Tyylikäs Garage Girl – henkilökohtainen pukeutumisneuvonta

99,00  Sis. alv 24 %

Kuvaus

Millaiset vaatteet sopivat juuri minulle? Miten minun tulisi pukeutua, että näyttäisin mahdollisimman hyvältä? Miten löydän parhaat puoleni ja opin korostamaan niitä pukeutumalla?

Näihin kysymyksiin annan sinulle vastauksen henkilökohtaisessa pukeutumisneuvonnassa. Tunnin aikana keskitymme löytämään sinulle tyylin, joka näyttää hyvältä ja tuntuu omalta. Tutustut omaan vartaloosi, opit näkemään sen parhaat puolet ja saat vinkkejä miten suhtautua omaan kehoosi positiivisesti. Opit näkemään oman vartalosi kauneuden. Pääset sovittamaan erilaisia vaatteita ja näet ihan konkreettisesti millaisia yksityiskohtia sinun kannattaa valita vaatteisiisi jotta parhaat puolesi pääsevät esiin. Jos teet kaupastamme löytöjä ja ostojesi määrä ylittää pukeutumisneuvonnan hinnan, hyvitämme neuvonnan hinnan ostoistasi täysmääräisesti.  Pääset myös maistelemaan keholle hyväätekeviä herkkuja.

Tämä hetki on vain sinulle, ja siinä keskitytään vain sinuun. Lähdet kotiin täynnä itsevarmuutta ja tunnet omat parhaat puolesi. Jatkossa saat kehuja omasta ulkonäöstäsi ja otat ne onnellisena vastaan.

Pukeutumisneuvonta tapahtuu Strömforsin myymälässämme ajanvarauksella. Klikkaa tuote ostoskoriin ja varaa aika sähköpostilla: hello at pinupgarage.fi. Myös illat ja viikonloput sopivat pukeutumisneuvontaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

%d bloggaajaa tykkää tästä: