fbpx

Uskalla pukeutua naisellisesti!

Tällä kurssilla opit katsomaan omaa vartaloasi armollisesti, löydät sen parhaat puolet ja opit korostamaan niitä  sinulle oikeanlaisilla naisellisilla vaatteilla.

Ennen kun kerron lisää tästä kurssista, puhutaan ensin hieman siitä, kenelle se sopii…

Kuulostaako mikään näistä tutulta:

 • Olet epävarma vartalosi suhteen ja piilottelet sitä väljien vaatteiden alle, ettei kukaan näkisi sitä
 • Haluaisit pukeutua naisellisesti, mutta ________ (sijoita tähän mikä vaan asia, minkä uskot olevat totta).
 • Et ole varma miten saisit naiselliset vaatteet näyttämään hyvältä ylläsi: ajattelet, ettei ne sovi sinulle
 • Kaipaat ammattilaisen neuvoja siihen, millaiset vaatteet sinulle ja sinun kehotyypillesi parhaiten sopisivat, jotta sinä voisit toteuttaa unelmasi naisellisesta pukeutumistyylistä ja tuntea itsesi siinä varmaksi ja kauniiksi.

Jos yksikin edellä olevista kuvauksista sopii sinuun,  niin silloin tämä kurssi on sinulle. Jatka lukemista, niin kerron sinulle, miten saat haltuusi naisellisen pukeutyumistyylin niin, että osaat pian toteuttaa sen myös itse itsellesi! 

TÄMÄN KURSSIN JÄLKEEN SINÄ:

 • Tunnistat oman vartalotyyppisi ja osaat korostaa sen naisellisia muotoja pukeutumalla
 • Tiedät, miten saat kehoosi naisellisen tiimalasisilhuetin vaatteiden avulla
 • Tiedät vaatekaupoille lähtiessäsi millaisia vaatteita sinun kannattaa ostaa, etkä enää tee virheostoja
 • Olet ymmärtänyt, että vika ei ole koskaan ollutkaan sinussa, vaan sinulle vääränlaisissa vaatteissa
 • Olet saanut rohkeutta pukeutumiseen ja säteilet upeana ja itsevarmana itsenäsi
 • Peilistäsi katsoo uudistunut nainen
 • Saat kehuja uudesta rohkean naisellisesta tyylistäsi joka puolella!
Sanna

"Minulla on kaksi erityislasta ja toimin tällä hetkellä toisen lapseni omaishoitajana. Olen aina ollut ylipainoinen ja pukeutunut suuriin peittäviin vaatteisiin.

Vuosien varrella rankan arjen myötä olen kadottanut naiseuteni jonnekin, varmaan sinne äityiden alle. Kurssilta odotin irtiottoa rankasta arjesta ja omaa aikaa mutta sainkin niin paljon enemmän!

Heidi on aivan ihana persoona ja erittäin ammattitaitoinen.

Oli ihanaa olla päivän prinsessana ja löytää itsestäni se kadonnut nainen.

Ylisuuret vaatteet on nyt poistettu kaapista ja kannan ylpeänä itseäni ja osaan korostaa niitä hyviä puolia itsessäni. Kiitos Heidille ja ihanille kauniille ryhmäläisille."

Sanna

Ilmoittaudu Ihana, ihanampi, MINÄ! -kurssille nyt

KERTA-
MAKSULLA

29,90 €

3 KUUKAUSI-OSAMAKSU-ERÄÄ

á 12 €

Jaana

“Heidin kurssi oli aivan mahtava ja voin suositella sitä kaikille. Itse lähdin kurssille ”pönkittämään” itsetuntoani. Halusin oppia pukeutumaan oikein. Ja tätä todellakin sain!! Heidi on ihana ja lämmin ihminen, joka opastaa jopa kädestä pitäen miten kannattaa tehdä, että itselle lopputulos olisi hyvä. Itsensä arvostus ja armollisuus ovat tärkeitä, tämä valkeni itselle kurssin aikana.
Oli ihana nähdä, miten oikea vaate, meikki ja hiukset muuttavat naisen naiselliseksi.
Aion vielä jonain päivänä tulla uudelleen jollekin vetämällesi kurssille, olet aivan huikea! Iso kiitos!"

Jaana

Kurssin sisältö:

Kurssilla oppimateriaalina on opetusvideoita, luentodioja sekä harjoitustehtäviä. Kurssilla opit:

 • Perusteet vaatteiden sommittelusta
 • Valitsemaan naisellisen tiimalasisilhuetin muodostavat vaatteet itsellesi
 • Millaisia vaatteita sinun kannattaa itsellesi ostaa
 • Katsomaan itseäsi ihaillen peilistä.

Moduulit

Tässä moduulissa opit erilaiset vartalotyypit, ja opit tunnistamaan omasi. Ja luultavasti yllätyt lopputuloksesta!

Tässä moduulissa opit sen, miten vaatteiden sommittelulla pystyt muokkaamaan kehosi mittasuhteita ja silhuettia ja saat pukeutumisvalinnoillasi aikaan naisellisen sensuellin figuurin.

Tässä moduulissa opit katsomaan itseäsi ruusunpunaisten linssien läpi. Sillä tavalla, jolla sinun olisi itseäsi aina pitänyt peilistä katsoa, sinä upea nainen siellä hei! ❤️

Kun liityt nyt mukaan, saat:

Ihana, ihanampi, minä! -verkkokurssin
(arvo 120 €)
 

⭐️ Opetusvideoita ja luentodioja, joihin on koottuna kaikki se tieto, mitä tarvitset oppiaksesi pukeutumaan naisellisesti. Ja tietysti suomen kielellä.

⭐️ Täydellisen opastuksen siihen, millaiset vaatteet sopivat sinun vartalotyypillesi. Kaikki opetetaan aivan alusta pitäen, askel askeleelta havainnollisten videoiden ja kirjallisten ohjeiden avulla. 

⭐️ Uuden asenteen pukeutumiseen ja tyyliisi. Tämän kurssin jälkeen jätät peittelypukeutumisen pois ja vaatekaappiisi alkaa ilmestyä aivan uudenlaisia, ihania vaatteita!

Muistathan:

💎 Sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin ja voit aina palata takaisin kertaamaan asioita.

💎 Tämä on alkeistason kurssi. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Ilmoittaudu Ihana, ihanampi, MINÄ! -kurssille nyt

KERTA-
MAKSULLA

29,90 €

3 KUUKAUSI-OSAMAKSUERÄÄ

á 12 €

Heidi

"Kiitos Heidi, että sait minut näkemään oman naiseuteni, kauneuteni ja oman voimani kokokaisvaltaisella, vahvalla, intuitiivisella, päättäväisellä, mutta rakkaudellisella ammattitaidollasi Kuvat ovat minun voimakuviani. Ps. Nykyään käytän vartaloni muotoja hyväileviä vaatteita."

Heidi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tämä kurssi on tarkoitettu ihan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan pukeutumaan naisellisesti ja saamaan naisellisen silhuetin pukeutumisella. Voit olla pin-up-tyylin harrastaja tai muuten vaan kiinnostunut tuomaan naisellista ja persoonallista twistiä omaan tyyliisi. 

Pin-up-tyyliset vaatteet ovat siitä kivoja, että ne on lähtökohtaisesti suunniteltu niin, että niiden avulla saa itselleen tiimalasivartalon. Käytän kurssin esimerkkeinä pin-up-tyylisiä vaatteita, mutta sommittelun periaatteet ovat universaaleja, Ne toimivat minkä tahansa tyylisessä pukeutumisessa. Saat tästä kurssista siis paljon irti ihan kaikenlaiseen pukeutumiseen, niin työhön kuin vapaa-ajallekin.

Tätä kurssia varten et tarvitse mitään erillisiä tarvikkeita. Tarvitset ainoastaan laitteen, jolla kirjaudut sisään kurssialustalle, eli joko kännykän, tabletin tai tietokoneen. Kurssialusta löytyy täältä Pin-Up Garagen sivuilta, eli sinun ei tarvitse kirjautua mihinkään erilliselle sivustolle.

Maksaminen tapahtuu suojatun yhteyden kautta joko kortilla tai PayPalilsaldolla. Et tarvitse luottokorttia, myös electron-kortti tai debit-kortti käy maksuvälineenä. Maksunvälittäjänä toimii kansainvälinen ja luotettava Stripe tai Paypal, valintasi mukaan. Huomioithan, että Paypal toimii maksutapana vain kertamaksussa, ei osamaksussa. Stripe-korttimaksulla voit maksaa sekä osa- että kertamaksulla. Maksun jälkeen sinut ohjataan välittömästi kurssisivulle, jossa materiaalit ovat valmiina sinua varten. Muistathan myös, että sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin, eli sinulla ei lopu aika kesken opettelussa. Voit milloin tahansa palata opettelemaan lisää ja uusia tyylejä ja kertaamaan opittuasi.

Oletko vielä kahden vaiheilla?

Sinun kannattaa antaa Ihana, ihanampi, MINÄ! -kurssille mahdollisuus, jos mikään alla olevista asioista motivoi sinua:

 • Haluaisit kovasti pukeutua naisellisesti, mutta tunnet olosi epävarmaksi miten sen voisit tehdä
 • Haluat oppia, millaiset vaatteet sinulle sopivat ja miten  saat vartalosi näyttämään upealta vaatteissa
 • Kaipaat ammattilaisen näkemystä ja apua omaan tyyliisi
 • Tunnet, että naiseutesi on uponnut jonnekin kerrosten alle ja nyt tuntuisi olevan aika löytää se. Pukeutuminen on hyvä tapa aloittaa!
 • Olet taistellut tarpeeksi harjoitellessasi itseksesi, ja olet valmis oppimaan helpommalla tavalla eli kurssin avulla

Nämä kaikki ovat hyviä syitä ilmoittautua mukaan Ihana, ihanampi, MINÄ! -kurssille!

Jos pukeutuminen ja naisellinen tyyli kiinnostavat sinua, tule mukaan! Odotan sinua ilmoittautumislinkin toisella puolella valmiina tarttumaan toimeen ja näyttämään kädestä pitäen, miten sinä löydät oman naisellisen tyylisi!

Hei, olen Heidi, vaatetus-suunnittelija ja stylisti

En malta odottaa, että pääsen toimimaan oppaanasi naisellisen pukeutumisen maailmaan, joka on intohimoni!

Kun puhutaan naisellisesta tyylistä, suurelle osalle meistä tulee mieleen vintage-tyyli, 50-luku ja pin-up-tytöt. Tämä ajanjakso edustikin sitä, mitä me yhä tänä päivänä pidämme ultranaisellisena: tiimalasivartaloita, kauniita kiharoita ja korkeita korkoja.  Kuinka niissä voisi olla tuntematta itseään naiselliseksi?!

Olen koulutukseltani vestonomi (AMK) ja olen painottanut opintoni vaatetussuunnitteluun. Vaatteiden sommittelu ja vintage-tyyli ovat aina olleet intohimonani. Pin-Up Garagen kautta olen auttanut satoja jos en jopa tuhansia naisia löytämään itselleen sopivia asukokonaisuuksia ja tuntemaan olonsa kauniiksi, niin vaatekaupassani, kursseillani kuin kuvauksissani. Parasta mitä tiedän on se, kun näen naisen ilmeen kirkastuvan peilin edessä, kun hän näkee muutoksen. Se ilme silmissä menee suoraan sydämeeni joka kerta.

Nyt haluan tarjota tämän saman elämyksen myös sinulle Ihana, ihanampi, MINÄ! -kurssilla!

Pian se olet sinä, jonka upeaa naisellista tyyliä ihaillaan muiden toimesta!

Haluatko kokea sen tunteen? Klikkaa alta sinulle sopivan maksusuunnitelman kohdalta nappia ja tule mukaan Ihana, ihanampi, MINÄ! -kurssille!

Minna

"Heidin kurssi oli aivan mahtava kokemus! Tykkäsin todella paljon siitä kodikkaasta hengestä, joka vallitsi Heidin Studiolla. Tunne siitä, että tänne minä saan tulla juuri sellaisena kuin olen, jäi päällimmäiseksi mieleen heti kun astui ovesta sisään. Ja se oli upea fiilis! Lisäksi Heidi on aivan ihana ihminen ja saa varmasti jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi. Sain tältä kurssilta uskallusta lähteä toteuttamaan omaa lapsuuden unelmaani eli rohkeuden kokeilla siipiäni mallina. Lisäksi löysin itsevarmuutta ja naisellisuuteni tältä kurssilta. Opin myös pitäämään omaa kroppaani kauniina ja hyväksymään itseni. Suosittelenkin tätä kurssia kaikille ihanille naisille!"

Minna

Ilmoittaudu Ihana, ihanampi, MINÄ! -kurssille nyt

KERTA-
MAKSULLA

29,90 €

3 KUUKAUSI-OSAMAKSUERÄÄ

á 12 €