fbpx

La Donna Divina!

Jumalatarten kurssi Firenzessä 4.-9.5.20

Löydä oma sisäinen jumalatarenergiasi - Opi manifestoimaan käyttäen naiseuden voimaasi - Nauti jumalatarsisartesi yhteisöllisestä tuesta - Irtaudu arjesta löytäen uusia voimavaroja - Nouse omaan voimaasi jumalallisena naisena - Nauti Italian intohimoisesta ilmapiiristä - Anna koko elämäsi muuttua

Jumalainen nainen!

 

Miltä kuulostaisi Jumalatarten kurssi upeissa maisemissa, Venuksen mailla Italiassa, Toscananassa? Yhteensä kuusi päivää, joiden aikana voit nauttia elämästä, iloita omasta jumalallisesta naiseudestasi, oppia tuomaan sitä rohkeasti esiin sisäisesti ja ulkoisesti ja oppia manifestoimaan kaikkea hyvää elämääsi sydämesi kautta naiseuden voimallasi?

Nyt se on mahdollista! Tämä on kutsu sinulle liittyä mukaan Jumalatarolon omalle hurmaavalle La Donna Divina -kurssille!

La Donna Divina ei ole mikä tahansa kurssi. Se on matka sisälle sinuun itseesi. Sisäinen matka, jolla rakastut itseesi vähän syvemmin ja opit pitämään huolta itsestäsi. Löydät omat tapasi olla naisellinen, omat parhaat puolesi naisena ja yhdistyt syvällisesti omaan feminiinienergiaasi. Matka, jonka aikana voit keskittyä täysin omaan sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiisi, ja saat siihen hyviä ohjeita ja apua eri näkökulmista. Omalla feminiinienergiallasi alat manifestoida elämääsi sydämesi toiveita ja alat nähdä niiden materialisoituvan elämääsi.

 
 • Vir 
 • KURSSIN OHJELMASSA ON:
 •  
 • – Aamun ja illan yhteismeditaatiot
 •  
 • – Luentoja ja keskustelua: Löydä oma tapasi olla naisellinen ja rakastu omaan ulkonäköösi.
  Uskalla vihdoin luopua hyvinvointiasi rajoittavista vääristä uskomuksista oman ulkonäkösi suhteen ja nouse omaan upeaan naisellisuuteesi, jossa tunnet olosi todelliseksi Jumalattareksi ja manifestoit suoraan sydämestäsi naiseuden voimalla!
 •  
 • – Kauneuden Jumalatar Venuksen kauneudenhoitoseremonia
  Pieni hemmotteluhetki itsellesi: teemme yhdessä seremoniallisen Jumalattaren kasvohoidon itsellemme 
 •  
 • – Kaunistautumishetki Venuksen tyyliin
  Opi tekemään itsellesi säteilevä ehostus, joka tuo esiin kauneutesi salat sekä helppo mutta näyttävä kampaus, joka kruunaa kokonaisuuden.
 •  
 • – Kokemuksia Toscanassa
  Mm. Ilta kaupungilla ja tasting viinitilalla
 •  
 • – Täysikuun manifestointiseremonia 7.5.
 •  
 • – Jumalatarkuvaus
  Kurssi huipentuu Jumalatarkuvaukseen. Saat muistoksi itsellesi jumalatarkuvan, jossa olet täydessä loistossasi juuri se Jumalatar, joka oikeasti olet, Toscanan upeissa maisemissa kuvattuna. Kuva toimitetaan suuriresoluutioisena digitiedostona, josta voit teettää itsellesi tulosteita.
 •  
 • – Kurssiin kuuluu kehoa ja mieltä hellivä aamiainen, lounas, illallinen ja välipalat italialaiseen tyyliin.
 
 
 
   
 • LISÄKSI HENKILÖKOHTAINEN OHELMA:
 •  
 • – Henkilökohtainen naisellisuusvalmennus  (1 h)
 •  
 • – Oman ihotyypin mukainen kasvohoito 
 
 
 
 

Kurssiaikataulu

Olemme huolella valmistelleet sinua varten monipuolisen, hauskan ja kiinnostavan ohjelman kurssille. Teemoina on oman naisellisuuden ja jumalatarvoiman löytäminen, esiintuominen ja manifestointi sen avulla. Kuuden päivän kurssin aikana saat sopivassa suhteessa hyödyllistä ohjelmaa sekä hauskaa vapaa-aikaa. Aikataulussa on myös huomioitu se, että saat omaa aikaa prosessoida ajatuksiasi niin, ettei koko ajan tarvitse olla tekemässä ja suorittamassa jotain. Pääsemme myös ihastelemaan Toscanan ihania maisemia ja oleilemaan sen uniikissa luonnossa Äiti Maan sylissä. Klikkaa vieressä olevaa kuvaa nähdäksesi tarkan kurssiaikataulun.

 

(Huom. Pidätämme oikeuden muutoksiin)

Kurssipaikka

Kurssilla käytössämme on oma huoneisto Firenzen keskustassa, jossa on oleskelu- ja ruokailutila. 

 

Lennot varataan itse. Lähin lentokenttä on Firenze, mutta kaupunkiin pääsee kätevästi myös Rooman, Venezian, Milanon, Pisan ja Bolognan lentokentillä junalla. Firenzen Santa Maria Novellan rautatieasemalta on kurssipaikalle kävelymatka ja  lentokentältä pääsee kurssipaikkaan nopeasti taksilla tai raitiovaunulla.

 

Majoituksen voit varata omakustanteisesti Firenzen keskustasta ja kulkea kurssipaikalle kävellen. 

 

HUOM! Kurssitilassa on mahdollisesi lemmikkejä, eli otathan tämän huomioon, jos olet allerginen.

Kurssille pääsee mukaan vain 6 Jumalatarta, sillä haluamme pitää ryhmäkoon pienenä. Ilmoittaudu siis mukaan heti, niin saat kurssin ennakkovaraajan hintaan VAIN 999 € (norm. 1199 €).

 

HUOM!!! Ennakkovaraajan etu on voimassa vain hyvin rajoitetun ajan, ja vain niin pitkään, kun paikkoja riittää. Toimi siis heti, ja varmistat paikkasi kurssilla edulliseen hintaan! Mukaan pääset ilmoittautumaan tällä lomakkeella

Kertamaksu

Edullisin vahtoehto on kertamaksu. Voit maksaa sen kortilla tai Paypalilla, ja säästät eniten. Ennakkovaraajan hinta 999 € on voimassa vain 28.2. asti, sen jälkeen hinta nousee.

 

Osamaksu

Haluatko tulla mukaan ja maksaa kurssin pienemmissä erissä? Voit ilmoittautua mukaan myös osamaksulla. Osamaksuvaihtoehdossa on 4 erää, yhden erän suuruus on 288 € (ennakkovaraajan edun jälkeen 314 €). Ensimmäinen erä veloitetaan kortiltasi heti, ja seuraavat erät veloitetaan automaattisesti aina kuukauden samana päivänä kuin ensimmäinen eräkin niin kauan, että kaikki 4 erää on maksettu. Osamaksulla voit ilmoittautua mukaan tällä lomakkeella:

Keitä me olemme?

Heidi Niemi

Heidi on Jumalatarolon omistaja ja naisellisen tyylin asiantuntija. Heidi puhuu oman itsensä rakastamisen ja itsestä huolehtimisen puolesta. Valokuvaajana, vaatetussuunnittelijana ja stylistinä Heidi tuo jokaisesta naisesta parhaat puolet esiin meikin, kampauksen ja poseerausten avulla.

 

 

Kurssilla Heidi luennoi naiseudesta sen löytämisestä ja sen esiintuomisesta niin sisäisellä kuin ulkoisellakin tasolla. Heidin opissa pääset myös tutustumaan manifestoinnin saloihin. Heidi on itse manifestoinut itselleen mm. kodin ja työn unelmiensa kaupungissa Firenzessä. Mitä sinä haluat manifestoida? Opi tuomaan se todellisuuteen tällä kurssilla!

 

Heidi toimii kurssilla myös retkien oppaana ja esittelee omaa kotikaupunkiaan vieden sinut kiinnostaviin vintage-kohteisiin, johon turistit eivät yleensä löydä.

 

Ansu Malinen

Ansu on kouluttaja, SKY kosmetologi eat ja parturi-kampaaja. Hän on kosmetiikka-alan ammattituotteiden maahantuoja ja kurssilla asiantuntijamme ihonhoidossa.

 

Ansu on todellinen tehopakkaus, jolle mikään ei tunnu olevan mahdotonta. Kun Ansu on paikalla, on kaikki asiat järjestyksessä jo ennen kuin niitä ehtii edes miettiä. 

 

Ansu on erittäin lämmin persoona ja hänellä on erittäin suuri sydän. Vaikka hän menee koko ajan eteenpäin kovalla vauhdilla, hän myös huomioi ympärillään olevat ja huolehtii heidän asiat kuntoon samalla. Kurssilla Ansu luennoi hyvinvoinnista ja tekee sinulle oman kasvohoidon.

 

Olet siis kurssillamme erittäin hyvissä käsissä!

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan joukkoomme, rakas Jumalatar! Odotamme jo sinua mukaan! Nähdäänhän keväisessä Firenzessä?

 

Rakkaudella,

Heidi ja Ansu

%d bloggaajaa tykkää tästä: