fbpx

Kiitos! Ilmoittautumisesi onnistui!

Hurraa, rakas Jumalatar!

Ilmoittautumisesi Näin teet itsestäsi rakkausmagneetin -webinaariin onnistui! Tiedän, että meille tulee suorastaam maagisen ihana ilta yhdessä, ja olen niin onnellinen, että sinäkin päätit ilmoittautua mukaan!

Merkitsethän kalenteriisi ylös vielä yhteisen ajankohtamme:

4.9.2019
klo 20

Saat vielä sähköpostiisi ennen webinaaria sänhköpostin, jossa muistutan sinua ajankohdasta ja saat linkin, josta pääset suoraan webinaariin mukaan. 

Mutta ennen sitä - minulla on sinulle jotain huikeaa:

Voit aloittaa rakkauden magnetisoinnin heti ohjatulla meditaatiolla. Olen tehnyt sinulle meditaation, jossa aktivoit sydämessäsi olevan rakkausmagneetin. Tasapainotat rakkauden virran sydämessäsi niin, että se virtaa tasaisesti sisään ja ulos, ja alat vetää puoleesi rakkautta kaikista suunnista magneetin tavoin. Meditaation kesto on noin 25 minuuttia ja sen hinta on vain 11€!

Klikkaa alla olevasta painikkeesta ja pääset heti aloittamaan polkusi rakkausmagneetiksi. Saat meditaation hetisähköpostiisi ja voit kuunnella sitä niin usein kun haluat.

Meditaatio on erittäin voimallinen työkalu, jonka avulla treenaat mieltäsi. Meditaation avulla autat sydäntäsi aukeamaan ja aktivoit sydämesi magneettiseksi rakkaudelle ja kaikelle hyvälle, jota elämääsi toivot.

Sinun ei enää tarvitse odottaa – aloita heti Rakkauden magnetisointi -meditaatiolla!

Rakkaudella,

Heidi

%d