuunottamatta siinä on siis kaikki tuotteet, jotka tarvitset tehdäksesi itsellesi kasvohoidon.

Hydro Cell -puhdistusaine on tuote, joka nousi minulla heti ensikokeilulla ihan suosikiksi: siinä on puhdistusmaito ja kasvovesi samassa ja sen tuoksu on mieto mutta ihana, sellainen raikas ja puhdas. Olen pitänyt sitä suihkukopissa, ja aina aamu- ja iltasuihkussa puhdistan sillä ihoni ja huuhtelen pois. Se todellakin puhdistaa meikin iholta niin hyvin, ettei ole enää tarvetta kasvovedelle. Lisäksi se jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi jo valmiiksi. Loistotuote!

Solutions Camphor Mask oli minulle uusi tuttavuus, sillä aikaisemmin olen käyttänyt muita Monteilin naamioita. Camphor Mask tuntuu hieman viileältä iholla alkuun. Sen koostumus on aika kevyt, se levittyy iholle hyvin ja on myös helppo pyyhkiä iholta pois. Itse poistan sen sienellä. Naamion voi levittää vain kasvoille, tai jos haluat kokonaisvaltaisemman hoidon, levitä sitä myös kaulalle ja decollete-alueelle.

Solutions Detox-seerumit on pakattu pieniin lasiampulleihin. Niissä on pieneen ampulliin saatu mahtumaan mahtava määrä tehokkaasti vaikuttavia ainesosia. Olen oikea seerumiampullien suurkuluttaja, rakastan hemmotella ihoani niillä! Usein teen niin, että avaan ampullin illalla ja käytän siitä puolet, peitän sen suuaukon pienellä kelmunpalasella ja käytän lopun aamulla. Joskus taas levitän koko ampullin kasvoilleni ja kaulalleni, sitä riittää jopa decollete-aluelle asti. Kun teen kasvohoidon itselleni (kaksi kertaa viikossa), käytän lisäksi Monteilin tai LCN:n galvaanista sähkövirtaa hyödyntävää laitetta, joka vie seerumin syvemmälle ihoon.

Detox-seerumi on epäpuhtauksia neutraloiva bioteknologinen tiivistetty neste, joka toimii tehokkaasti yhdessä kuparikompleksin kanssa vapaita radikaaleja ja oksidatiivista stressiä vastaan. Sen aktiivisina ainesosina on K-malakiittiuute (aktivoi ihon entsymaattiset puolustusmekanismit, neutralisoi olemassa olevat vapaat radikaalit, estää oksidatiivisen hajoamisen prosessit ja antaa ampullille sen sinertävän värin) sekä syvän meren bakteerientsymit (suojelee haitallisilta ympäristön vaikutuksilta, kuten UV- ja infrapunasäteet ja vapaat radikaalit, estää tulehdusreaktioita ja ihovaurioita sekä hidastaa ihon ikääntymisprosesseja). Seerumi on hyaluronihappopohjainen, joten se myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hyaluronihappo lukitsee kosteuden ihon sisään, hoitaa, kosteuttaa ja täyteläistää ihoa. Seerumi suojaa haitallisilta ympäristön vaikutuksilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Lopputuloksena on terve ja säteilevä iho. Aikamoinen tehopakkaus, eikö!

Pro BeActive päivä- ja yövoide ovat probioottisia kosteusvoiteita, joissa olevaa maitohappobakteeria iho voi hyödyntää solujen komponenttien valmistukseen. Probioottien käyttö kosmetiikassa on oikeastaan ikiaikaista, jo antiikin aikaan naiset käyttivät jogurttia ihonhoidossa. Pro BeAcrive-voiteet sisältävät tosiaan probiootteja, jotka tukevat ihon omia suojelumekanismeja. Ne aktivoi ja parantaa ihon uusiutumista ja ihosolujen toiminnallisuutta, eli ne toimivat ihan solutasolla asti. Ne myös vahvitavat ihon epidermis-kerrosta ja sen suojakerrosta.

Voiteet ovat melko neutraalin tuntuisia, ja ne tuntuvat ihanan kosteuttavilta. Oma ihoni ei ole erityisen herkkä, mutta voisin hyvin kuvitella, että ne sopisivat erityisen hyvin rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.

Päivittäisessä käytössä minulla on ollut vähintään putsari ja kosteusvoiteet, usein myös ampullit lisänä. Puhdistan ihon, levitän seerumia kasvoille ja lopuksi levitän kosteusvoiteen. Kaksi kertaa viikossa teen pidemmän kasvohoidon: puhdistan ihon, laitan siihen entsymaattisen kuorintavoiteen (suosittelemani tuote, jota itse käytän löytyy TÄÄLTÄ) joka saa vaikuttaa noin 5 minuuttia, sen jälkeen levitän naamion ja annan sen vaikuttaa noin 10-15 minuuttia tai pidempäänkin. Sitten levitän iholle seerumin, imeytän sen galvaanisen sähkövirran avulla ja viimeistelen hoidon kosteusvoiteella.

Hemmotteluhetki on ihanaa päättää pienellä teeseremonialla. Pakkauksen tee on vihreää irtoteetä, josta löytyy mm. rooibosta, hibiskusta, minttua, sitruunaruohoa ja omenaa. Hengittelen syvään, nautin teestä ja kiitän itseäni siitä hemmottelusta, jonka olen itselleni antanut.

Olen todellakin viimeisen kahden vuoden aikana avautunut näkemään ihonhoidon tärkeyden ja päässyt vapautumaan omista ihoni ongelmista oikeanlaisella hoidolla. Yksi osa sitä on kosmetologilla tehtävät hoidot, mutta toinen osa jota pidän vielä tärkeämpänä on ne päivittäiset valinnat, joita teen ihoni hyvinvoinnin eteen.

Ihon hyvinvointiin vaikuttaa sisäiset ja ulkoiset asiat. Kaikki lähtee ravinnosta jota syömme, ja riittävästä puhtaan veden juonnista. Seuraava askel on laadukkaiden ihonhoitotuotteiden valitseminen. Nämä ovat tärkeitä, vaikkei ihossa vielä näkyisikään vaurioita, sillä ne tapahtuvat ihossa pikkuhiljaa. Ihon ongelmista voi tulla arkipäivää niin ettei niitä edes ajattele ongelmina. Oikeanlaisella hoidolla saadaan kuitenkin hyviä tuloksia ihossa jo hyvinkin nopeassa ajassa. Ja silloin sen eron huomaa.

Jokaisen keho ja jokaisen iho on yksilöllinen, ja on tärkeää löytää ne juuri itselle sopivat tuotteet. Tätä pakettia kokeiltuani minulle jäi päällimmäisenä ajatus, että uskoisin tämän sopivan suurimmalle osalle ihotyypeistä, ja niiden vaikutus tuntuu nimenomaan puhdistavalta ja kosteuttavalta. Ihoni on tasainen, raikas, ja vihdoin olen päässyt eroon leukalinjassani pitkään kiusanneista finneistä. Pitkään ajattelin niiden olevan hormonaalisia, mutta ehkä ne olivatkin epäpuhtauksia? Joka tapauksessa jos olet kiinnostunut oman ihosi hyvinvoinnista ja haluat antaa sille detox-kuurin vapauttaen sen saasteista ja epäpuhtauksista, suosittelen lämpimästi tätä pakkausta!

Vinkki: yhdistä tähän detoxiin myös ruoka- ja ajatusdetox. pääset kokonaisvaltaisesti vapautumaan sisäisistä myrkyistä. Voit paremmin ja hehkut koko maailmalle! Ohjeet näihin löydät Jumalattaren vartalo-kurssilta.

Tarjous Jumalatarolon asiakkaille

Monteil Paris -tuotteet ovat ammattikosmetiikkaa, joka tarkoittaa sitä, että ne on saatavana vain valituilta kosmetologeilta. Jos sinä haluat hankkia tämän pakkauksen oman ihosi hyvinvointiin, sen tilaaminen on nyt kampanjaluontoisesti mahdollista ja vielä aivan huikeaan hintaan. Normaalisti pakkauksen hinta on 139 euroa, mutta nyt Jumalatarolon asiakkaat saavat pakkauksen tutustumishintaan vain 99 euroa .

Jos haluat ostaa pakkauksen, laita minulle sähköpostia osoitteeseen heidi @ pinupgaragefi.mystagingwebsite.com, laita otsikoksi “Monteil Detox pakkaus” ja kerro viestissä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Saat sähköpostiisi tilasuvahvistuksen ja laskun, ja tuote lähetetään sinulle Matkahuollon kautta. tarjoushinta sisältää kuljetuksen.

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: