Ale!

Meditaatio: Unelmaminä (webinaaritarjous)

Tarjouksen päättymiseen on aikaa:

5,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Oletko valmis virittäytymään unelmiesi taajuudelle ja alkamaan itse luomaan elämääsi unelmistasi käsin?

Unelmaminä-meditaatio vie sinut syvälle omaan sisimpääsi, jotta voit yhdistyä korkeimpaan potentiaaliisi ja manifestoida unelmiesi elämän. Tämä meditaatio tarjoaa sinulle tilan ja rauhan tutkia, kuka olet syvimmällä tasolla ja millaisia tavoitteita ja toiveita sinulla on.

Meditaation alussa ohjaan sinut rentoutumaan ja keskittymään hengitykseesi. Tämä auttaa sinua päästämään irti päivittäisistä huolista ja löytämään sisäisen rauhan. Kun olet saavuttanut rauhallisen mielentilan, ohjaan sinut kuvittelemaan itsesi ihanteellisessa tilanteessa – tämä on sinun “Unelmaminäsi”.

Unelmaminä-meditaatiossa voit tutustua syvemmin omiin intohimoihisi, vahvuuksiisi ja unelmiisi. Tarkastelet elämääsi sellaisena kuin haluaisit sen olevan ja kuvittelet, mitä asioita haluat saavuttaa ja millainen ihminen haluat olla.

Tämän meditaation aikana voit myös luoda voimakkaita ja tarkoituksenmukaisia mielikuvia, jotka tukevat unelmiesi toteutumista. Visualisointi auttaa sinua kuvittelemaan itsesi menestyksellisenä ja onnellisena, ja samalla vahvistaa uskoa omiin kykyihisi ja voimaasi.

Unelmaminä-meditaatio on tehokas työkalu tavoitteiden asettamiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Se auttaa sinua pääsemään yhteyteen sisäisen viisauden ja intuition kanssa, jolloin voit tehdä tietoisempia päätöksiä elämässäsi ja kulkea kohti unelmiesi tavoittelua.

Koska olet toiminnan nainen ja ilmoittauduit mukaan webinaariin, tarjoan tämän meditaation sinulle erityiseen tarjoushintaan, joka on voimassa 12 tunnin ajan.

Anna itsesi avautua unelmien ja mahdollisuuksien maailmaan. Löydä voimasi ja anna unelmaminäsi ohjata sinua kohti täyttä potentiaaliasi ja iloa elämässäsi.

Meditaation kesto on noin 35 minuuttia ja saat sen ladattavana tiedostona heti oston yhteydessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.