Asiakkaat kertovat


"Minun matkani Pin-Up maailmaan

Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, että olisi kiva käydä kokeilemassa Pin-Up kuvauksia, mutta eteeni tuli vain todella hinnakkaita kuvaussessioita, kunnes pongasin vekosta Heidi Niemen omistaman Pin-Up Garagen Style Me Vintage kurssin Helsingin studiolla, joka sopi rahapussilleni oikein hyvin. Menin aika ummikkona paikalle, jossa Heidi otti kaikki osallistujat avosylin vastaan ja opetti ensin Pin-Upin historiaa, jonka jälkeen Heidin ihanalla ja lempeällä opastuksella aloimme loihtimaan itsellemme kiharakampausta ja 50- luvun meikkiä. Siis jokainen stailasi itse itsenä, mikä oli hyvä, koska jos toinen teke kaikki puolestasi, et ehkä opi ja sisäistä stailauksen saloja niin hyvin. Bonuksena päivälle oli tietenkin Pin-Up kuvaukset. En itse ollut koskaan poseerannut kameralle, joten minulla oli hieman vaikeuksi asettua kameralle niin sanotusti alttiiksi, enkä todellakaan osannut kunnolla poseerata, mutta Heidin lempeällä ja ihanalla asiantuntevalla opastuksella sain kuitenkin muistoksi päivästä pari hyvää ruutua. Sen verran jäi päivän päätteeksi asia muhimaan, että aloin kuumeisesti etsimään uutta kurssia, jossa pääsisin oppimaan lisää 50- luvun tyylistä ja jossa pääsisin harjoittelemaan poseerausta enemmän. Törmäsinkin Pin-Up Garagen sivuilla mahtavaan verkkokurssiin, joka oli todella kattava ja yksityiskohtainen sukellus Pin-Up maailmaan. Kurssi oli noin 5kk:n pituinen ja sisälsi todella runsaasti ihanaa materiaalia, jota pääsi omassa kodissa harjoittelemaan.Ja sitten oli ne ihanat lähipäivat Loviisan Ruukissa! Niissä opettelimme lisää poseerausasentoja ja saimme myös kotitehtäväksemme opetella poseerausta. Stailauksen teimme kuvauksiin itse ja vaatteet olivat omia, mutta Heidin ammattimainen valokuvaus sai ainakin minusta aivan uusia puolia esiin.Olen todella tyytyväinen, että lähdin tälle matkalle Heidin opastuksella, koska kyllähän se aina itsetuntoa kohottaa, kun näkee kauniita ja todellakin onnistuneita kuvia itsestään. Joten kiitos Heidi, että olet ollut niin lämmin ja maanläheinen kouluttaja, jonka kanssa on ollut ihanaa taittaa tätä luksusmatkaa Pin-Up salojen maailmaan.Toivottavasti yhteistyömme vielä jatkuu. Rakkaudella Heli Saarnisalo"

Kuva: Heidi Niemi/Pin-Up Garage mallikurssi

 


Ihana Tuija palkitsi itsensä 22 kg painonpudotuksesta ja tuli kuvattavakseni! 😍

"Oikein lämpöinen kiitos eilisestä!
Kuvaushomma oli kaikkea mitä olin odottanut ja toivonut. Tunsin itseni seksikkääksi ja rennossa ilmapiirissä oli oikein mukava olla ensikertalaisen. Me ei sua turhaan kehuttu, oot oikea ammattilainen siinä mitä teet. Lämmin, kaunis ja iloinen ihminen. Toteutin yhden unelmani, kiitos vielä! <3"

Kuva Heidi Niemi/Pin-Up Garage
Muah Jemina Moskari

 


"Minulla on kaksi erityislasta ja toimin tällä hetkellä toisen lapseni omaishoitajana. Olen aina ollut ylipainoinen ja pukeutunut suuriin peittäviin vaatteisiin. Vuosien varrella rankan arjen myötä olen kadottanut naiseuteni jonnekin, varmaan sinne äityiden alle 😊
Kurssilta odotin irtiottoa rankasta arjesta ja omaa aikaa mutta sainkin niin paljon enemmän!
Heidi on aivan ihana persoona ja erittäin ammattitaitoinen. Ryhmässä oli hyvä, toisia kannustava henki ja siellä oli helppo puhua vaikeistakin asioista.
Oli ihanaa olla päivän prinsessana ja löytää itsestäni se kadonnut nainen.
Ylisuuret vaatteet on nyt poistettu kaapista ja kannan ylpeänä itseäni ja osaan korostaa niitä hyviä puolia itsessäni 😊
Kiitos Heidille ja ihanille kauniille ryhmäläisille
T. Sanna"
Sanna, Style Me Vintage 1950's DeLux -kurssilainen 30.1.16
(C) Pin-Up Garage
Kuva: Ani Koivisto

 

 

 


"Ostin kurssin itselleni ja ystävälle joululahjaksi ja voin sanoa että taisi olla paras joululahja minkä olen saanut:)
Ihania ihmisiä ja paljon uutta!

Oli ihana oppia laittamaan kiharat ja kaunis meikki.
Olen yrittänyt kovasti opetella sanomaan kiitos jos joku kehuu.. ei vielä ihan aina onnistu:)
Luulin ennen kurssia että olen "sinut" arpieni kanssa mutta enpä tainnut ollakaan.. voi olla että jo tänä kesänä laitan hihattoman mekon ja menen kaupungille ylpeänä pyörimään.
Ainakin mie vietän 50 v-juhlat kauniissa vintage mekossa ja hiukset upeasti laineilla:)
Kiitos kaikille, olette ihania naisia kaikki!
T Ella"
Pin-Up Garagen Style Me Vintage -kurssilainen 30.1.2016
(Hieman taustaa: Ella sai pienenä lapsena palovammoja onnettomuudessa, ja siitä on jäänyt hänelle jälkiä ihoon koko elämäksi. Silti kurssillamme hän rohkaistui boudoir-kuviin upeissa alusvaatteissa!)
(C) Pin-Up Garage
Photo: Ani Koivisto
"Minä innostuin kurssista työkaverin vinkistä. Hän kertoi paikasta, jossa kaikki naiset ovat juuri kauniita sellaisenaan kuin ovat. Kauheasti jännitti ennen kurssin alkua, kun olin ihan noviisi meikkauksessa eikä kiharrinkinkaan tuntunut pysyvän kädessä. Heidi jaksoi ihanasti neuvoa ihan kaikessa ja muut kurssilaiset tsemppasivat kilvan mukana. Kurssin jälkeen päätin, että vain minä saan enää määritellä itseni. Näkeehän sen kuvastakin, että upea ihminen sieltä kurkistaa! Kiitos Heidi! "
Anni, Style Me Vintage -kurssilainen 2.4.16
Kuva: Heidi Niemi/Pin-Up Garage

"Kurssipäivä oli tosi hauska ja erittäin hyödyllinen! Oli hienoa oppia kädestä pitäen kampauksen ja meikin tekeminen. Kiitos Heidi, jaksoit neuvoa niin kärsivällisesti. Päivästä jäi ihana, iloinen tunnelma piiitkäksi aikaa. Tämä kurssi oli hyvä askel itsensä arvostamiseen. Oli kivaa saada neuvoja poseeraamiseen. Toivon pääseväni jatkokurssille. Heidin tapa neuvoa on aivan ihana 🙂 Erityisesti jäi mieleen: "Puhu itsellesi kauniisti". Vaikeaa, mutta tärkeää opetella! 🙂 "

Kuvassa upea Ulpu, Style Me Vintgage 1950's DeLux -kurssi 12.11.16
Kuva: Heidi Niemi / Pin-Up Garage

 

 


"Style Me Vintage-kurssi oli aivan mahtava kokemus! Tykkäsin todella paljon siitä kodikkaasta hengestä, joka vallitsi Pin-Up Garagen Studiolla. Tunne siitä, että tänne minä saan tulla juuri sellaisena kuin olen, jäi päällimmäiseksi mieleen heti kun astui ovesta sisään. Ja se oli upea fiilis! Lisäksi Heidi on aivan ihana ihminen ja saa varmasti jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi.

Sain tältä kurssilta uskallusta lähteä toteuttamaan omaa lapsuuden unelmaani eli rohkeuden kokeilla siipiäni mallina. Lisäksi löysin itsevarmuutta ja naisellisuuteni tältä kurssilta. Opin myös pitäämään omaa kroppaani kauniina ja hyväksymään itseni. Suosittelenkin tätä kurssia kaikille ihanille naisille! <3"
Miss Minnie MiVau
Style Me Vintage 1950's kurssilainen 5.3.16 järjestetyltä kurssilta
Kuva: Heidi Niemi/ Pin-Up Garage

 

 

 


"Todella lämmin ja tervetullut fiilis tuli. Oli mukava tutustua muihin kurssilla olijoihin ja kuulla miksi he ovat siellä. Mielenkiintoisia ja ihania naisia. Cocon opit siitä, että kaikissa meissä naisissa on jotain mistä itse pitää ja näitä hyviä puolia tulisi korostaa. Oli niin mahtavaa kuulla muilta, mikä heidän mielestä minussa oli hyvää tai kiinnitti huomiota. Ja mikä parasta itsensä vähättel
y oli kielletty! Kerrankin! Naiset helposti sortuvat tähän. Oli mukava antaa palautetta muille. Oli niin kauniita, pitkiä, paksuja hiuksia tai siroja nilkkoja, pitkiä jalkoja, pyöreitä peppuja, kauniita silmiä, hymyjä, kauniita muotoja ja rintoja ja vaikka mitä. <3"

- Lady Misty May
Style Me Vintage 1950's DeLux -kurssilainen 16.2.2016
Kuva: Heidi Niemi/Pin-Up Garage
"Sain Style Me Vintage -kurssin joululahjaksi.
Kurssi kyllä ylitti toiveeni täysin. Kurssilla oli lämmin tunnelma ja vaikka emme kaikki tunteneet toisiamme mutta tsemppasimme ja kannustimme toisiamme💕
Olen aina ollut esiintymisessä ujo ja super jännittäjä ja entisenä koulukiusattuna on ollut pelko että mulle taas nauretaan. Kurssi opetti kyllä paljon itseluottamusta ja opin että jokainen ihminen on kaunis juuri sellaisena kuin on ja muista myös sanoa se. Sanoa positiivisia asioita toisille.
Kurssin jälkeen jatkoin mallikurssille ja varmasti elämäni parhaimpia päätöksiä. Paljon on vielä harjoiteltava että tukka menee kiharalle ja meikki putkeen.
Itseluottamus on kasvanut hurjasti ja osallistuin Heidin järjestämään burleski-iltaan. En olisi kuuna päivänä uskonut että tämä ujo esiintymiskammoinen uskaltaa tehdä pienen show'n. Sydän pumppas tuhatta ja sataa mutta mä tein sen.
Kiitos Heidi ja Pin-Up Garage! Näin pienessä ajassa jo olen mennyt parempaan suuntaan ettei itseä tarvitse hävetä vaan uskallan tuoda esiin itseni💕ja matka jatkuu"
Kiti, Style Me Vintage -kurssilainen 30.1.16
Kuva: Pin-Up Garage/Ani Koivisto
"Kurssi oli aivan mahtava ja voin suositella sitä kaikille 🙂
Itse lähdin kurssille ”pönkittämään” itsetuntoani. Halusin oppia pukeutumaan oikein ja saada opastusta niin meikkiin kuin kampauksiinkin. Ja tätä todellakin sain!! Heidi on ihana ja lämmin ihminen, joka opastaa jopa kädestä pitäen miten kannattaa tehdä, että itselle lopputulos olisi hyvä. Kurssilla oli monenikäisiä kauniita naisia, jotka kaikki olivat kiinnostuneita omasta naiseudestaan. Millaisena kurssilaiset näkivät minut, oli vaikea kuulla, koska kehujen kuuleminen on ainakin itselle vaikeaa. Itsensä arvostus ja armollisuus ovat tärkeitä, tämä valkeni itselle kurssin aikana.
Oli ihana nähdä, miten oikea vaate, meikki ja hiukset muuttavat naisen naiselliseksi.
Aion vielä jonain päivänä tulla uudelleen jollekin vetämällesi kurssille, olet aivan huikea! Iso kiitos!
Terveisin
Jaana"
Jaana, Style Me Vintage -kurssilainen 30.1.16
(C) Pin-Up Garage
Kuva: Ani Koivisto
 

 

Tässä kuvassa on kaimani Heidi P., jonka naiseuteen endometrioosi on tehnyt suuren loven aiheuttamalla mm. lapsettomuutta ja kaksi keskenmenoa. Tätä haavaa paikkailimme pin-up kuvauksissamme.

"Kiitos Heidi, että sait minut näkemään oman naiseuteni, kauneuteni ja oman voimani kokokaisvaltaisella, vahvalla, intuitiivisella, päättäväisellä, mutta rakkaudellisella ammattitaidollasi Kuvat ovat minun voimakuviani. Ps. Nykyään käytän vartaloni muotoja hyväileviä vaatteita 😘"

Kuva: Heidi Niemi/Pin-Up Garage

Endometrioosi on krooninen naistensairaus, joka aiheuttaa kovaa kipua ja monenlaisia oireita. Myös minä itse sairastan endometrioosia. Lisätietoa endometrioosista: www.endometrioosiyhdistys.fi

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: