Ohjelmaa juhliisi

Oletko järjestämässä juhlia naisten kesken, ja kaipaat siihen ihanaa, hauskaa ja jopa voimauttavaa ohjelmaa? Pohditko sopivaa ohjelmanumeroa yrityksesi tyky- tai virkistyspäivään? Tai haluatko muuten vaan palkita työntekijäsi onnistumisista? Polttarit, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, naisten ilta, mikä vaan on hyvä syy juhlia yhdessä ystävättärien kanssa! Meillä on ihanaa ohjelmaa kaikkiin näihin tarkoituksiin. Valitse teille sopiva ohjelmakokonaisuus ja me toteutamme sen!

Osa ohjelmasta sopii koko porukalle ja vaatii toteutuakseen minimihenkilömäärän ja osa on sellaisia jonka voitte valita esim. päivänsankarille ja osallistua porukalla taustatukena toimimiseen. Tiloihimme mahtuu isompikin seurue esim. kuvauksia seuraamaan. Ohjelmakokonaisuudet voidaan järjestää myös omissa tiloissasi. Valitse yksi tai useampi ohjelmakokonaisuus seuraavista:

Pin-Up -valokuvaus

Pin-Up valokuvaus on todellinen naisten suosikki niin polttareissa, merkkipäivissä kuin muuten vaan itsensä piristämisessä. Kukapa ei haluaisi päivää valokeilassa hemmoteltavana ja tuntea itseään todella kauniiksi! Kuvaukseen sisältyy kampaus, meikkaus, vaatestailaus ja rekvisiitta sekä kuvaus.

Lue lisää...

 

Pin-Up -stailaus

Upea stailaus pin-up tyyliin! Mikä onkaan ihanampaa kuin juhlia viimeisen päälle kaunistautuneena. Meikkaus sisältää meikkipohjan, luomivärin, rajaukset, ripsivärin, kasvojen varjostukset ja korostukset, poskipunan kulmakarvojen meikkauksen ja huulimeikin. Kaunis vintage-tyylinen kampaus täydentää upean tyylisi! Kampaus sisältää kiharapohjan ja sen kauniin muotoilun vintage-tyyliin. Tai valitse ministailaus, jolla pääset tunnelmaan.

Lue lisää...

 

Do the Tassel! Tasseleiden koristelupaja

Tasselipajassa koristellaan kaikille omat tasselit! Siis ne hauskat korumaiset ihanuudet jotka burleskissa laitetaan rintojen päälle nännien suojaksi. Voit valita tasselit tupsulla, tai tehdä pastiesit eli tupsuttoman version. Saat valmiit pohjat, jotka koristelemme strasseilla, hileellä, sulilla ja kaikella ihanalla. Ja halutessasi pääset vielä kokeilemaan tupsujen pyöritystä! Worksopin hinta 45 €/hlö ja kesto noin 2 tuntia..

Tease and Seduce! Burleskitunti.

Helppo ja hauska tunti, jolla pääset tutustumaan burleskin maailmaan. Tunnilla opit lyhyesti burleskin historiaa sekä perusliikkeitä joiden pohjalta tehdään lyhyt ja helppo koreografia. Ei vaadi aikaisempaa tanssitaustaa, ainoastaan halua heittäytyä ja nauttia! Workshopin hinta 45 €/hlö, kesto noin 1,5 tuntia.

 

Pose Like a Pro! Pin-Up mallin poseeraustunti

Miten naiset näyttävätkään niin ihanilta pin-up kuvissa? Tärkeä osa on oikeanlainen stailaus eli kampaus, meikki ja vaatteet, mutta myös oikeanlaiset poseeraukset ovat suuressa roolissa. Pin-Up mallin poseeraustunnilla opitaan tuomaan oman vartalon parhaita puolia esiin kameralle sekä harjoitellaan erilaisia ilmeitä ja poseerauksia. Workshopin hinta on 35 €/hlö ja kesto noin 1-2 tuntia osallistujamäärästä riippuen.

 

Afternoon Tea Party! Iltapäivän teekutsut

Ihana vintage-henkinen teehetki kaiken muun hauskan lomassa. Sisältää makean ja suolaisen palan sekä teetä kauniissa vintage-henkisessä kattauksessa. Vain muiden palvelujen yhteydessä omalla studiollamme. HInta 12 e/hlö.

Style Me Vintage -workshopit

Opettele ystäviesi kanssa itse tekemään itsellesi vintage-tyylinen kampaus ja meikki! Kurssiin voidaan yhdistää myös  poseeraustunti ja valokuvaus.

Lue lisää...

Pin-Up Styling meikkiopastus ryhmille

Haluatko oppia stailaamaan itsesi pin-up tyyliin ja oppia pukeutumaan vartaloasi imartelevalla tavalla? Stailaustunnilla kokeilemme erilaisia asukokonaisuuksia ja käymme läpi vartalosi parhaita puolia sekä tapoja niiden korostamiseen pukeutumisella.

Pin-Up Styling -tyyliopastus

Miten tuot oman vartalosi parhaat puolet esiin vaatteiden avulla ja näytät upealle pin-up-kaunottarelle? Tyyliopastuksessamme saat paljon uusia ideoita pukeutumiseesi, löydät kehosi parhaat puolet ja opit tuomaan niitä esiin pukeutumalla. Opit katsomaan kehoasi armollisesti ja näkemään sen kauniina. Pääset sovittamaan erilaisia pin-up-vaatteita ja opit asustamaan niistä kauniin asukokonaisuuden. Hinta 65 €/henkilö, kesto noin 2 tuntia.

Meikkiopastus ryhmille

Meikkaajamme opastaa Pin-Up -tyylisen meikin tekoon ja antaa vinkkejä millainen meikki sopii parhaiten juuri Sinulle ja miten voit sen tehdä itse.

Lue lisää...

Asusteiden vuokrauspalvelu

Strömforsin studioltamme voit vuokrata valikoimastamme vaatteet, kengät ja asusteet juhliisi jolloin tyylisi säilyy koko kemujen ajan! Meillä on laaja pin-up vaatevalikoima, jossa on pin-up tyylisiä vaatteita kokoskaalalla XS-4XL ja kenkiä koossa 36-41.

Työskentelemme kutsujesi onnistumiseksi joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin, tottakai! Varaa oma ohjelmapakettisi meiltä sähköpostilla: hello at pinupgarage.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: