fbpx

The Ultimate
Women's Day
Bundle

Yhdessä paketissa kaikki, mitä tarvitset syventääksesi omaa naiseudentunnettasi ja herätäksesi omaan naiseuden loistoosi!

Saat 5 valmennusta ja bonuksena 5 meditaatiota reilusti alle yhden kurssin hinnalla vain 19,90 €! 

Säästät 234,60 €

Tarjouksen loppumiseen on aikaa enää

The Ultimate Women’s Day Bundle
Yhdessä upeassa paketissa kaikki, mitä tarvitset syventääksesi omaa naiseudentunnettasi ja herätäksesi omaan naiseuden loistoosi!

Saat sen nyt valtavaan yli 90 % alennukseen, säästät 234 €!

Annan sinulle 5 kurssia ja bonuksena 5 meditaatiota ALLE YHDEN KURSSIN HINNALLA!
Se tarkoittaa, että saat 4 kurssia ja 5 meditaatiota TÄYSIN ILMAISEKSI!

Mutta kun tämä erityinen kampanja on ohi, niin hinta palaa takaisin sen todelliseen arvoon, joka on 254,50 €.

Nykyinen elämäsi on heijastus siitä, miten syvälle itseesi olet ollut valmis sukeltamaan. 

Oletko valmis rakentamaan omaa todellisuuttasi niin, että voit jatkossa luoda elämääsi rauhasta, rakkaudesta ja onnellisuudesta käsin?

Valinta on sinun…

Voit lopettaa lukemisen tähän ja jatkaa elämääsi kuten ennenkin, ja saada samoja tuloksia kuin tähänkin asti

TAI

voit sitoutua uuteen versioon itsestäsi, joka on vapaa menneisyyden pettymyksistä ja rakentaa omaa elämäänsä aivan uudesta energiasta käsin. 

The Ultimate Women's Day Bundle sisältää:

💖 VAPAUTA ITSESI ANTEEKSIANNOLLA (arvo 39,90 €)

💖 TUNNE OMAT RAJASI (arvo 39,90 €)

💖 SINÄ RIITÄT (arvo 39,90 €)

💖 MATKA OMAN KEHON HYVÄKSYMISEEN (arvo 39,90 €)

💖 ASTU ROHKEASTI UNELMIISI (arvo 39,90 €)

LISÄKSI SAAT BONUKSENA VIISI MEDITAATIOTA PROSESSISI TUEKSI:

🙏🏻 Aamumeditaatio (arvo 11 €)

🙏🏻 Iltameditaatio (arvo 11 €)

🙏🏻 Jumalatar sisälläni (arvo 11 €)

🙏🏻 Rakkauden magnetisointi (arvo 11 €)

🙏🏻 Unelmaminä (arvo 11 €)

Koko paketin yhteishinta on 254,50 €. Mutta se ei ole sinun hintasi! Kun ostat tämän paketin ennen kuin tällä sivulla oleva ajastin saavuttaa nollan, niin saat siitä yli 90 % alennuksen ja maksat vain 19,90 €!

Mutta älä kuuntele pelkästään minua!
Näin asiakkaani kertovat kokemuksistaan kanssani työskentelystä:

“Kiitos, ihana Heidi, että tänään voin paremmin”

-Heli Vyyryläinen

“Saan olla Heidille todella kiitollinen elämäni suunnan muuttamisesta. Kun menin ensimmäiselle kurssille, joka järjestettiin Helsingissä, olin todella vahvasti sitä mieltä, että en kelpaa kenellekkään, kaikista vähiten itselleni. Kurssin jälkeen sain paljon pureskeltavaa siitä, että todellakin kelpaan. Meni pitkän aikaa kipuillessani itsevarmuuden ja oman minäni kanssa, mutta Heidin kannustavat sanat jäivät kuitenkin itämään johonkin aivojeni sopukoihin. Menin toiselle, pidemmälle kurssille, ja huomasin jo ajattelevani pikkuisen erilailla itsestäni ja omasta kehostani. Tällä kurssilla Heidi teki jotain taikoja, koska minäkuvani oli muuttunut todella paljon. Uskalsin omana itsenäni osallistua kilpailuihin kaikkine kurveineni, itsevarmana, uutena naisena ja jee, tulin toiseksi. Nyt osaan nauttia itsestäni ja varsinkin kuvauksista, minä entinen kamerakammoinen, Heidin ansiosta, joka jaksaa uskoa meihin kaikkiin ihaniin naisiin ja auttaa meitä työstämään itsemme pois vääristyneistä minäkuvistamme ja antaa meille toivoa itsemme parantamisesta kannustaen, tukien ja ohjaten ihanilla kursseillaan ottaen jokaisen henkilökohtaisesti huomioon. Kiitos, ihana Heidi, että tänään voin paremmin💗💗💗💋

Heidi on aivan ihana persoona ja erittäin ammattitaitoinen.

-Sanna

“Minulla on kaksi erityislasta ja toimin tällä hetkellä toisen lapseni omaishoitajana. Olen aina ollut ylipainoinen ja pukeutunut suuriin peittäviin vaatteisiin. Vuosien varrella rankan arjen myötä olen kadottanut naiseuteni jonnekin, varmaan sinne äityiden alle. Kurssilta odotin irtiottoa rankasta arjesta ja omaa aikaa mutta sainkin niin paljon enemmän!

Heidi on aivan ihana persoona ja erittäin ammattitaitoinen. Ryhmässä oli hyvä, toisia kannustava henki ja siellä oli helppo puhua vaikeistakin asioista.

Oli ihanaa olla päivän prinsessana ja löytää itsestäni se kadonnut nainen.
Ylisuuret vaatteet on nyt poistettu kaapista ja kannan ylpeänä itseäni ja osaan korostaa niitä hyviä puolia itsessäni. Kiitos Heidille ja ihanille kauniille ryhmäläisille .

Kaikki tähän bundleen kuuluvat kurssit sisältävät:

  • Johdannon kurssin aiheeseen
  • Videoluennon
  • Affirmaatioita
  • Oppimistehtävän

Saat itsellesi kaiken tämän:

Kaikki tämä on sinun vain klikkauksen päässä!

Sijoituksesi:

💖 VAPAUTA ITSESI ANTEEKSIANNOLLA 39,90 €

💖 TUNNE OMAT RAJASI  39,90 €

💖 SINÄ RIITÄT 39,90 €

💖 MATKA OMAN KEHON HYVÄKSYMISEEN 39,90 €

💖 ASTU ROHKEASTI UNELMIISI 39,90 €

LISÄKSI SAAT BONUKSENA VIISI MEDITAATIOTA PROSESSISI TUEKSI:

🙏🏻 Aamumeditaatio 11 €

🙏🏻 Iltameditaatio 11 €

🙏🏻 Jumalatar sisälläni 11 €

🙏🏻 Rakkauden magnetisointi  11 €

🙏🏻 Unelmaminä 11 €


Paketin kokonaisarvo on 254,40 €

Tai kun tilaat sen nyt heti:

ERITYINEN NAISTENPÄIVÄN TARJOUS!

Kaikki yhteensä vain:

19,90 €

Kurssien normaalihinta on 254,50 €. 

Se tarkoittaa, että sinä säästät 234,60 € 
ja saat 4 valmennusta ja 5 meditaatiota täysin ilmaiseksi.

Hei, olen Heidi!,

naisellisuusvalmentaja, stylisti ja valokuvaaja. 

Työssäni olen todella usein törmännyt siihen, miten rumasti me naiset puhumme itsellemme ja miten me itse olemme oman itsemme pahin kiusaaja ja este menestykseemme. Meidät jopa opetetaan kulttuurissamme vähättelemään itseämme ja olemaan tuomatta esiin parasta potentiaaliamme. 

Me naiset uhraamme helposti elämämme muille ja jäämme itse vaille kaikkea sitä hyvää, mikä meille on tarjolla, jos vain ottaisimme sen ja sallisimme itsemme vastaanottaa ainaisen antamisen vastapainoksi. 

Silti siellä pinnan alla kuuluu hiljainen ääni, joka välillä kuiskaa, välillä huutaa: “Elämässä täytyy olla jotain enemmän kuin ainainen suorittaminen ja miellyttäminen. Milloin on minun vuoroni olla oma itseni ja tulla nähdyksi ja rakastetuksi sellaisena kuin olen?” 

Sinäkin saatat kuulla tuon äänen sisälläsi. Mutta helposti me naiset menetämme kosketuksen omin tunteisiimme niin, että emme edes tiedä mitä elämältä haluamme. Silloin on aika pysähtyä ja kääntää katse omaan itseen. Alkaa tutustumisretki omaan sisimpään ja sen viesteihin. 

On aika alkaa kuunnella omaa sydämen ääntä. Ja siinä autan sinua, rakas nainen! Tässä naistenpäivän kunniaksi tekemässäni kurssibundlessa on kerättynä kaikki ne tärkeimmät elementit, jotka tarvitset astuessasi omaan loistoosi naisena. Ja haluan tarjota ne hintaan, joka on taatusti jokaisen naisen saavutettavissa. Toimi siis heti ja ilmoittaudu mukaan!

Jos valitset elämän, jossa sitoudut omaan kehitykseesi ja kasvuusi, pystyt vapauttamaan itsesi menneisyydestä ja elämään elämäsi vapaana ja onnellisena, sillä opit aivan uusia työkaluja, joiden avulla pystyt menestymään ja kukoistamaan elämässäsi.

“Heidi on muuttanut asennettani sekä itseäni että muita kohtaan omalla esimerkillään.”

-Helka

Kerroin tässä hiljattain eräälle vaikeasta masennuksesta ja monenlaisista muista ongelmista kärsivien kanssa työskentelevälle ammattilaiselle elämästäni. Siinä jutustelun lomassa tajusin, miten kaikki onkaan viimeksi kuluneiden vajaan kahden vuoden aikana muuttunut! Olin pitkään onneton, tyytymätön elämääni ja itseeni. En koskaan ollut tottunut saamaan kehuja ulkonäöstäni. Kasvoin ajatellen, että nainen voi olla älykäs tai kaunis, mutta ei molempia. Tulkitsin, että en ole kaunis, koska elin parisuhteessa, jossa minua kaiken aikaa väheksyttiin. Menin Heidin Style me Vintage 50’s- kurssille, jonka annoin itselleni 50-vuotispäivälahjaksi. Se päivä ei unohdu koskaan. Kuulin itsestäni kauniita, arvostavia sanoja. Stailattuna katselin yhä uudelleen itseäni peilistä ihmetellen, olenko se oikeasti minä. Sen jälkeen tajusin, että minulla on oikeus saada hyvää elämääni, eikä minun tarvitse tyytyä olemaan kynnysmattona. Olenkin lähtenyt määrätietoisesti oppimaan Heidin avulla sekä ulkoista että sisäistä hyvää oloa, itseni arvostamista ja itsetunnon kohentamista. Olen onnellinen, että rohkaistuin mukaan. Nämä vajaat 2 vuotta ovat olleet todellista kasvun aikaa ja edelleen jatkan oppimista Master Class-mallikurssin jatkoryhmässä. Heidi on muuttanut asennettani sekä itseäni että muita kohtaan omalla esimerkillään. Olen myös saanut tätä kautta uusia ystäviä, joille kuuluu myös suuri kiitos! ❤

“Täytyy sanoa että Pin-Up Garage ja Heidi on se mikä sai mut tajuaan kuinka vähän mä itseäni arvostan ja kuinka onnettomaksi se mut tekee.”

-Sari

Haluan kiittää sinua Heidi ❤ osallistuminen pitämääsi kurssiin oli paljon enemmän kuin aluksi luulin. Voitin itseni 10 kertaisesti pääsemällä paikanpäälle ja yllätyin sitäkin enemmän siitä onnen tunteesta ja ilosta mitä siellä koin. Ilman osallistumista ja sinun kannustamista en olisi nyt tässä, miettimässä miksi olen toiminut aina kuten olen,miksi työnnän kaiken hyvän pois ja odotan valmiiksi pettymyksiä ja menetyksiä.
 
Miksi en arvosta itseäni,olet sen saanut useasti mietintään. Miten voinkin niin kovasti vaatia itseltäni ja silti saavuttamatta sitä mitä olen jo vuosia toivonut: onnellista ja tasapainoista arkea,ymmärtämällä että mä olen ihan hyvä ja riitän.
Liityin clubiin,koska aiheet joita käsitellään koskettaa minua ja ovat juuri sitä mitä nyt tarin avatakseni itseni onnellisuudelle ja tyytyväisyyteen itseäni kohtaan.
Matka on vasta alussa, mutta ilman sinua en olisi vielä aloittanutkaan. Kannustuksestasi ja siitä että aina annat lisää mietittävää joita käsitellä, pidät minut aiheessa ja muistutat että vain minä voin vaikuttaa siihen miten voin.
 
Hyväksynnän haku menettämisen pelosta ei palvele minua, antaa vain lisää potkua riittämättömyyteen.
 
Tätä työtä haluan jatkaa ja se on paljon helmpompaa kun tiedän että sinä olet olemassa. Ei sanat riitä kiittämään herätyksestä sekä tuesta ja niistä iloista mitä olet jo tuottanut lyhyessä ajassa.
Tie ei ole helppo, mutta se on sitä mitä haluan. Opettelen päiväpäivältä lisää itsestäni ja opettelen ymmärtämään että mä olen hyvä näin ja vielä tulee se päivä kun rakastan itseäni. Se ei ehkä ole tänään, mutta sinne mennään varsinkin kun sä olet potkimassa eteenpäin.
 
Täytyy sanoa että Pin-Up Garage ja Heidi on se mikä sai mut tajuaan kuinka vähän mä itseäni arvostan ja kuinka onnettomaksi se mut tekee. Tätä lisää ja vielä KIITOS❤❤

“Sain Heidin kurssin joululahjaksi. Kurssi kyllä ylitti toiveeni täysin. Kurssilla oli lämmin tunnelma ja vaikka emme kaikki tunteneet toisiamme mutta tsemppasimme ja kannustimme toisiamme. 

Olen aina ollut esiintymisessä ujo ja super jännittäjä ja entisenä koulukiusattuna on ollut pelko että mulle taas nauretaan. Kurssi opetti kyllä paljon itseluottamusta ja opin että jokainen ihminen on kaunis juuri sellaisena kuin on ja muista myös sanoa se. Sanoa positiivisia asioita toisille.

Kurssin jälkeen jatkoin Heidin järjestämälle mallikurssille ja varmasti elämäni parhaimpia päätöksiä. Paljon on vielä harjoiteltava että tukka menee kiharalle ja meikki putkeen.

Itseluottamus on kasvanut hurjasti ja osallistuin Heidin järjestämään burleski-iltaan. En olisi kuuna päivänä uskonut että tämä ujo esiintymiskammoinen uskaltaa tehdä pienen show’n. Sydän pumppas tuhatta ja sataa mutta mä tein sen.

Kiitos Heidi! Näin pienessä ajassa jo olen mennyt parempaan suuntaan ettei itseä tarvitse hävetä vaan uskallan tuoda esiin itseni.”

-Kiti

“Heidi on aivan ihana ihminen ja saa varmasti jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi.”

-Minna

“Heidin kurssi oli aivan mahtava kokemus! Tykkäsin todella paljon siitä kodikkaasta hengestä, joka vallitsi Heidin Studiolla. Tunne siitä, että tänne minä saan tulla juuri sellaisena kuin olen, jäi päällimmäiseksi mieleen heti kun astui ovesta sisään. Ja se oli upea fiilis!

Lisäksi Heidi on aivan ihana ihminen ja saa varmasti jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi.

Sain tältä kurssilta uskallusta lähteä toteuttamaan omaa lapsuuden unelmaani eli rohkeuden kokeilla siipiäni mallina. Lisäksi löysin itsevarmuutta ja naisellisuuteni tältä kurssilta. Opin myös pitäämään omaa kroppaani kauniina ja hyväksymään itseni.

Suosittelenkin tätä kurssia kaikille ihanille naisille! <3″

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tiedät sen siitä, mitä sinun oma sydämesi sanoo. Jos sinusta tuntuu, että haluat nousta omaan voimaasi naisena, kaipaat tukea ja uutta voimaa omaan naisellisuuteesi, uusia työkaluja elämääsi ja haluat kohottaa omaa feminiinienergiaasi, silloin tämä on sinulle.

Ei ole, ja siksi tämä kurssi on paljon enemmän. Jos vain luet asioita, sinulta jää puuttumaan asioiden toimeenpano. Kaikilla tämän bundlen kursseilla saat aitoja työkaluja ja harjoituksia siihen, miten saat muutokset pantua toimeen omassa elämässäsi ihan konkreettisesti. Saat siis rahoillesi todellakin enemmän kuin isosti vastinetta.

Opetan kurssilla asioita, jotka olen todennut todeksi omalla kohdallani. Asioita, jotka ovat muuttaneet minun elämäni täydellisesti. Mutta älä usko vain minun sanaani. Olen vuosia valmentanut yhteensä satoja naisia, jotka ovat toteuttaneet metodiani ja todenneet nämä samat asiat kohdallaan todeksi Avullani he ovat muuttaneet itse oman elämänsä ja sen, miten he katsovat itseään naisena. Kerron kohta muutaman menestystarinan asiakkaideni omalla suulla. Voit lukea lisää heidän tarinoitaan tältä verkkosivuiltamme sekä palautteet-osiosta.

Jokainen kurssi on tuhti paketti tietoa omasta aihealueestaan: saat videoluentoja, työkirjoja, harjoituksia, affirmaatioita, meditaatioita. Kaikki on omalla suljetulla kurssisivustollamme netissä täällä Pin-Up Gargen sivulla, johon saat tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä. Pääset niihin käsiksi koneellasi, kännykälläsi ja tabletillasi milloin ja mistä vaan.

Saat kaikki kurssimateriaalit heti käyttöösi, ja koska The Ultimate Women’s Day Bundle on NIIN upeassa tarjouksessa, niin tähän tarjoukseen ei kuulu peruutusoikeutta. Jos et vielä tunne minua valmentajana, niin tämä on mahtava tilaisuus hyödyntää tarjous ja tutustua minuun tämän supertarjouksen avulla!

Tee päätös nyt ja tartu tarjoukseen heti. 
Näiden kurssien avulla oppimasi uudet ajatukset, elämäntaidot ja työkalut toimivat apunasi koko loppuelämäsi ajan.

Mitä jos vain yksi ajatus, idea tai uusi toimintamalli saisi elämässäsi aikaan tämän:

  • Pystyist antamaan ateeksi menneisyydessä tapahtuneelle sinuun edelleen vaikuttaneelle asialle tai ihmiselle ja voisit elää vapaana siitä koko loppuelämäsi
  • Oppisit tunnistamaan omat rajasi ja pitämään niistä kiinni niin, ettet enää jatkossa uuvuta itseäsi niistä tinkimällä
  • Et enää epäilisi omaa arvoasi vaan tiedät, että sinä riität omana itsenäsi, ja arvosi ei ole riippuvainen siitä mitä sinä teet ja miten hyvin sinä asioita teet
  • Oppisit vihdoin hyväksymään oman kehosi, sen erilaiset ominaisuudet ja tuntisit tyytyväisyyttä katsoessasi peilikuvaasi
  • Löytäisit vihdoin rohkeuden toteuttaa sen salaisen unelmasi, joka sinua on kutsunut jo vaikka kuinka kauan

Eikö siitä kannattaisi maksaa 19,90€?

Klikkaa alla olevasta linkistä ja hyödynnä tämä erityinen tarjous heti ennen kuin se päättyy ja kurssien hinta nousee takaisin normaaliin.

Muistathan, tämä tarjous on saatavana vain tämän rajoitetun ajan vain tältä sivulta ostettuna. Saat pääsyn 5 kurssille ja bonuksena 5 meditaatiota, kaiken sen hinnalla, joka on puolet yhden kurssin arvosta.

Tarjouksen loppumiseen on aikaa enää

Teknisiä haasteita ilmoittautumisessa? Joskus tekniikka valitettavasti tökkii, mutta onneksi kaikki on selvitettävissä. Jos ilmoittautumislomake ei toimi, niin valitse vaan haluatko maksaa kortilla vai Paypalilla, klikkaa alla toisesta olevasta painikkeesta ja pääset ilmoittautumaan mukaan. Tällöin kurssit avataan sinulle manuaalisesti ja saat siitä erillisen sähköpostin.