Studiot

Pin-Up Garagella on kaksi valokuvausstudiota, yksi Loviisassa ja toinen Helsingissä.

Strömforsin koulutustila ja studio

Strömfors sijaitsee Loviisassa hyvien yhteyksien päässä. Helsingistä on matkaa Kotkan moottoritietä noin 100 km eli noin 1 tunti.

Myymälä ja studio sijaitsevat samassa rakennuksessa. Myymälä on rakennuksessa paloaseman puolella ja studio pajan puolella. Osoite on Ruukintie 11, 07970 Strömfors.

Pihalla on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Helsinki, studio:

Helsingin studiomme sijaitsee Arabianrannassa helppojen liikenneyhteyksien päässä.

Osoite: Hämeentie 157,  viides kerros, Helsinki Finland

Kartta:

Helsingin studiollemme on helppoa saapua sekä omalla autolla tai moottoripyörällä että julkisilla kulkuvälineillä. Studiomme on hyvin lähellä esim. Lahden moottoriien Viikin liittymää.

Studiomme lähellä on ilmaista ja maksullista parkkitilaa. Ilmaiseksi voit jättää autosi esim. Hämeentien ja Kaanaankadun varteen, huomioi kuitenkin pakkikiekko ja aikarajoitukset. Talon takana on maksullista parkkitilaa hintaan 1 euro per tunti. Kun ajat Kaanaankatua ja käännyt Hämeentieltä katsoen vasemmalle niin parkkitilaa sekä maksuautomaatti löytyy pihan perältä. Seuraa liikenenmerkkejä joissa näkyy sallitut parkkipaikat.

Pääset perille myös helposti julkisilla kulkuvälineillä. Raitiovaunut 6 ja 8 tulevat Arabiaan ja niiden päätepysäkiltä on noin 10 minuutin kävelymatka Studiollemme. Bussit 68 ja 71 tulevat lähes oven eteen Helsingin keskustasta Rautatieasemalta, ja bussi 74 tulee Hakaniemestä. Jää pois Annalankadun pydäkillä ja olet perillä.

Kun tulet taloon sisälle, tule hissillä tai portaita viidenteen kerrokseen ja käänny vasemmalle niin olet jo oikealla ovella. Viidennen kerroksen ovissa on myös opasteet.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: