fbpx

Tutki syvällisesti naisellisuutesi salaisuuksia ja avaa uusia ovia itsesi löytämiseen hauskalla ja positiivisella tavalla

Haluamme elää TÄYDESSÄ NAISEUDEN VOIMASSAMME, mutta miksi silti me vastustamme muutosta?

Kuvittelepa hetki, miltä sinun elämäsi tuntuisi, jos…

…tuntisit itsesi itsevarmaksi ja voisit astua esiin omalla tyylilläsi, ilman huolta siitä, mitä muut ajattelevat?

… löytäisit kauneuden arjesta ja osaisit nähdä oman ainutlaatuisen sädehtivän puolesi?

…voisit luottaa omiin vaistoihisi ja tehdä päätöksiä, jotka tuntuvat oikeilta juuri sinulle?

…uskaltaisit astua pois mukavuusalueeltasi ja kokeilla uusia asioita, tuntien vapauden ja jännityksen samanaikaisesti?

…löytäisit sisäisen sinnikkyytesi ja voisit ylittää haasteet, tavoitellen rohkeasti unelmiasi?

…oppisit rakastamaan itseäsi juuri sellaisena kuin olet ja ilmaisisit rakkauttasi läheisillesi avoimesti ja välittävästi?

… löytäisit luovuutesi lähteen ja innostuisit toteuttamaan omia intohimojasi ilman pelkoa arvostelusta?

… löytäisit vahvan yhteyden muihin samanhenkisiin naisiin, jotka tukevat ja kannustavat sinua matkallasi?

 

Tuntuuko sinusta, että jonkun asian tarvitsee nyt muuttua 
päästäksesi elämässä eteenpäin?

Voit haluta muutosta parempaan monella elämän osa-alueella: ihmissuhteisiin, omiin ajatuksiin, hyvinvointiin, terveyteen, rakkauteen, henkiseen yhteyteen jne. Jos sinusta tuntuu, että nyt riittää ja olet herännyt ajatukseen, että haluat elämäsi muuttuvat parempaan, niin nyt olet löytänyt perille.

Muutos on tässä. Sinun ei tarvitse enää etsiä. Sinun ei tarvitse pelätä sitä. 

Päinvastoin: voit olla innoissasi kaikesta siitä, mitä elämässäsi tuleekaan vielä eteen! Minä olen täällä auttaakseni sinua eteenpäin naiseuden polullasi, jotta voit aloittaa muutoksesi, jossa päämääränä on saavuttaa korkeimman potentiaalisi naisena ja tuntea olosi kauniiksi ja viehättäväksi. Ja mikä parasta: tämä muutoksen matka on hauska, inspiroiva ja täynnä iloa!

Huonot uutiset ovat tässä: 
Muutosta ei ole helppoa toteuttaa yksin!

Jos haluat, että elämäsi muuttuu, sinun on alettava tehdä asioita eri tavalla kuin ennen

Sinun on priorisoitava oma itsesi, oma hyvinvointisi ja astuttava itse oman elämäsi kipparin paikalle. Kukaan muu ei tule sinua pelastamaan (paitsi prinsessasaduissa). Sinun on itsesi tehtävä työ sen eteen. En voi sokerikuorruttaa tätä asiaa sinulle. 

HYVÄT UUTISET OVAT SEN SIJAAN TÄSSÄ:

Sinun ei todellakaan tarvitse kulkea matkaasi yksin! Onnistuaksesi sinun on ensisijaisen tärkeää ympäröidä itsesi ihmisillä, jotka tukevat sinua ja auttavat sinua kulkemaan oikeaan suuntaan.

Omaan upeaan naiseuteensa heränneen naisen polku on täynnä taikaa ja oivalluksia. Kun alat herätä ymmärtämään maailmaa entistä laajemmin, et ikinä enää valitsisi palata vanhaan. Ihana nainen, jos olet kuullut kutsun päästää oman naisellisuutesi ja naiseutesi täyteen voimaansa ja elää täyttymyksellistä elämää, niin silloin myös tämä kutsu on sinulle…

Saanko esitellä: 
Garage Girls Club -jäsenyys

Sinä olet syntynyt tänne maailmaan loistamaan omaa valoasi. Olet tullut löytämään oman korkeimmat tarkoituksesi, nauttimaan naiseudestasi, elämään hyvää, energistä elämää ja luomaan merkityksellisiä ja lämpimiä ihmissuhteita.

Garage Girls Club -jäsenyys tarjoaa sinulle parhaan kattauksen tietoa henkilökohtaisesta kasvusta, henkisyydestä, ihmissuhteista, menestyksestä, naiseudesta ja naisellisuudesta tavalla, joka inspiroi ja vie sinua aidosti elämässä eteenpäin. Saat tuntea saavasi päivittäin sisarellista tukea, yhteisöllisyyttä ja voimautumista. Ja mikä parasta: KAIKKI tämä on verkossa niin, että voit vain kaivautua sohvan pohjalle, ottaa kaikki hyvä vastaan ja nauttia inspiraation tunteesta!  

On tullut aika ottaa elämä omiin käsiisi ja nousta menneisyyden haamujen keskeltä todelliseen omaan voimaasi. On tullut aika tehdä itsesi näkyväksi, yhdistyä syvällisesti omaan naiseuteesi ja tuoda sitä rohkeasti esiin sinulle sopivalla tavalla. Se aika on tässä ja nyt. Oletko valmis haasteeseen?

Mistä alkaisin…

Tämä on ollut myllerrysten vuosi. Vuosi jona löysin tien takaisin omaan elämääni.

Tutustuin Heidiin yhteisen tuttumme kautta ja olipas voimaannuttava kokemus.

Upea nainen, joka uskoi minuun. Minä näkyvänä.  

Löysin itsestäni sen upean naisen, mikä sisälläni asuu. Ja haluaa olla näkyvä – tulla kuulluksi ja kunnioitutetuksi. Hyväksyy itsensä, ei kanna muiden murheita ja ymmärtää, että voi auttaa muita antamatta itsestään kaikkea. Olla empaattinen ja silti säilyttää omat rajansa.

Tie on ollut pitkä, antoisa ja unohtumaton. Ja parasta siinä on se ettei se ole vielä kuljettu. Vaan tämä on loppuelämän matka.

The Journey of thousand miles starts with a single step!

Mutta siltä ei onneksi ole enää paluuta!

-Mari

Sinä olet itse oman elämäsi Luojatar

Garage Girls Club -jäsenenä sinun on helppo alkaa muuttamaan elämääsi turvallisesti askel askeleelta paremmaksi 

 
Muutos voi tuntua pelottavalta, mutta se ei ole sitä oikeassa seurassa!
 

✔️ Joka kuukausi Clubissamme on uusi ajakohtainen ja tärkeä teema, joka auttaa sinua eteenpäin omalla naiseuden polullasi

✔️ Puhun teemana olevasta aiheesta inspiroivalla valmennusvideolla, jossa tarjoan uusia näkemyksiä ja oivalluksia elämääsi

✔️ Jokaiseen teemaan liittyy myös työkirja, jonka avulla pääset syventämään teemaa ja ilmentämään sitä omassa elämässäsi konkreettisesti

✔️ Apunasi ovat myös voimalliset affirmaatiot, jotka auttavat sinua muuttamaan omia ajatuksiasi teemaan liittyen ja niin tekemään konkreettisen muutoksen

✔️ Lisäksi saat teemaan liittyvän meditaation, joka tarjoaa oivalluksia, sydämen rauhaa ja vie muutoksen syvälle sielusi tasolle

✔️ Saat ihania vinkkejä itsestä huolenpitämiseen ja naisudestasi nauttimiseen muodin ja kauneudenhoidon aloilta

✔️ Pääset mukaan naisten voimauttavaan yhteisöön, jossa nostamme toinen toisiamme ylös

 

Jokaisesta valmennuksesta saat itsevarmuutta, motivaatiota ja hyvää oloa.  

Heidin kurssi oli aivan mahtava kokemus! Tykkäsin todella paljon siitä kodikkaasta hengestä, joka vallitsi Heidin Studiolla.

Tunne siitä, että tänne minä saan tulla juuri sellaisena kuin olen, jäi päällimmäiseksi mieleen heti kun astui ovesta sisään. Ja se oli upea fiilis!

Lisäksi Heidi on aivan ihana ihminen ja saa varmasti jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi.

Sain tältä kurssilta uskallusta lähteä toteuttamaan omaa lapsuuden unelmaani eli rohkeuden kokeilla siipiäni mallina. Lisäksi löysin itsevarmuutta ja naisellisuuteni tältä kurssilta. Opin myös pitäämään omaa kroppaani kauniina ja hyväksymään itseni.

Suosittelenkin tätä kurssia kaikille ihanille naisille!

– Minna

Joka kuukausi saat kaiken tämän:

Joka kuukausi uusi videovalmennus uudella teemalla

Joka kuukausi ilmestyy videoluento, johon voit keskittyä omassa rauhassasi missä ja milloin sinulle sopii. Teema vaihtuu joka kuukausi, ja ne liittyy naiseuteen, naisellisuuteen, ihmissuhteisiin, menestykseen, manifestointiin, henkisyyteen jne.

Työkirjat vievät kuulemasi käytäntöön

Videoluentojen parina toimii työkirja, jonka avulla voit syventää ajatuksiasi ja viedä ne käytäntöön oman elämäsi kohdalla. Saat siis konkreettisia työkaluja, joiden avulla tehdä aidosti muutos syvällisellä tasolla.

Meditaatiot syventävät muutosta

Jokaisessa teemassa on aina myös meditaatio, jonka avulla pääset tekemään muutostyötä ja parantamaan itseäsi todella syvällisellä tasolla sielussasi.

meditation

Affirmaatiot

Sinä toimit ajatustesi ja uskomustesi pohjalta elämässä, ihan kaikessa mitä teet. Affirmaatiot auttavat sinua muuttamaan ajatusmaailmaasi ja toimimaan itseäsi arvostavien ajatusten pohjalta, jolloin alat muuttaa koko ympäröivää maailmaasi.

Sähköpostituki

Jäsenenä saat joka kuukausi sähköpostilla tietoa jäsenyyden teemoista ja aikatauluista. Saat myös ekstrainspiraatiota ja tietoa matkasi varrella.

Garage Girls Club FB-yhteisö

Olet myös sydämellisesti tervetullut FB-yhteisöömme, jossa saat tavata kanssasi samaa polkua kulkevia kollegoitasi. Jaan ryhmässä iloa ja naisellista inspiraatiota jäsenillemme.

Liity nyt Garage Girls Club -jäseneksi!

Älä enää hukkaa yhtään hetkeä elämässäsi jumittaen paikoillasi, kun voit jättää sen taaksesi ja alkaa loistaa todellisessa olemuksessasi! Minä näytän sinulle, kuinka sen teet!

Kaikki mitä tarvitset, helposti saatavillasi

Pääset käsiksi jäsenyysmateriaaleihin miltä tahansa laitteelta. Kun liityt mukaan, saat heti pääsyn uusimpaan materiaaliin ja pääset alkuun muutoksesi kanssa välittömästi. 

Sain Heidin kurssin joululahjaksi. Kurssi kyllä ylitti toiveeni täysin. Kurssilla oli lämmin tunnelma ja vaikka emme kaikki tunteneet toisiamme mutta tsemppasimme ja kannustimme toisiamme.

Olen aina ollut esiintymisessä ujo ja super jännittäjä ja entisenä koulukiusattuna on ollut pelko että mulle taas nauretaan. Kurssi opetti kyllä paljon itseluottamusta ja opin että jokainen ihminen on kaunis juuri sellaisena kuin on ja muista myös sanoa se. Sanoa positiivisia asioita toisille.

Kurssin jälkeen jatkoin mallikurssille ja varmasti elämäni parhaimpia päätöksiä. Paljon on vielä harjoiteltava että tukka menee kiharalle ja meikki putkeen. 

Itseluottamus on kasvanut hurjasti ja osallistuin Heidin järjestämään burleski-iltaan. En olisi kuuna päivänä uskonut että tämä ujo esiintymiskammoinen uskaltaa tehdä pienen show’n. Sydän pumppas tuhatta ja sataa mutta mä tein sen. 

Kiitos Heidi! Näin pienessä ajassa jo olen mennyt parempaan suuntaan ettei itseä tarvitse hävetä vaan uskallan tuoda esiin itseni.
-Kiti

Herätä sisäinen voimasi ja omaksu rohkeasti naisellisen itsesi koko potentiaal!

Kerroin tässä hiljattain eräälle vaikeasta masennuksesta ja monenlaisista muista ongelmista kärsivien kanssa työskentelevälle ammattilaiselle elämästäni. Siinä jutustelun lomassa tajusin, miten kaikki onkaan viimeksi kuluneiden vajaan kahden vuoden aikana muuttunut! 

Olin pitkään onneton, tyytymätön elämääni ja itseeni. En koskaan ollut tottunut saamaan kehuja ulkonäöstäni. Kasvoin ajatellen, että nainen voi olla älykäs tai kaunis, mutta ei molempia. Tulkitsin, että en ole kaunis, koska elin parisuhteessa, jossa minua kaiken aikaa väheksyttiin. 

Menin Heidin kurssille, jonka annoin itselleni 50-vuotispäivälahjaksi. Se päivä ei unohdu koskaan. Kuulin itsestäni kauniita, arvostavia sanoja. Stailattuna katselin yhä uudelleen itseäni peilistä ihmetellen, olenko se oikeasti minä. 

Sen jälkeen tajusin, että minulla on oikeus saada hyvää elämääni, eikä minun tarvitse tyytyä olemaan kynnysmattona. Olenkin lähtenyt määrätietoisesti oppimaan Heidin avulla sekä ulkoista että sisäistä hyvää oloa, itseni arvostamista ja itsetunnon kohentamista. 

Olen onnellinen, että rohkaistuin mukaan. Nämä vajaat 2 vuotta ovat olleet todellista kasvun aikaa ja edelleen jatkan oppimista.

Heidi on muuttanut asennettani sekä itseäni että muita kohtaan omalla esimerkillään. Olen myös saanut tätä kautta uusia ystäviä, joille kuuluu myös suuri kiitos! ❤

 

-Helka

On aika alkaa nauttia ainutlaatuisesta nauseudestasi!

Minä tiedän, että haluat hyvää itsellesi. Minä haluan sitä sinulle myös, ja siksi olen luonut sinulle tämän jäsenyyden. Haluan tuoda hyvää elämääsi joka kuukausi. Odotan innolla, että pääsen juhlistamaan liittymistäsi mukaan clubiin!

Nähdään pian!

Valitse näistä vaihtoehdoista:

Kuukausijäsenyys

KUUKAUSIMAKSU

19,90 €

PER KUUKAUSI

(arvo 220,90 €/kk)

Vuosijäsenyys

VUOSIMAKSU

199 €

PER VUOSI

(arvo 2536 €/v)

Perustajajäsenen tarjous on voimassa enää:

Saan olla Heidille todella kiitollinen elämäni suunnan muuttamisesta. Kun menin ensimmäiselle kurssille, olin todella vahvasti sitä mieltä, että en kelpaa kenellekkään, kaikista vähiten itselleni.

Kurssin jälkeen sain paljon pureskeltavaa siitä, että todellakin kelpaan. Meni pitkän aikaa kipuillessani itsevarmuuden ja oman minäni kanssa, mutta Heidin kannustavat sanat jäivät kuitenkin itämään johonkin aivojeni sopukoihin.

Menin toiselle, pidemmälle kurssille, ja huomasin jo ajattelevani pikkuisen erilailla itsestäni ja omasta kehostani. Tällä kurssilla Heidi teki jotain taikoja, koska minäkuvani oli muuttunut todella paljon. Uskalsin omana itsenäni osallistua kilpailuihin kaikkine kurveineni, itsevarmana, uutena naisena ja jee, tulin toiseksi.

Nyt osaan nauttia itsestäni ja varsinkin kuvauksista, minä entinen kamerakammoinen, Heidin ansiosta, joka jaksaa uskoa meihin kaikkiin ihaniin naisiin ja auttaa meitä työstämään itsemme pois vääristyneistä minäkuvistamme ja antaa meille toivoa itsemme parantamisesta kannustaen, tukien ja ohjaten ihanilla kursseillaan ottaen jokaisen henkilökohtaisesti huomioon.

Kiitos, ihana Heidi, että tänään voin paremmin💗💗💗💋

 

-Heli

Kuka minä olen?

Hei nainen! Tervetuloa! Olen Heidi Niemi, naisellisuusvalmentaja, stylisti ja valokuvaaja. Autan naisia löytämään oman tapansa olla naisellinen, tuntea olonsa viehättäväksi ja voimakkaaksi. Meissä jokaisessa naisessa asuu upea naiseuden voima, joka vain odottaa, että se pääsee esiin kaikessa loistossaan. Jokaisella naisella on oma uniikki naiseuden energiansa ja oma tapansa olla nainen.

Usein kuitenkin modernin elämänmenon keskellä hukkaamme kosketuksen omaan naiseuteemme arjen kiireiden ja velvollisuuksien keskelle. Tiedämme, että syvällä sisimmässämme on upea nainen, mutta emme enää muista millainen hän onkaan emmekä tiedä miten saisimme hänet esiin, kaikkien ihailtavaksi. Silti kuulemme sen kutsun jossain syvällä sisällämme ja tunnemme kutsun saada loistaa.

Me kaikki naiset olemme arvokkaita omana itsenämme, ja minun tehtäväni on auttaa sinua tuomaan esiin omaa naisellisuuttasi ja tuntemaan itsesi kauniiksi ja viehättäväksi. Tarvitsitpa apua menneisyydestä vapautumiseen, naiseutesi löytämiseen, itsetuntosi kohottamiseen, naiselliseen tyyliin tai vaikkapa oman kauneutesi näkemiseen, olen täällä sinua varten

Haluan kiittää sinua Heidi Osallistuminen pitämääsi kurssiin oli paljon enemmän kuin aluksi luulin. Voitin itseni 10 kertaisesti pääsemällä paikanpäälle ja yllätyin sitäkin enemmän siitä onnen tunteesta ja ilosta mitä siellä koin. Ilman osallistumista ja sinun kannustamista en olisi nyt tässä, miettimässä miksi olen toiminut aina kuten olen,miksi työnnän kaiken hyvän pois ja odotan valmiiksi pettymyksiä ja menetyksiä.

Miksi en arvosta itseäni,olet sen saanut useasti mietintään. Miten voinkin niin kovasti vaatia itseltäni ja silti saavuttamatta sitä, mitä olen jo vuosia toivonut: onnellista ja tasapainoista arkea, ymmärtämällä, että mä olen ihan hyvä ja riitän.

Liityin Garage Girls Clubiin, koska aiheet, joita käsitellään, koskettaa minua ja ovat juuri sitä mitä nyt tarvitsen avatakseni itseni onnellisuudelle ja tyytyväisyyteen itseäni kohtaan

Matka on vasta alussa, mutta ilman sinua en olisi vielä aloittanutkaan. Kannustuksestasi ja siitä että aina annat lisää mietittävää joita käsitellä, pidät minut aiheessa ja muistutat että vain minä voin vaikuttaa siihen miten voin.

Hyväksynnän haku menettämisen pelosta ei palvele minua, antaa vain lisää potkua riittämättömyyteen. 

Tätä työtä haluan jatkaa ja se on paljon helmpompaa kun tiedän että sinä olet olemassa. Ei sanat riitä kiittämään herätyksestä sekä tuesta ja niistä iloista, mitä olet jo tuottanut lyhyessä ajassa. 

Tie ei ole helppo, mutta se on sitä mitä haluan. Opettelen päiväpäivältä lisää itsestäni ja opettelen ymmärtämään että mä olen hyvä näin ja vielä tulee se päivä kun rakastan itseäni. Se ei ehkä ole tänään, mutta sinne mennään varsinkin kun sä olet potkimassa eteenpäin.

Täytyy sanoa, että Heidi on se mikä sai mut tajuaan kuinka vähän mä itseäni arvostan ja kuinka onnettomaksi se mut tekee.

Tätä lisää ja vielä KIITOS❤❤

 

-Sari

Tärkeää tietoa jäsenyydestä

01. Kun liityt mukaan, saat heti tervetuloa-sähköpostin minulta, jossa on kaikki jäsenyyteen liittyvät tiedot koottuna yhteen. Saat myös välittömästi pääsyn kuluvan kuukauden materiaaleihin joten muutoksesi parempaan pääsee alkamaan heti. 

02. Joka kuukausi clubissamme on uusi teema, jolloin materiaalit sivulla vaihtuvat uusiin.  Vanhat materiaalit jäävät sinulle kuitenkin näkyviin ja pystyt palaamaan niihin myös myöhemmin, niin kauan kun olet jäsenenä.

03. Voit valita joko kuukausi- tai vuosijäsenyyden. 

04. Voit lopettaa jäsenyytesi milloin tahansa kuluvan tilauskauden loppuun. Sinun ei tarvitse selittää päätöstäsi minulle mitenkään.

05. Jäsenyys uusiutuu automaattisesti niin kauan kunnes päätät päättää sen. Jäsenyys veloitetaan kortiltasi aina kuun tai vuoden samana päivänä sen mukaan kumman jäsenyyden valitsit.

Nostetaan yhdessä elämäsi uudelle tasolle!

 

 

Sinun ei tarvitse käydä tätä kaikkea läpi yksin. Liity mukaan ja anna elämällesi siivet.

 

 

 

 

 

Perustajajäsenen tarjous on voimassa enää:

Kuukausijäsenyys

KUUKAUSIMAKSU

19,90 €

PER KUUKAUSI

(arvo 220,90 €/kk)

Vuosijäsenyys

VUOSIMAKSU

199 €

PER VUOSI

(arvo 2536 €/v)