fbpx

Kuinka tehdä instant -kasvojenkohotus kotona?

Miss Garage Girl 2017-kisassa oli yhtenä voittokolmikkomme palkintona Monteil Paris -ammatiikokosmetiikkasarjan tuotteita. Palkintopussukassa oli  Elixir Metamorphose 4-way Hyaluronic -seerumi ja Home Skin Expert -kotihoitolaite, joita myös itse pääsin kokeilemaan.

Tuotteiden luvataan toimivan yhdessä kasvojen uurteita ja ryppyjä vastaan. Seerumi sisältää 4 eri molekyylikoon hyaluronihappoa, joka on ihoa rittäin tehokkaasti korsteuttavaa. Home Skin Expert taas on kynän kokoinen näppärä pikkuparistolla toimiva laite, joka galvaanisen sähkövirran avulla imeyttää seerumin syvemmälle ihon kerroksiin ja rentouttaa lihaksia ihon alla joka auttaa ihon ryppyihin.

Uskomattoman helposti sain nopean kasvojenkohotuksen helposti ja turvallisesti parantaen ihon kuntoa!

Omassa ihossani ei vielä ole juurikaan ryppyjä vielä näin 36 vuoden iässä, mutta silmänalusihon ja posken rajalla on välillä havaitavissa pieni väsymysuurre ja otsan välissä on jo jotain syvempääkin uurretta näkyvissä. Ja koska olen niin hymyileväinen, myös nasaalialueellani eli suunpielistä nenään menevällä linjalla on tullut uurteita. Käytin siis laitetta erityisesti seerumin imeyttämiseen, ja keskityin juuri näihin kohtiin joissa uurteita oli havaittavissa.

Laitoin seerumia kasvoille puhdistuksen jälkeen. Seerumia voi laittaa kasvoille aamulla ja illalla. Sen kannessa on pipetti, josta tuotetta on helppo annostella iholle. Hoitolaitteessa on kevyt värinä, muuten sen liikuttelu iholla ei tuntunut miltään. Kävin sillä huolellisesti läpi koko kasvojen ihon ja keskityin erityisesti juuri näihin kohtiin joissa uurteita minulla näkyi.

Laitteen ja seerumin avulla pääsin silmänympärysihon uurteista hetkeksi kokonaan eroon. Iho kohosi silminnähden ja uurteet hävisivät. Sama tapahtui nasaalialueen uurteille. Kulpakarvojen välissä oleva mietintäryppy ei kokonaan oiennut, mutta se madaltui selvästi ja iho kohottui siitä. Uskomattoman helposti sain nopean kasvojenkohotuksen helposti ja turvallisesti parantaen ihon kuntoa!

Iho kohosi silminnähden ja uurteet hävisivät.

Hoidon jälkeen iho tuntui kimmoisalta, sileältä ja erittäin hyvin kosteutetulta. Levitin päälle vielä Monteilin ICE-kosteusvoiteen ja tein meikin normaalisti. Hoidon kohottava vaikutus kesti minulla koko työpäivän ajan.

Tämä tuotesetti on erittäin hyvä vaikka päivittäiseen käyttöön tai kasvohoidon yhteydessä kerran tai pari viikossa. Tee seerumihoito puhdistuksen, kuorinnan ja naamion jälkeen. Galvaaninen sähkövirta auttaa seerumia imeytymään paremmin ja syvemmälle ihon kerroksiin, jolloin saat seerumista enemmän hyötyä. Laite toimii minkä tahansa Monteilin seerumin tai voiteen kanssa käytettynä, sillä niissä on oikeanlainen sähkövaraus joka toimii galvaanisen laitteen kanssa. Erityisen hyvä tuotetta on käyttää ennen sellaista tilannetta jossa haluat olla kauneimmillasi. Esim. juhlissa, pin-up-kuvauksissa tai treffeille mennessäsi!

Tämä setti on myös ammattikosmetiikaksi mielestäni hyvin edulinen. seerumi ja laite maksavat yhdessä vain 120 euroa. Usein jo pelkkä vastaava laite maksaa yli 250 euroa. Suosittelen lämmöllä sekä hinnan että laadun puolesta, tämä setti tulee minulle ainakin osaksi omia kauneusrutiinejani ja erityisesti ennen kuvauksia käytettäväksi! Tämä on todellakin näppärä setti, joka jokaisella itsestään huolehtivalla Garage Girlillä on hyvä olla takataskussa kikka kolmosena kun haluamme olla juuri se paras versio itsestämme ja näyttää parhaimmalta!

Kuva: Photo by Marko Laukkanen

Tuotetiedustelut.

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: