Webinaarilahja

Garage Girl Clubin Exclusive -jäsenyydellä sinulle aukeaa oma sisäpiirisivusto, joka on täynnä kuukausittain uudistuvaa tietoa itsestäsi huolehtimiseen ja vinkkejä tiellesi itsesi hyväksymiseen ja rakastamiseen. Jos kaipaat apua, tukea ja kannustusta sekä sisäiseen että ulkoiseen kauneuteesi, tämä on sinua varten! Exclusive-jäsenenämme saat apua ja kannustusta itsestä huolehtimiseen. Hyvinvointi on paljon muutakin kuin ulkonäkö. Garage Girl Clubin Exclusive -jäsenenä saat konkreettisia työkaluja omaan hyvinvointiisi ja siinä huomioidaan sinut kokonaisvaltaisesti.

Kuukausittain uudistuva materiaali pitää sisällään:

- ajankohtaisia meikki- ja kampausvinkkejä
- pukeutumisneuvoja ja -ideoita
- ruokaohjeita ja inspiraatiota
- helppoa liikuntaa jota voit tehdä kotoa käsin
- meditaatioita
- luentoja hyvinvoinnista
- affirmaatioita joilla luoda unelmiesi elämää
- Clubilaisten omia tapahtumia
- Kuukausittain vaihtuvia Exclusive-etuja jotka ovat voimassa vain Clubilaisille. Edut hyödyntämällä säästät helposti jäsenyyden hinnan.

Garage Girl Clubin Exclusive -jäsenenä saat myös henkilökohtaista neuvontaa hyvinvointiin. Saat pääsyn omalle Exclusive-keskustelufoorumille, jossa voit kysyä ja saat neuvoja tyylistä, ruuasta, treenistä ja niin edelleen. Keskustelussa olen mukana minä ja kaikki muut Exclusive-jäsenet! Et siis jää yksin vaan saat vertaistukea ja tsemppiä muilta hyvässä hengessä.

Klikkaa alla olevaa Paypal-painiketta ja täytä pyydetyt tietosi. Saat yhden kuukauden Garage Girl Club Exclusive -jäsenyyden ilmaiseksi. Vaikka sinulta pyydetään maksutiedot, sinulta ei veloiteta mitään eikä maksutiedot tallennu meille. Kokeilu ei sido sinua jatkamaan jäsenyyttäsi, voit 30 päivän sisällä milloin tahansa lopettaa jäsenyytesi ilman kuluja. Jos haluat jatkaa jäsenyyttäsi, se jatkuu automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta ja silloin jäsenyyden hinta on 8,90 € /kk. Hinta veloitetaan automaattisesti kunnes päätät lopettaa sen. Kun olet vahvistanut lahjasi täyttämällä tietosi saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa on myös linkki jäsenyyden perumiseen.

Lunasta lahjasi klikkaamalla tästä:

%d bloggaajaa tykkää tästä: