1950’s Garage Girl -kurssi valokuvauksella 27.1.18 Helsinki

Kuvaus

1950's Garage Girl -kurssi valokuvauksella 27.1.18 Helsinki

Sinustako upea pin-up-tyttö? Kyllä!

Tällä kurssilla astut ihanaan ja iloiseen 1950-lukuun. Kurssipäivän aikana muuntaudut upeaksi pin-up-tytöksi! Heti päivän alussa päääset sisään 1950-luvun maailm aan ja kuulet myös 1950-luvun muodista. Opit näkemään oman vartalolsi parhaat puolet ja sen, kuinka kaunis oletkaan. Sitten siirrymme kampauspöydän äärelle, ja alamme tuoda sinussa niitä parhaita puoliasi esiin 1950-luvun tyylisen meikin ja kampauksen avulla. Opit tekemään itse itsellesi klassisen pin-up-stailauksen asiantuntevassa opetuksessa. Valitse asu laajasta asuvalikoimastamme ja oletkin valmis kameran eteen! Saat opastusta upeisiin pin-up-poseerauksiin ja muistoksi ihanasta päivästä jää sinulle vielä oma pin-up-kuvasi. Voit antaa sen lahjaksi läheisellesi tai teettää vaikka itsellesi siitä kahvimukin tai taulun seinälle muistutukseksi joka päivälle siitä, miten upea oletkaan!

Kurssin alkaa klo 12 ja päättyy noin klo 19. Päivän aikana on yksi kahvitauko.

Opettajana kurssilla toimii Heidi Niemi. Heidi on pin-up-tyylin ammattilainen ja asiantuntija. Hän on valloittava ja kannustava opettaja, joka auttaa sinua nousemaan täyteen loistoosi päivän aikana.

Kurssi sopii hyvin aivan vasta-alkajille, sinun ei tarvitse osata meikata eikä tietää mitään pin-upista osallistuaksesi kurssille. Tästä alkaa sinun tiesi naisellisuuden maailmaan ja parhaaksi versioksi itsestäsi!

Ilmoittaudu kurssille maksamalla kurssin hinta 170 € tilillemme FI0480002712133981 ja kirjoita maksun viestikenttään Garage Girl 20.5.18. Laita maksustasi myös tieto sähköpostiin, jossa kerrot omat (tai lahjansaajan) yhteystiedot. Saat vastausviestinä kurssikirjeen, jossa kerrotaan tarvikkeet joita kurssilla tarvitaan, saapumisohje sekä ohjeet kurssipäivään valmistautumiseen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

%d bloggaajaa tykkää tästä: