Stailauskurssit

Suosituilla Style Me Vintage-kursseillamme opit kädestä pitäen stailaamaan itsesi pin-up -tyyliin. Kurssit järjestetään studiollamme noin kerran kuukaudessa. Voit halutessasi tilata meidät omiin tiloihisi. Seuraavat kurssit ajankohtineen löydät verkkokaupastamme kohdasta kurssit ja koulutukset.

Järjestämme kursseja myös tilauksesta, kun osallistujia on vähintään 4. Kurssit ovat hauska ja hyödyllinen ohjelmanumero esim. polttareihin, yrityksen virkistyspäiviin tai pikkujouluihin ja muuten vaan tyttöjen iltaan. Voimme järjestää kurssin myös asiakkaan omissa tiloissa. Lähetä meille tiedustelu sähköpostilla: hello at pinupgarage.fi, niin kerromme lisää kurssisisällöistämme ja suunnitellaan seurueellenne ikimuistoinen ilta!

Tässä esimerkkejä kurssitarjonnastamme:

Style Me Vintage 1950's alkeiskurssi, noin 7 h

1950's DeLux-kurssi on Sinulle, joka haluat kokonaisvaltaisen katsauksen 1950-luvun tyyliin ja haluat oppia miten stailata itsesi fiftarityyliin. Saat kurssilla monipuolisen ja kokonaisvaltaisen opetuksen aiheeseen: pukeutumiseen, kampauksen ja meikin tekoon sekä muistoksi vielä oman pin-up-kuvan itsestäsi!

Kurssiin sisältyy:
- Pikakatsaus pin-up-tyylin historiaan ja 1950-luvun tyyliin
- Itsetunto-osuus: mitkä ovat parhaat puolesi? Näe itsesi muiden silmin ja vapaudu rajoittavista uskomuksistasi ulkonäkösi suhteen
- Pukeutumisneuvonta. Millaiset pin-up vaatteet sopivat minulle? Ammattistailaajan avustuksella saat oppia oman vartalotyypin analyysiin ja pukeutumiseen sen mukaan
- Opetus kampauksen ja meikin tekoon itselle. Saat asiantuntevaa opetusta 50-luvun tyyliin ja 50-luvun tyylisen meikin ja kampauksen tekoon itsellesi. Opit tekemään hiuksiisi kiharapohjan, ja muotoilemaan siitä itsellesi helpon kampauksen. Opit myös pin-up-tyylisen meikin tärkeimmän osatekijät: opit tekemään itsellesi luonnollisen meikkipohjan, silmärajaukset ja huulimeikin.
- Ammattistailaajan stailauksen kuvauksiin
- Kuvaukset. Kun stailaus on valmis, pääset harjoittelemaan kameralle poseerausta pin-up-tyyliin. Saat kuviin lainaksi meiltä pin-up-tyyliset vaatteet, ja kuvaajamme ohjaa pin-up-kuvauksen ja poseerausten maailmaan. Saat muistoksi yhden yksilökuvan käsiteltynä sähköisessä muodossa, sekä yhden ryhmäkuvan.
- Kahvitarjoilu

Kurssin hinta on 170e / Hlö. Kurssille mahtuu 4-8 osallistujaa.

Style Me Vintage 1940's jatkokurssi, noin 7 h

1940's-kurssi on jatkotason kurssi Sinulle, joka haluat luoda kokonaisvaltaisen katsauksen 1940-luvun tyyliin. Saat kurssilla monipuolisen ja kokonaisvaltaisen opetuksen aiheeseen: pukeutumiseen, kampauksen ja meikin tekoon sekä muistoksi vielä oman pin-up-kuvan itsestäsi!

Kurssiin sisältyy:
- Pikakatsaus 1940-luvun tyyliin
- Opetus kampauksen ja meikin tekoon itselle. Saat asiantuntevaa opetusta 40-luvun tyylisen meikin ja kampauksen tekoon itsellesi. Tulet kurssille valmiin kihara- ja meikkipohjan kanssa. Kurssilla opit muotoilemaan itsellesi esim. 40-luvun tyylisen victory rolls -kampauksen. Meikissä keskitymme silmämeikkiin, opit tekemään luomivärimeikin, kiinnittämään irtoripset sekä muotoilemaan kasvoille valot ja varjot.
- Ammattistailaajan stailauksen kuvauksiin
- Kuvaukset. Kun stailaus on valmis, pääset harjoittelemaan kameralle poseerausta pin-up-tyyliin. Saat kuviin lainaksi meiltä pin-up-tyyliset vaatteet, ja kuvaajamme ohjaa pin-up-kuvauksen ja poseerausten maailmaan. Saat muistoksi yhden yksilökuvan käsiteltynä sähköisessä muodossa, sekä yhden ryhmäkuvan.
- Kahvitarjoilu

Kurssin hinta on 170€/hlö. Kurssille mahtuu 4-8 osallistujaa.

Style Me Vintage kurssi, noin 5 tuntia

Pin Me Up -kurssi on Sinulle, joka haluat oppia tekemään itsellesi vuosikymmentyylisen meikin ja kampauksen, ja haluat oppia poseeraamaan pin-up-kuvissa.

Kurssin hintaan sisältyy:
- Opetus kampauksen ja meikin tekoon itselle. Saat asiantuntevaa opetusta 50-luvun tyylisen meikin ja kampauksen tekoon. Opit tekemään hiuksiisi kiharapohjan, ja muotoilemaan siitä itsellesi kampauksen. Opit myös pin-up-tyylisen meikin tärkeimmät osatekijät: opit tekemään itsellesi luonnollisen meikkipohjan, silmärajaukset ja huulimeikin.
- Ammattistailaajan stailauksen kuvauksiin
- Pin-Up kuvaukset. Kun stailaus on valmis, pääset harjoittelemaan kameralle poseerausta pin-up-tyyliin. Saat kuviin lainaksi meiltä pin-up-tyyliset vaatteet, ja kuvaajamme ohjaa pin-up-kuvauksen ja poseerausten maailmaan. Saat muistoksi yhden yksilökuvan käsiteltynä sähköisessä muodossa, sekä yhden ryhmäkuvan.

- Kahvitarjoilu

Kurssin hinta on 155 e / hlö, kurssille mahtuu 4-8 osallistujaa

Style Me Vintage minikurssi, noin 4 h

Minikurssi on Sinulle, joka haluat oppia tekemään meikin ja kampauksen itsellesi. Kurssin vetää vintage-tyylin asiantuntija Coco de Noir. Kurssilla saat asiantuntevaa opetusta valitsemasi vuosikymmenen (30-60-luku) tyylisen meikin ja kampauksen tekoon itsellesi. Opit tekemään hiuksiisi kiharapohjan, ja muotoilemaan siitä itsellesi kampauksen. Opit myös pin-up-tyylisen meikin tärkeimmät osatekijät: opit tekemään itsellesi luonnollisen meikkipohjan, silmärajaukset ja huulimeikin. Kurssin hintaan kuuluu kahvitarjoilu.

Kurssin hinta on 80 e/hlö, kurssille mahtuu 4-8 osallistujaa

 

Varaa kurssi omalle porukallesi sähköpostilla: hello at pinupgarage.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: