Aamu- ja iltameditaatio

20,00 

Osasto:

Kuvaus

Sillä, miten päiväsi aloitat, on valtava merkitys koko päiväsi sujumisen suhteen. Menestyvien ihmisten salaisuus on heti aamusta lähtien asettaa energiansa niin, että he saavuttavat sen, mitä he päivän aikana haluavat saavuttaa, eivätkä he anna minkään häiriötekijän vaikuttaa itseensä päivän aikana. Tämä meditaatio on tehty sinulle, jotta sinäkin saisit heti aamusta lähtien menestyjän energian ja samalla suojan kaikkea matakavärähteistä energiaa vastaan. Jotta sinä saavuttaisit unelmasi!

Jokaisella päivällä on väliä. Ota tämä meditaatio rutiiniksesi jokaiseen aamuun. Opettele ottamaan itsellesi omaa aikaa 15 minuuttia joka aamu kuuntelemalla tämä meditaatio. Tämä on hetki, joka on vain sinua varten. Siinä asetat energiasi tulevaa päivää varten. Asetat itsesi ja oman energiasi valmiiksi menestykseen ja alat väreillä unelmiesi taajuudella jo aamusta pitäen.

Kun teet tämän meditaation, saat parhaan mahdollisen alun päivällesi. Mitä tahansa päivän aikana tapahtuu, sinun on helppo palata tähän ihanaan hyvään energiaan, jonka heti aamulla itsellesi sisääsi luot.

Saat myös samalla suojauksen alempivärähteisiä energioita kohtaan niin, ettei ne pääse heilauttamaan sinua pois tasapainosta vaan olet suojassa ja turvassa.

Illalla on aika päästää irti päivän tapahtumista, puhdistaa pois sen energiat ja asettua lepotilaan yön ajaksi lataamaan omia energioita seuraavaa päivää varten. Usein kuitenkin jäämme pyörimään sänkyyn ja mielessämme velloo kuluneen päivän ongelmat ja stressi jo valmiiksi seuraavaa päivää ajatellen.

Iltameditaatio on tehty rauhoittamaan sinut illalla niin, että voit asettaa itsesi lepotilaan ja vapautua stressaavista ajatuksista.

Kuuntele tämä meditaatio aina illalla juuri ennen nukkumaanmenoa. Se auttaa sinua rentoutumaan jokaista solua myöten, puhdistamaan energiasi, päästämään irti kuluneesta päivästä ja auttaa sinut hellästi saattaen unten maille.

Meditaatiot ovat mp3-muodossa, ja voit ladata ne koneellesi tai kännykkääsi.

Kesto: n. 15 minuuttia/meditaatio

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.