fbpx

Toimintamme takana ovat arvot, jotka vaikuttavat kaikkeen tekemiseemme joka päivä.

Naisten hyvinvointi

Koko toimintamme takana on ajatus saada naiset voimaan hyvin ja auttaa heitä rakentamaan itse omaa hyvinvointiaan voimautumalla. Maailma tarvitsee vahvoja, omilla jaloillaan seisovia hyvinvoivia naisia, jotka yksi kerrallaan muuttavat maailmaa paremmaksi. Me uuden ajan naiset emme kilpaile keskenämme, vaan voimautamme toinen toisiamme ja annamme toisillemme tilaa loistaa omina itsenämme.

Yhteiskuntamme on aika karistaa viimeisetkin rippeet patriarkaalisen vallan ajasta ja naisten nousta miesten rinnalle samanarvoisina. Se ei tarkoita, että naisten tulee miehistyä. Meillä naisilla on valtava määrä viisautta ja kykyjä, joita maailma tarvitsee. Mutta jotta voimme todella saada muutoksen aikaan, emme voi antaa menneisyytemme ja liian pienten uskomusten itsestämme painaa meitä alas.

Pin-Up Garage on olemassa, jotta voin auttaa naisen kerrallaan nousemaan omaan loistoonsa, hyvinvoivaksi ja vahvaksi. Naiseksi, joka luo itse oman elämänsä, on tiedostava, huolehtii itsestään ja huomioi myös ympäristönsä.

Naisten hyvinvointi näkyy myös hyväntekeväisyyskohteessamme. Jokaisesta jäsenyydestä lahjoitetaan osuus Kymenlaakson ensi-ja turvakotiliitolle naisten, lasten ja perheiden hyvinvoinnin eteen tehtävän työn tukemiseksi.

Luonto, luonnonmukaisuus ja ihmisoikeudet

Tiedostava nainen haluaa toimia luonnonmukaisesti niin, ettei hänen toimintansa tarpeettomasti rasita ympäristöä eikä ole haitaksi muille ihmisille. Luonto ja luonnonmukaisuus ovat tärkeitä arvoja meille nykyajan naisille. Se näkyy erityisesti kulutusvalinnoissamme: ruuassa, kosmetiikassa, vaatteissa jne. Me modernit naiset suosimme yrityksiä, jotka jakavat kanssamme nämä arvot, huomioivat tuotannossaan ekologisuuden ja esim. maksavat työntekijöilleen oikeudenmukaisen ja riittävän korvauksen työstä.

Luonnon kunnioittaminen on yksi isoimmista muutoksista, joita meillä naisilla on tarjota maailmalle. On meidän oma valintamme, tuemmeko halpatyövoimaa käyttäviä yrityksiä, vai ostammeko vähemmän, harvemmin ja parempaa. Valitsemmeko synteettisiä ihoa tukkivia kosmetiikkatuotteita jotka pahimmassa tapauksessa myrkyttävät kehoamme ja aiheuttavat herkistymistä, vai valitsemmeko laadukkaan, puhtaista raaka-aineista valmistetun kosmetiikkatuotteen merkiltä, joka tukee myös omassa toiminnassaan esim. raaka-aineiden tuottajien ja viljelijöiden toimintaa ja toimii luontoa kunnioittavalla tavalla.

Me jokainen voimme itse olla se muutos, jonka haluamme nähdä maailmassa. Me naiset kannamme oman vastuumme omassa toiminnassamme. Haluan antaa tässä esimerkkiä, ja siksi kaikki blogissa esiteltävät tuotteet on valmistettu länsimaissa, ilman eläinkokeita. Useat tuotteet ovat myös vegaanisia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: