fbpx

 Kuka on Miss Garage Girl 2017?

Miss Garage Girl 2017 valitaan nyt ensimmäistä kertaa! Kilpailu käydään Strömforsissa Loviisassa Ruukki Rock ‘n’ Bike Festivaleilla 29.7.2017. Hanki liput heti Tiketistä täältä!

Garage Girl -kisa on Pin-Up Garagen oma kilpailu, jonka tarkoitus on tuoda esiin naiskauneuden koko kirjoa. Filosofiamme mukaan jokainen nainen on kaunis, ja sen todistaaksemme kilpailuun on valittu eri kokoisia ja eri ikäisiä upeita kaunottaria. Fyysiset tai henkiset rajoitteet eivät estä näitä naisia nauttimasta omasta kauneudestaan ja tuomasta sitä rohkeasti esiin.

Äänestä nyt omaa suosikkiasi! Eniten ääniä saanut kaunotar palkitaan Ruukki Rock ‘n’ Bike festivaleilla yleisön suosikkina. Äänestysaikaa on 28.7.17 klo 23:59 asti. HUOM! Jotta äänestys olisi mahdollisimman oikeudenmukainen, voit äänestää kain kerran yhdestä IP-osoitteesta. Jos alla ei näy äänestysvaihtoehtoja, koneelta jolla olet on jo äänestetty. Käytä silloin jotain toista laitetta äänestämiseen.

1. Titta Riina

2. Riina

3. Tuija

4. Sanni

5. Wilhelmina

6. Susanne

7. Helka

8. Sini Marianna

9. Minna

10. Tanja

11. Tintti

12. Jenni

13. Heli

Kaikki kilpailijoiden valokuvat on ottanut (C) Heidi Niemi / Pin-Up Garage

Vaatteet: Pin Me Up www.pinmeup.fi

Kuvauspaikka Old Skool Garage

Osallistu arvontaan ja voit voittaa liput Ruukki Rock ‘n’ Bike Festivaleille!

Jätä yhteystietosi ja liity samalla Garage Girl -kirjeemme tilaajaksi! Kaikkien kirjeen tilanneiden olevien kesken arvotaan lippuja Ruukki Rock ‘n’ Bike Festivaleille!


* pakollinen tieto

Voittajat arvotaan 24.7.17 kaikkien Garage Girl -kirjeen tilanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Suosittelemme sinulle myös:

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d