fbpx

Tervetuloa asiakkaaksemme verkkokauppaamme! Tässä tärkeää tietoa tilaus- ja toimituisehdoista verkkokaupassamme.

Myyjä:
Heidi Niemi
Firenze

SINUN ASEMASI
Me myymme digitaalisia ja fyysisiä tuotteita sekä niiden yhdistelmiä täysikäisille kuluttajille. Tekemällä tilauksen sivuillamme sinä vakuutat, että olet laillisesti kykeneväinen tekemään sitovia sopimuksia ja että olet vähintään 18-vuotias.

MITEN SOPIMUS OSAPUOLTEN VÄLILLÄ SYNTYY
Kun olet tehnyt tilauksen, tulet saamaan vahvistussähköpostin antamaasi osoitteeseen siitä, että olemme vastaanottaneet tilauksesi. Kun ostat digitaalisen lataustuotteen tai tuotepaketin, joka sisältää digitaalisen lataustuotteen, saat samalla myös latauslinkin tuotteeseen ja se on käytössäsi välittömästi.

MYYTÄVÄT TUOTTEET
Sivustollamme myydään digitaalisia tuotteita, verkkokursseja ja jäsenyyksiä, sekä lokaatiossa järjestettäviä kursseja.

TEKIJÄNOIKEUDET JA KÄYTTÖOIKEUS
Digitaaliset tuotteet (esim. ohjeet, jäsenyys, verkkokurssi) ovat tekijänoikeuslainsäädännön alaista materiaalia. Loppukäyttäjänä sinulla on oikeus hyödyntää niitä omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Kaupallinen käyttö on kiellettyä. Reproduktio, kopiointi, edelleenvälittäminen ja jälleenmyynti on ehdottomasti kiellettyä.

HINNAT JA MAKSAMINEN
Tuotteiden hinta ja mahdolliset toimituskulut ovat kuten sivuillamme näkyy tuotteiden kohdalla, paitsi ilmiselvissä hinnoitteluvirheissä.

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (alv 0%). Jos asut EU:n ulkopuolella, saatat joutua maksamaan erikseen tullin ja /tai veron fyysisen tuotteen toimituksen yhteydessä. EU:n sisällä veroa ei lisätä.

Tuotteiden hinnat voivat muuttua milloin vain, mutta hintamuutokset eivät koske jo vahvistettuja ja toimitettuja tilauksia.

Kaikki maksut tehdään elektronisesti suojatussa maksutapahtumassamme, joko ApplePayn  tai Stripen hallinnoiman korttimaksun kautta. Hyväksymme maksutavaksi kaikki tärkeimmät maksukortit, myös electron-kortit.

Silloin tällöin sivuillamme saattaa olla tarjouksia, alennuksia ja proomootioita. Kaikki alennukset ja tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan ja niitä voi olla valikoimassa rajattu määrä. Pidätämme oikeuden lopettaa tarjousten ja alennusten voimassaoloaika milloin tahansa ilman erillistä huomautusta asiasta. Alennuskoodeja on yksi per asiakas eikä niitä voi muuttaa rahaksi. Kaikki alennuskoodit ovat yrityksen omaisuutta eikä niitä saa jälleenmyydä tai julkaista eteenpäin. Maksu tapahtuu aina ostotapahtuman yhteydessä.

Maksutavat

Korttimaksu

Voit maksaa verkkopankissamme pankki- tai luottokortilla sekä electron-kortilla. Yhteys on suojattu, eikä meille tallennu korttisi tietoja. Maksupalvelun tarjoaa Stripe. Stripellä voit maksaa kurssit joko kertamaksuna tai erissä.

Tilisiirto

Jos haluat maksaa ostoksesi tilisiirrolla, ota meihin yhteyttä sähköpostilla ja ilmoita tuotteet jotka haluat tilata, niiden määrä, haluamasi toimitustapa sekä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Lähetämme Sinulle tilisiirron jolla voit maksaa tilauksesi. Tilaus toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen, kun suoritus näkyy tilillämme.

TUOTTEIDEN TOIMITUS
Digitaalisen tuotteen tilattuasi saat sen heti käyttöösi. Sähköpostiisi tulee ostosta kuitti, joka sisältää digituotteen latauslinkin.

Jäsenyyteen saat pääsyn heti ilmoittauduttuasi mukaan ja maksettuasi jäsenmaksun. Maksun jälkeen sinut ohjataan automaattisesti jäsensivulle sisään.

Heti oston jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja kuitin, ja latauslinkin, mikäli ostosi sisältää digituotteita. Digituotteet ovat heti käytettävissäsi.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ
Kaikki kaupat ovat lopullisia ja kurssi-ilmoittautumiset sitovia.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta, sillä saat tuotteen heti ilmoittautumisen yhteydessä käyttöösi. Ostamalla digitaalisen tuotteen hyväksyt sen, että luovut 14 päivän etäkaupan palautusoikeudesta. Kaikki kaupat ovat lopullisia.

Jäsenyydessä sinulla on oikeus peruuttaa jäsenyys milloin tahansa mahdollisen vähimmäissitoutumiskauden jälkeen. Voit irtisanoa jäsenyytesi omassa käyttäjäprofiilissasi tällä sivustolla tai laittaa meille sähköpostia hello@pinupgarage.fi, jolloin autamme sinua siinä.

Jos havaitset tuotteessa virheen, olethan meihin yhteydessä, niin hoidamme asian kanssasi kuntoon.

KORVAUSVELVOLLISUUS

Korvausvelvollisuudella tarkoitetaan sitä,  jos haluat perua sopimuksen palvelun alkamisen jälkeen, sinun on maksettava myyjälle kohtuullinen korvaus niistä kuluista, joita myyjälle on jo ehtinyt syntyä sopimuksen täyttämisestä ennen kuin myyjä vastaanotti peruuttamisilmoituksesi ja siitä sisällöstä joka sinulle on ehditty jo toimittaa.

RAHAT TAKAISIN -TAKUU
Joillain kursseilla saattaa olla erityinen rahat takaisin takuu. Takuu on voimassa, kun seuraavat takuun ehdot täyttyvät: Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla kurssia. Jos olet osallistunut kaikkiin liveopetuksiin ja tehnyt kaikki siihen asti annetut kurssitehtävät, mutta silti päätät ettet halua jatkaa kurssilla, niin voit perua osallistumisen ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla hello@pinupgarage.fi. Ilmoituksen yhteydessä palauta meille vapaamuotoinen tiivistelmä kurssilla siihen asti opetetuista asioista, esim. muistiinpanosi jokaisesta luennosta ja liveistä. Tämä toimii todisteena siitä, että olet tehnyt työn ja antanut kurssille mahdollisuuden. Oikeutesi opiskella kurssilla päättyy ilmoitukseesi. Sinun täytyy silloin poistaa itseltäsi kaikki kurssin materiaalit. Pääsysi kurssialustalle ja mahdolliseen FB-ryhmään päättyy. Palautamme rahasi 14 päivän sisällä ilmoituksesi hyväksymisestä. Jos nämä ehdot eivät täyty, ei takuu ole voimassa, vaan silloin noudatetaan normaaleja lain mukaisia peruutusehtoja kuten yllä on kuvattu (ks. kohta palautuskäytäntö).

ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostilla osoitteessa hello@pinupgarage.fi

VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Emme ole vastuussa sivustolla, kursseilla, jäsenyyksissä tai ohjeissa mahdollisesti olevista virheistä ja niiden aiheuttamista menetyksistä.

YLIVOIMAINEN ESTE
Ylivoimaisen esteen, kuten pandemia, luonnonkatastrofin, onnettomuuden tai luonnonkatastrofin sattuessa on mahdollista, että sovittua palvelua ei voida järjestää. Jos ylivoimainen este estää palvelun tai kurssin toteuttamisen, niin palvelu tai kurssi siirretään pidettäväksi ajankohtana, jolloin olosuhteet sen jälleen sallivat.

OIKEUTEMME MUUTTAA NÄITÄ EHTOJA
Meillä on oikeus tarkastaa, muokata ja muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa vastaamaan muuttuneita olosuhteita. Jos muutokset koskevat sinua, ilmoitamme sinulle siitä, jolloin voit joko hyväksyä tai hylätä muutokset.

REKISTERISELOSTE

Keräämme asikkaiden antamat tiedot asiakasrekisteriin, jossa niitä säilytetään suojassa ulkopuolisilta tahoilta. Tietoja ei luovuteta eikä myydä kolmansille tahoille eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin tilausten toimitusta, tilaushistoriaa ja asiakkaan kontaktointia tilauksiin liittyvissä asioissa varten. Tietoihin on pääsy ainoastaan henkilökunnallamme. Tietoja saatetaan säilyttää EU:n ulkopuolella, mutta siitä ei luovuteta tietoja ulkopuolisille.

Rekisteröitymällä verkkokauppaamme et saa meiltä automaattisesti markkinointia sähköpostiisi. Voit tilata erikseen sivuiltamme uutuuskirjeen, niin saat tuoreita ideoita sähköpostiisi. Voit tilata uutiskirjeen myös ostosi yhteydessä lisäämällä raksin ruutuun tietoja antaessasi.

Uutiskirjeen tilaajana tallennamme seuraavat tietosi: nimi ja sähköpostiosoite.

Tilauksen ja sivuillemme rekisteröinnin yhteydessä tallennamme seuraavat tietosi: nimi, laskutus- ja toimitusosoite, sähköposti, puhelinnumero, tilatut tuotteet, toimitustapa, viimeisin kirjautumisajankohta, rekisteröitymisajankohta.

Voit milloin tahansa pyytää saada nähdä sinusta rekisterissä olevat tiedot nähtäväksesi. Toimitamme tiedot kuukauden sisällä pyynnöstäsi.

Rekisteriä pitää Heidi Niemi.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta hello@pinupgarage.fi.

Kiitos että olet meidän asiakas, olet suuresti arvostettu ja rakastettu Pin-Up Garagessa!

xxx Heidi Niemi

%d bloggaajaa tykkää tästä: