Pin-Up -kuvaukset

Pin-Up Garagen oma valokuvaamo on kaikille, jotka haluavat kokea hauskan ja elämyksellisen glamourpäivän. Teemme valokuvauksia hyödyntäen klassisia pin-up-teemoja. Kuvauksemme ovat enemmän kuin pelkät kuvaukset: teemme kuvauksista osallistujille elämyksen, jota on mukavaa muistella pitkään. Ja lisäksi päivästä jää konkreettinen muisto: oma upea kuvasi!

Kuvaukset, jota tarjoamme:

1) Kuvaukset yhdelle

Yksityiskuvaukset on sinua varten, joka haluat yksilöllisiä kuvia omat toiveesi huomioiden. Oletko aina halunnut esiintyä navy-teemaisessa kuvassa? Tai keimailla kameran edessä rohkeassa korsetissa? Me toteutamme toiveesi ja stailaamme Sinut unelmiesi kuvaa varten. Yksityiskuvaus on myös hauska lahjaidea rakkaallesi esim. vuosipäivänä tai merkkipäivänä, ja se on täydellinen tapa palkita itsesi.

Yksityiskuvaus kahdella asulla

Kuvauksiin kuuluu täydellinen pin-up-tyylinen meikkaus sekä kampaus 1-2 h, ammattiaisen tekemä stailaus ja kuvausvaatteiden laina (2 asua) ja kuvaukset noin 1 h. Kuvia toimitetaan 1 kpl/asu, lisäkuvia on mahdollista ostaa hintaan 60 e/kpl. Kesto yhteensä noin 2-3 tuntia, hinta 454 euroa.

Yksityiskuvaus yhdellä asulla

Kuvauksiin kuuluu täydellinen pin-up-tyylinen meikkaus Kryolan-meikeillä ja kampaus 1-2 h, ammattiaisen tekemä stailaus ja kuvausvaatteiden laina (1 asu) ja kuvaukset 0,5 h. Kuvia toimitetaan 1 kpl. Lisäkuvia voi ostaa hintaan 60 e/kpl. Kesto yhteensä noin 2-2,5 tuntia, hinta 399 euroa.

Huomenlahjakuvaus

Pin-up-kuva on ihana ja henkilökohtainen huomenlahja tuoreelle aviomiehellesi hääyötä seuraavana aamuna. Ideoimme mielellämme kanssasi kuvan teeman: halusitpa sitten alusvaatekuvaukset hääalusvaatteissasi tai keikistellä työhaalareissa autokorjaamolla, me toteutamme Sinulle kanssasi huomenlahjan, jollaista miehesi ei osannut odottaa. Psst… Huomenlahjakuvaus on erittäin toivottu häälahja morsiamelle ja sulhaselle! Kuvauksiin kuuluu meikkaus ja kampaus 1-2 h, stailaus ja kuvausvaatteiden laina (2 asua) ja kuvaukset 1 h. Kuvia toimitetaan 1 kpl/asu. Lisäkuvia voi ostaa hintaan 60 e/kpl. Kesto yhteensä noin 2-3 tuntia, hinta 454 euroa. Yhdellä asulla hinta on 399 euroa.

 

2) Kuvaukset kahdelle

Vietä hauska ja erilainen hetki kumppanisi tai ystäväsi kanssa, ja tule parikuvauksiimme! Parikuvauksessa kuvaamme pariskuntia, kaveruksia tai vaikkapa äidin ja tyttären! Kuvaus sopii hyvin myös persoonalliseksi kihlauskuvaksi. Parikuvaus on enemmän kuin kuvaus: se on hemmotteluhetki kahdelle. Parikuvaus on myös hauska lahjaidea lähimmällesi. Kuvauksen hintaan kuuluu kampaus (miehelle hiusten muotoilu), meikki/ehostus kuvaa varten ja rentouttava kuvaushetki yhdessä.

Parikuvaus

Hintaan kuuluu täydellinen  meikki ja kampaus (2 h/nainen, 1/2h /mies), stailaus ja kuvausvaatteiden laina naisille sekä kuvaukset 0,5-1 h (1 asu). Kuvia toimitetaan 1 kpl/malli, lisäksi 1 parikuva, yhteensä 3 kuvaa.
Nainen ja mies: Kesto yhteensä 3 tuntia, hinta 528 euroa.
Nainen ja nainen: Kesto yhteensä 3 tuntia, hinta 628 euroa

3) Polttarikuvaukset

Tarjoa morsiamelle ikimuistoinen päivä, josta koko juhlaporukka saa nauttia! Polttarikuvaustemme pääosassa on morsian, joka stailataan pin-up-tyyliin ja kuvataan ensi yksin ja sitten vielä koko polttariporukan kanssa yhdessä. Kuvan teema voidaan suunnitella yhdessä etukäteen morsiamen kiinnostukset huomioiden. Kuvia on hauskaa esitellä häissä vieraille!

Polttarikuvaukset

Kuvausten pääosassa on morsian, joka stailataan pin-up-tyyliin. Teemme morsiamelle vintage-tyylisen meikin ja kampauksen, ja puemme hänet pin-up-tyylisiin vaatteisiin. Kuvaukset tehdään polttariporukan kanssa morsiamelle sopivan teeman mukaisesti. Koko ryhmä pääsee seuraamaan stailausta ja kuvausta, ja kuvaukset päättyvät ryhmäkuvaan. Hintaan sisältyy morsiamen stailaus eli meikkaus  sekä kampaus (1-2 h), ammattilaisen tekemä stailaus ja kuvausasujen laina (2 asua) sekä kuvaukset (1 h), josta saat 1 kuvan per asu, sekä lisäksi yhden ryhmäkuvan koko polttariseurueesta. Kokonaiskesto 3-3,5 tuntia, hinta 499 euroa. Lisäkuvia voi ostaa hintaan 60 e/kpl.

Voit varata polttarisankarittarelle myös yksityiskuvaukset yhdellä tai kahdella asulla, tai esim. huomenlahjakuvaukset. Nämä kuvaukset eivät sisällä ryhmäkuvaa, mutta koko polttariporukka on tervetullut tiloihimme kuvausten ajaksi. Meillä on molemmilla studioillamme reilusti tilaa johon koko polttariporukka mahtuu, joten voitte viettää yhdessä aikaa samalla kun morsianta stailataan.

 

4) Kalenterikuvaukset

Mikä voisi olla hauskempi lahja kuin kalenteri, jonka jokaisen kuukauden kuvassa loistat tähtenä Sinä? Kalenterikuvaus sisältää 12 kuvaa vuoden jokaiselle kuukaudelle stailattuna eri miljöissä. Hauska idea myös työ- tai kaveriporukalle!

Hinnat alk. 1 mallille 1240 e, 12 mallille 4200 e

Kysy tarjous: hello@pinupgarage.fi

Hintoihin sisältyy aina ammattilaisen tekemä vintage-tyylinen meikki ja kampaus, kuvausvaatteiden laina (naisille), peruskuvankäsittely sekä kaikkien kuvien lataus nettiin salasanan taakse, josta kuvat voi itse ladata koneelle.

Tietoa Pin Me Up -kuvauksista:

Pin Me Up –kuvaamo on erikoistunut teemallisiin pin-up-kuviin, jotka toteutetaan perinteisille pin-up-kuvien teemoille uskollisina. Käytämme kuvissa klassisia pin-up-teemoja, stailaamme mallin ja somistamme kuvauspaikan teemaan sopivaksi. Kuvattavat mallit stailataan teemaan sopivilla asusteilla sekä meikataan ja kammataan pin-up-tyyliin. Teemakuvauset mahdollistavat heittäytymisen hauskaan pin-up-rooliin ja takaavat hauskan päivän kuvauksiin valmistautuessa ja kameran edessä. Haluamme tarjota kuvattavillemme ikimuistoisen elämyksen; hyväntuulisen kuvauspäivän ja konkreettisen muiston, omat pin-up-kuvat.

Missä tämä kaikki tapahtuu?

Studiomme sijaitsee Strömforsin ruukissa. Strömforsin studio on päästudiomme, jossa on suurin osa vaatteistamme ja rekvisiitastamme, ja se on teknisesti huippuvarusteltu. Studio sijaitsee upeassa miljöössä ja on jo sellaisenaan näkemisen arvoinen. Paikalle pääset joko omalla autolla tai tulemalla bussilla Kotkan moottoritien liittymään 68, josta voimme veloituksetta noutaa sinut näin sovittaessa.

Miten kuvat toimitetaan?

Kuvat ladataan omille Pin Me Up Photography -sivuillemme salasanan taakse omaan kansioosi. Toimitamme sinulle sähköpostilla linkin kansioon ja salasanan. Kukaan muu ei pääse katselemaan kuviasi. Kuvien toimitusaika on noin 2 viikkoa kuvauspäivästä, ellei kuvaajan kanssa muuta etukäteen sovita.

Nainen kaiken tämän takana

Heidi Niemi eli Coco de Noir  on Pin-Up Garagen perustaja ja hengetär. Hänellä on vaatetusalan korkeakoulutasoinen koulutus, ja hänellä on todella syvällinen osaaminen pukeutumisen saloihin. Osin isoäitinsä kasvattamana Heidi on kasvanut vintage-tyylin keskellä, ja oppinut rakastamaan 1890-1950-luvun estetiikkaa jo lapsena. Hän on myös tutkinut pin-up -kuvien historiaa Helsingin yliopistossa taidehistorian aineopinnoissa osana kandidaatinopintojaan seminaarityönään. Heidin tarkka silmä löytää hauskoja yksityiskohtia stailauksiin, ja hän osaa pukea jokaisen naisen kauniisti naisellisia muotoja arvostaen. Hänen käsissään syntyvät myös vintage-tyyliset kampaukset, joihin hän on hakenut oppia Lontoosta, sekä kuvausmeikit.

Kuka voi tulla Pin-Up-kuvauksiin?

Pin Me Up -kuvaukset on tarkoitettu ihan kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Alaikäraja kuviin on kuitenkin 16 vuotta. Pin-Up-ideologiaan kuuluu salliva nais- (ja mies) ihanne, jossa jokainen ihminen nähdään kauniina ja valokuvan arvoisena. Haluamme tarjota Sinulle päivän, jolloin tunnet olevasi kauneimmillasi: kauniissa vaatteissa hiukset ja meikki viimeisen päälle laitettuna. Ovemme ovat auki kaikille jotka haluavat tämän ainutlaatuisen elämyksen, ja kaikista saadaan upeita pin-up-kuvia! Alle 18-vuotiailta kuvaa varten vaaditaan kuitenkin kirjallinen huoltajan suostumus joka jää kuvaajalle, ja alle 18-vuotiaista emme ota korsetti- tms. paljastavia kuvia.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: