fbpx

Ystävänpäivän pin-up -valokuvaus

Tuntuuko sinusta, että elämäsi kaipaisi pientä piristystä ja lisämaustetta? Onko suhteesi omaan vartaloosi päässyt unohtumaan? Tunnetko olosi  seksikkääksi? Kaipaatko lisää aikaa kahden kesken tai vaikka omaa laatuaikaa itsesi kanssa? Olisiko nyt oikea aika muistaa miltä tuntuu olla kaunis nainen?

Mitä jos heittäytyisitkin tänä ystävänpäivänä romantiseksi? Ystävänpäivä on erittäin hyvä syy juhlia omaa naisellisuuttasi ja tuoda sitä ylpeänä esiin. Varaa pöytä lempiravintolastasi, nauti hyvää ruokaa, lasi skumppaa ja suklainen jälkiruoka. Ja anna rakkaallesi ystävänpäivälahjaksi upea ystävänpäivän pin-up -kuva itsestäsi kauneimmillasi. Sekä sinä että rakkaatte ansaitsette tämän hemmottelun ja ystävänpäivä on juuri sellainen erityinen hetki jolloin voitte panostaa toisiinne ja pitää yllä kipinää suhteessa. Ja jos olet sinkku, tässä on täydellinen mahdollisuus osoittaa itsellesi rakkautta ja parantaa suhdetta omaan itseesi!

Ja jos olet mies – jatka lukemista! Voit tehdä tuon kaiken yllä mainitun ystävänpäivän ohjelman ja antaa tämän kuvauksen lahjakorttina hänelle. Tämä kuvaus on täydellinen osoitus rakkaallesi siitä, kuinka paljon hänestä välität. Anna naisellesi tämä ainutlaatuinen elämys, ja saat todella hänen jakamattoman kiitollisuutensa. Olen nähnyt sen niin monet kerrat että tiedän tasan mistä puhun! Tämä on juuri sitä mitä kaikki naiset haluavat.

Juuri nyt on oikea hetki varata aika ystävänpäivän kuvaukseen! Kuvauspaketti sisältää täydellisen muodonmuutoksen: teen sinulle upean meikin, kauniin kampauksen, saat lainaksi seksikkäät alusvaatteet ja ohjaan sinua valokuvissa vartaloasi imarteleviin poseerauksiin. Lopputuloksena saat hehkeän boudoir-kuvan itsestäsi digitaalisessa muodossa, josta voit teettää mieleisen kuvalahjan: kehystetyn valokuvan, taulun, avaimenperän, kahvimukin, vain mielikuvitus on rajana!

 Mitä kuvauksessa tapahtuu?

Kuvauksen suunnittelu alkaa jo sen varaushetkestä. Kun päätämme kuvauksen ajankohdan, kysyn jo toiveitasi kuvan suhteen. Millaisen asun haluat, mistä väreistä pidät jne. Kysyn myös etukäteen vaatekokosi ja kengän kokosi, jotta pystyn ennakolta valmistautumaan oikeanlaisten vaatteiden kanssa. Sinulla ei tarvitse olla mitään toiveita stailauksesta, moni antaakin vapaan kädet.

Ennen kuvauksia saat minulta myös kattavan ohjeen, jossa kerron miten voit itse valmistautua kuvaukseen ja jossa on myös studiolle saapumisohje.

Kuvauspäivä alkaa sillä, että teen hiuksiisi kiharapohjan kiharrusraudalla. Se jätetään jäähtymään ja sillä aikaa teen sinulle kauniin pin-up tyylisen valokuvausmeikin. Kun meikki on valmis, jatkan hiustesi parissa ja muotoilen niitä kauniin kampauksen. Sen jälkeen valitsemme sinulle asun. Voit valita minun suosituksistani tai valita itse sinua miellyttävän asun laajasta valikoimastamme.

Sitten onkin itse kuvauksen aika. On hyvä tietää, että sinun ei tarvitse osata poseerata. Kamerakammokaan ei haittaa. Minun erityisosaamistani on saada jokainen nainen näyttämään hyvältä kameran edessä ja saamaan sinunkin parhaat puolesi esille. Ohjaan sinut vartaloa imarteleviin poseerauksiin ja valitsen valot ja kuvakulmat niin, että olet kuvissa parhaimmillasi ja saamme sinulle upean kuvan. Sellaisen kuvan , jota katsoessasi kenellekään ei jää epäselväksi, miten kaunis olet. Sellaisen kuvan, joka saa sydämet pamppailemaan, sekä sinulla että mahdollisella partnerillasi.

 
Miten saan kuvat?

Lataan kuvien koevedokset internetiin omalle kuvasivustoillemme, johon teen sinulle salasanalla suojatun kansion. Ulkopuoliset eivät siis pääse näkemään kuviasi. Lähetän sinulle linkin kansioosi ja pääset sieltä katsomaan kuviasi. Voit valita kuvan, jonka haluat että käsittelen ja lähettää sen sieltä minulle keräilykoritoiminnon kautta. Kun saan tilauksesi, käsittelen kuvan ja laitan sen samaan kansioon. Voit ladata kuvan kansiosta omalle koneellesi ja teettää siitä haluamasilaisia kuvatulosteita.Kuka voi tulla kuvauksiin?

Kuvauksiin ovat tervetulleita kaikki naiset ja naiseksi itsensä kokevat. Meillä ei ole ikärajaa eikä kokorajoituksia. Kuvauksissamme käy naisia ikähaitarilla 14-80 vuotta ja jokaista upeaa naisvartaloa arvostamme juuri sellaisena kuin se on. Sen verran ikä rajoittaa, että alle 18-vuotiaista emme ota alusvaatekuvia.Nyt on sinun vuorosi loistaa!

Me naiset usein keskitymme huolehtimaan muista ja jätämme itsemme vähäisemmälle huomiolle. Emme pidä omia tarpeitamme niin kovin tärkeinä. Emme arjen kiireessä ehdi edes huomaamaan omaa kauneuttamme. Kuitenkin tuntuu hyvältä saada se tunne, että on kaunis ja viehättävä. Milloin sinulla viimeksi oli sellainen tunne?

Joskus sen eteen pitää tehdä vähän töitä. Joskus pitää muistuttaa itseä ja partneria omasta viehätysvoimasta. Se ei aina tule itsekseen, varsinkaan jos elät kiireistä elämää jossa omat tarpeesi jatkuvasti jäävät taka-alalle.

Mutta sinä et voi aina vaan antaa. Kuten et voi aina vaan hengittää ulospäin vaan tarvitset myös sen sisäänhenkgityksen, samalla tavalla meidän naisten on huolehdittava siitä, että meillä antaminen ja saaminen pysyy balanssissa eikä vaakakuppi kallistu liikaa toiseen suuntaan.

Ystävänpäivän pin-up -kuvauksessa sinulla on loistava mahdollisuus sekä saada että antaa, yhdessä partnerisi kanssa. Saat upean kokemuksen kuvauspäivästä ja hetken aikaa vaan itsellesi. Sekä sinä että partnerisi saatte sinusta kauniin kuvan, ja muiston, jota kantaa ikuisesti. Saat hyvän mielen siitä, miten kauniina sinä ja partnerisi sinut näettekään, ja saatte hetken yhteistä juhla-aikaa lisättäväksi elämän muistoalbumiin sydämiinne. Elämä on kaunista, kun muistat ottaa vastaan sen hyvän mitä se sinulle tarjoaa!
Ystävänpäivän kunniaksi saat kuvauksen tarjoushintaan

Koska minun elämäntehtäväni on tuottaa naisille elämyksiä, joissa he muistavat taas oman kauneutensa ja saavat kokea sen tunteen elämässään niin usein kuin mahdollista, heittäydyin itsekin hieman romanttiselle tuulelle. Haluan tarjota sinulle tämän kuvauksen todelliseen ystävänhintaan.

Normaalisti yhden asun ystävänpäivän kuvauksen hinta on 399 €, mutta nyt saat sen alennettuun hintaan vain 259 €.

Tämä hinta sisältää koko kuvauspaketin stailauksineen. Mutta toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja tarjous on voimassa vain 11.2.18 asti. Kuvaukset järjestetään Strömforsin studiollamme. Kuvauksen voit maksaa verkkokaupassamme kätevästi kortilla, laskulla tai osamaksulla. Osamaksun voit jakaa jopa 36 kuukaudelle, joten raha ei ole este tämän unelmasi toteutumiselle!Asiakkaidemme kertomaa

Etkö usko sitä mitä kerron? Hyvä, kaikki internetissä eio olekaan totta! Tässä on vielä koottuna asiakkaidemme palautetta kuvauksistani:

En itse ollut koskaan poseerannut kameralle, joten minulla oli hieman vaikeuksi asettua kameralle niin sanotusti alttiiksi, enkä todellakaan osannut kunnolla poseerata, mutta Heidin lempeällä ja ihanalla asiantuntevalla opastuksella sain kuitenkin muistoksi päivästä pari hyvää ruutua. “
Heli

“Kuvaushomma oli kaikkea mitä olin odottanut ja toivonut. Tunsin itseni seksikkääksi ja rennossa ilmapiirissä oli oikein mukava olla ensikertalaisen. Me ei sua turhaan kehuttu, oot oikea ammattilainen siinä mitä teet. Lämmin, kaunis ja iloinen ihminen. Toteutin yhden unelmani, kiitos vielä! <3
Tuija

Tykkäsin todella paljon siitä kodikkaasta hengestä, joka vallitsi Pin-Up Garagen Studiolla. Tunne siitä, että tänne minä saan tulla juuri sellaisena kuin olen, jäi päällimmäiseksi mieleen heti kun astui ovesta sisään. Ja se oli upea fiilis! Lisäksi Heidi on aivan ihana ihminen ja saa varmasti jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi.”
Minna

Kiitos Heidi, että sait minut näkemään oman naiseuteni, kauneuteni ja oman voimani kokokaisvaltaisella, vahvalla, intuitiivisella, päättäväisellä, mutta rakkaudellisella ammattitaidollasi ❤ Kuvat ovat minun voimakuviani. Ps. Nykyään käytän vartaloni muotoja hyväileviä vaatteita 😘
Heidi


%d