fbpx
Sinä olet kaunis!
Hei! Olet tullut naisellisuusvalmentaja Heidi Niemen luotsaamaan Jumalataroloon, paikkaan, jossa jokainen nainen saa löytää itsessään asuvan upean Jumalattaren! Minun tehtäväni on valmentaa naisia löytämään oman tapansa olla naisellinen, arvostamaan itseään ja tuntemaan olonsa hyväksi. Verkkosivuillamme on kiinnostavia keskusteluja, blogeja, videoita, verkkokursseja ja henkilökohtaista naisellisuusvalmennusta.

Ohjaan naisia hyväksymään itsensä, rakastamaan itseään sellaisena kuin he ovat ja tekemään itselleen sopivia hyvinvointia edistäviä valintoja. Kauneus lähtee aina sisältä, mutta se heijastuu myös meidän ulkopuolelle.

Ulkonäkömme on ihana keino viestiä maailmalle sitä kauneutta ja persoonallisuutta, mikä meidän sisällämme asuu. Siksi tarjoan myös ideoita naiselliseen tyyliin, pukeutumiseen ja kauneudenhoitoon. Asun Firenzessä, jossa tarjoan myös stailaus- ja valokuvauspalveluita naiselliseen tyyliin.

Haluan välittää kaikille naisille iloa, hyvää mieltä ja visuaalisia elämyksiä. Jumalatarolo on maailma, jossa saa toteuttaa omaa vahvaa naisellista itseään täysin rinnoin. Lämpimästi tervetuloa!

Heidi Niemi
Naisellisuusvalmentaja

%d bloggaajaa tykkää tästä: