Aamumeditaatio

11,00 

Kuvaus

Sillä, miten päiväsi aloitat, on valtava merkitys koko päiväsi sujumisen suhteen. Menestyvien ihmisten salaisuus on heti aamusta lähtien asettaa energiansa niin, että he saavuttavat sen, mitä he päivän aikana haluavat saavuttaa, eivätkä he anna minkään häiriötekijän vaikuttaa itseensä päivän aikana. Tämä meditaatio on tehty sinulle, jotta sinäkin saisit heti aamusta lähtien menestyjän energian ja samalla suojan kaikkea matakavärähteistä energiaa vastaan. Jotta sinä saavuttaisit unelmasi!

Jokaisella päivällä on väliä. Ota tämä meditaatio rutiiniksesi jokaiseen aamuun. Opettele ottamaan itsellesi omaa aikaa 15 minuuttia joka aamu kuuntelemalla tämä meditaatio. Tämä on hetki, joka on vain sinua varten. Siinä asetat energiasi tulevaa päivää varten. Asetat itsesi ja oman energiasi valmiiksi menestykseen ja alat väreillä unelmiesi taajuudella jo aamusta pitäen.

Kun teet tämän meditaation, saat parhaan mahdollisen alun päivällesi. Mitä tahansa päivän aikana tapahtuu, sinun on helppo palata tähän ihanaan hyvään energiaan, jonka heti aamulla itsellesi sisääsi luot.

Saat myös samalla suojauksen alempivärähteisiä energioita kohtaan niin, ettei ne pääse heilauttamaan sinua pois tasapainosta vaan olet suojassa ja turvassa.

Meditaatio on mp3-muodossa, ja voit ladata sen koneellesi tai kännykkääsi.

Kesto: n. 15 minuuttia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.