fbpx

Miss Garage Girl 2017 on valittu Strömforsin ruukissa Ruukki Rock ‘n’ Bike Festivaleilla 29.7.17.

Miss Garage Girl järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa, ja saimme kisaan huomasti hakemuksia. Kisassa haettiin naista, joka toimii jatkossa Pin-Up Garagen oman Pin Me Up -malliston keulakuvana. Voittaja sai myös huimat yli 1000 euron arvoiset tuotepalkinnot.

Kisan finaaliin valittiin 13 upeaa naista, ja valinta oli tuomaristolle hyvin vaikea. Tuomaristossa oli lisäkseni Adelain Beautyn Ansu Malinen ja Anumati Naturals -ammattiluonnonkosmetiikkasarjan perustaja Anu Ruohosto.

Voittajaksi valittiin nainen, joka edustaa hienosti Pin Me Up -brändiä. Kuten kaikki Garage Girlit, hän pitää itsestään hyvää huolta, on helppo yhteistyökumppani, iloinen, positiivinen ja hänestä huokuu lämpö ja valoisuus. Hän on tehnyt suuren työn päästäkseen juuri siihen missä hän nyt on ja jatkaa edelleen unemmiensa toteuttamista nyt Miss Garage Girlinä. Hän on Tuija Moisala!

Toiseksi kisassa sijoittui Heli Saarnisalo, kolmanneksi Titta Riina Kärki. Eniten voittoja kahmi täysin ansaitusti Wilhelmina af Fera, joka palkittiin sekä lehdistön että yleisön suosikkina. Viimeisenä palkinnon sai Sydänten Miss Garage Girl, kaikkien sydämestä paikkansa löytänyt ihanan positiivinen Riina.

Suuri kiitos kakkille kilpailijoillemme! Vaikka meitä oli näin iso lauma naisia koolla, meillä oli huikean lämmin ja toisiamme tukeva ja kannustava yhteishenki. Jokainen kisaan osallistunut oli jo voittaja ja todellinen Garage Girl!

kiitokset myös sponsoreillemme, joita oli Afelain Beauty, Anumati Naturals, Pink Pewter ja Loviisan sanomat. Kiitos myös Ruukki Rock ‘n’ Bike Festivaleille upeasta menosta ja napoiin menneistä järjestelyistä!

Tässä vielä kuvia kisapäivältä:

Kaikki kuvat on kännykkäkuvia.

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d