fbpx

Rauhan ja voiman lähteellä on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat vahvistaa naiseuttaan, löytää sisäistä voimaa ja vapautua alistetusta itsetunnostaan. Tämä meditaatio- ja affirmaatiotuote tarjoaa tehokkaan työkalun oman itsetunnon ja hyvinvoinnin tukemiseen.

Meditaatio on voimakas keino rauhoittaa mieli, löytää sisäinen tasapaino ja luoda yhteys itseen. Rauhan ja voiman lähteellä tarjoaa inspiroivan opastetun meditaatioharjoituksen, joka auttaa sinua löytämään voimaa omasta sisimmästäsi. Meditaatio on suunniteltu erityisesti naisille, ja se keskittyy alistetun itsetunnon haasteiden käsittelemiseen, itsetunnon vahvistamiseen ja naiseuden voiman herättämiseen.

Tämän lisäksi Rauhan ja voiman lähteellä sisältää voimauttavia affirmaatioita, jotka on suunniteltu kohdentamaan mielen voimaa positiivisiin ja rakentaviin ajatuksiin. Affirmaatiot auttavat sinua luomaan uusia uskomuksia itsestäsi, korostamaan vahvuuksiasi ja vapauttamaan itsesi ylisuorittamisen taakasta. Jokainen affirmaatio on valittu huolellisesti ja on suunniteltu tukemaan sinun matkaasi kohti itsetunnon kasvua ja oman itsesi arvostamista.

Rauhan ja voiman lähteellä on helppo ottaa osaksi päivittäistä rutiiniasi. Voit käyttää meditaatiota ja toistaa affirmaatioita missä tahansa rauhallisessa ympäristössä, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Nämä voimalliset työkalut auttavat sinua pääsemään yhteyteen omien tunteidesi ja tarpeidesi kanssa sekä rakentamaan vahvan perustan itsetunnon kasvulle.

Anna Rauhan ja voiman lähteellä avata ovet sisäiseen voimaasi ja auttaa sinua löytämään tasapainon, itsetunnon ja naiseuden voiman. Uskalla olla rohkea ja rakasta itseäsi täysin.

Course Information

Kurssi ohjaaja

Heidi Niemi Heidi Niemi Tekijä

Rauhan ja voiman lähteellä – meditaatio ja affirmaatiot

24.90