fbpx

Cocon testissä Fearie Lashes – keijunkevyet volyymiripset! Olen jo aiemmin postannut ripsienpidennyksistä ja Youtube -kanavaltamme löytyy juttu kokeilemistani klassisista ripsienpidennyksistä. Videolla puhuttiin klassisten ja volyymiripsien erosta, ja viime viikolla pääsinkin kauneusstudio Adelaine Beautyyn Savonlinnaan kokeilemaan fearie Lashes -volyymiripsiä. Kuten viime postauksessa kerroin, Adelain Beauty on sponsorimme Miss Garage Girl -kisassa, ja yrityksen omistaja Ansu oli päättänyt laittaa minutkin oikein kunnon kisakuntoon. Tähän kuului myös ripsienpidennykset.

Fearie Lashes on kotimainen ripsimerkki jonka luvataan antavan luonnolliset ja keijunkevyet ripset. Olen itse todella näyttävien ripsien ystävä, mutta myös luonnollisuus on tärkeää ripsissä niin, ettei ripset näytä selvästi tasaisilta nauhoilta. Se on hieman halvan näköistä eikä kovin tyylikästä mielestäni.Luonnollisuus ja näyttävyys ei suinkaan aina kulje käsi kädessä ripsienpidennyksissä ja siksi mietinkin etukäteen onko nämä ripset nyt oikeasti luonnolliset vai tuuheat. En voinut millään uksoa että molemmat mahtuu samaan pakettiin.

Aiemmin olen kokeillut sekä klassisia ripsenpidennyksiä että volyymiripsiä, mutta niistä klassiset oli ehkä enemmän mieleeni siksi, että omissa silmissäni ne näytti tuuheammilta. Tämä johtui siitä että klassissa ripsissä yksi kuitu on paksumpi kuin volyymeissä jotka ovat ohuempia. Vaikka volyymiripsiä laitettiin enemmän, ne oli omissa silmissäni silti enemmän luonnolliset kuin tuuheat. Siksi olen suosinut klassisia ripsiä viime aikoina.

Fearie Lashes on kuitenkin nimenomaan volyymiripset, ja ehdin jo ennakolta näkemään ripsimallilla nämä ripset silmissä niin ehdin jo tosissani innostua siitä miten upeat ripset saankaan kisaan! Fearie Lashes -ripset ovat todella ohuita, ja niitä tehdään eri pituuksissa ja eri kaarevuuksissa. Ripsien luonnollisuus perustuu juuri tähän eri paksuisten (vai pitäisikö sanoa ohuisten), pituisten ja kaarevuuksisten ripsien käyttöön. Kun pituuksia vaihdellaan niin, että ripset pitenevät sisänurkasta ulkonurkkaan päin, silmä aukeaa oikealla tavalla ja lopputulos on hyvin luonnollinen. Luonnollisuutta lisää eri kaarevuuksien ja paksuuksien käyttö.

enen hoitoa
Luonnolliset ripseni ennen hoitoa. Kännykkäkuva.
ennen kuva
Lähikuva ripsistäni ennen hoitoa. Kännykkäkuva.

Hoidon aluksi Ansu putsasi ripseni, ja laittoi silmien alle laput suojaamaan alaripsiäni ettei niihin liimaudu ripsiä. Sitten hän alkoi liimaamaan volyymiripsiä kiinni omiini yksi kerrallaan. Olimme juuri tulleet syömästä, ja minä vaivuin autuaaseen horroksen ja lähes nukahdin hoitopenkkiin Ansun työskennellessä ripsieni parissa. Ripsien laitossa menikin 2,5 tuntia, joten sain kunnon päiväunet ja meditaatiohetken.

Tuosta liimasta on pakko mainita erikseen. Se ei tuoksunut lainkaan eikä siinä ollut yhtään liimahuuruja koko hoidon aikana eikä sen jälkeen. Eli kun hoito oli ohi, Ansun ei tarvinnut pumpata ilmaa ripsilleni eikä muutenkaan tuulettaa liimahöryjä ripsiltä pois. Vanhasta kokemuksesta odotin koko ajan että silmiin tulisi ilmavirtaa kun ripset oli valmiit, mutta sainkin vaan luvan avata silmät. Ja tosiaan silmille ei tullut mitään liimahöryjä kun avasin ne.

jälkeen kuva
Ripset heti hoidon jälkeen
jälkeen lähikuva
Lähikuva ripsistä huollon jälkeen

Toinen havainto kun avasin silmät oli se, että en olisi mistään voinut kertoa että minulla on ripsienpidennykset ennekuin katsoin itseäni peilistä. Ripset oli aivan todellakin uskomattoman kevyet, ne tuntui ihan vaan omilta ripsiltä. Silmissä ei tuntunut mitään painoa eikä ripset tuntuneet todella yhtään miltään. Mutta kun katsoin peiliin, niin silloin ripset kyllä todellakin huomasi! En ole koskaan ennen ollut 2,5 tuntia ripsienlaitossa, aiemmin ne on kestäneet max 1,5 tuntia, mutta minulla ei myös koskaan ennen ole ollut näin tuuheita ripsienpidennyksiä! Nämä ripset on todellakin huolella ja hyvin tehty, ja ne näyttää aivan viimeisen päälle täydellisiltä. Pelkään pahoin että jäin näihin nyt aivan täysin koukkuun, koska onhan Savonlinnaan yli kolmen tunnin matka täältä Strömforsista. Mutta miten nainen voi elää ilman tällaisia ripsiä? En tiedä enkä halua tietää.

Aivan rehellisesti sanottuna ajattelin ensin että tästä tulisi tavallinen blogipostaus jossa kerron ripsienpidennyksistä, mutta Fearie lashes kyllä yllätti minut ominaisuuksillaan. Niiden keveys, uskomaton tuuheus luonnollisuuteen yhdistettynä ihan todella vakuuttivat minut. Voin aivan ehdottomasti suositella juuri näitä ripsenpidennyksiä kaikille!

silmät auki
Fearie Lashes -volyymiripset neljä päivää hoidon jälkeen

 

 

silmät kiinni
Fearie Lashes 4 päivää hoidon jälkeen.

Kuten tuossa alussa linkkaamassani videossakin puhuttiin, on ripsien puhdistus tärkeää. Ripsiin ei saa jäädä epäpuhtauksia, vaan niitä hoidetaan puhdistamalla ne huolellisesti öljyttömällä meikinpuhdistusaineella ja kampaamalla tai harjaamalla niitä tarvittaessa. Ansulta sain kuitenkin luvan käyttää omaa rajausväriäni jossa on öljyä, ja omaa Anumati Naturalsin puhdistusainettani jossa on eteerisiä öljyjä. Ja näin viikon käytön jälkeen ripset on pysyneet oikein hyvin tällä huollolla!

Tämän viikon lauantaina 29.7. valitaan Ruukki Rock ‘n’ Bike Festivaleilla Miss Garage Girlin lisäksi Miss Fearie Lashes! Yksi kilpailijoista pääsee siis edustamaan Fearie Lashesejä ja pääsee ripsimalliksi kuvauksiin ja eri markkinointitapahtumiin. Tule sinäkin paikan päälle kannustamaan kilpailijoitamme!

Blogitekstin on sponsoroinut Adelain Beauty Oy.

Tuotetiedustelut:

Adelain beauty Oy
Olavinkatu 32, 57130 Savonlinna

040 703 7831 I asiakaspalvelu@adelainbeauty.com
044 242 7077 I monteil@adelainbeauty.com
040 362 6110 I info@adelainbeauty.com
www.adelainbeauty.com

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: