Garage Girl mallikurssi syksy 2017

Garage Girl, oh, tuo upea naisellinen -pin-up-kaunotar, joka on meidän kaikkien ihailun kohde! Hän on säteilevän itsevarma, hyvinvoiva, itsenäinen ja naisellinen nainen. Onnellisuus suorastaan säteilee hänestä! Hän elää täydessä loistossaan viihtyen omassa vartalossaan ja huolehtien itsestään. Garage Girl nimittäin tietää, ettei hänen arvonsa naisena ole koosta tai muodoista kiinni. Hänen arvoaan ei voi mitata mittanauhalla eikä vaa’alla, sillä hän tietää olevansa tyrmäävän seksikäs juuri sellaisena kuin hän on. Garage Girl rakastaa naisellisuutta, vanhan ajan glamouria ja hän pitää hyvää huolta itsestään ja ulkonäöstään. Hän on todella löytänyt oman tyylinsä! Hän tuntee parhaat puolensa ja osaa korostaa niitä kauniisti. Kun Garage Girl kävelee kadulla, muiden päät kääntyvät ihastuksesta ja hän saakin usein vastaanottaa kehuvia kommentteja jopa aivan vierailta ihmisiltä.

Mutta mikä on hänen loistokkuutensa salaisuus? Se on Garage Girl mallikurssi! Tämä mallikurssi on suunnattu Sinulle, joka haluat todella nousta omaan voimaasi ja loistosi naisena. Tällä kurssilla tulet parhaaksi versioksi itsestäsi! Opit korostamaan kauneuttasi meikin, kampauksen ja pukeutumisen avulla. Opit stailaamaan näyttäviä asukokonaisuuksia joissa sinut varmasti huomataan ja keräät kehuja. Opit tekemään itse itsellesi upeita vintage-tyylisiä kampauksia ja meikkaamaan itsesi. Opit kävelemään korkokengillä ja saat arvokkaita vinkkejä mallina toimimiseen. Tämän kurssin jälkeen myös kamera on kaverisi, sillä opit poseeraamaan pin-up-tyyliin ja tuomaan omat parhaat puolesi esiin kameralle. Saat myös vinkkejä ruokavalioon, liikuntaan ja itsestäsi huolen pitämiseen.

Kurssi pitää sisällään kolme tapaamista, joista kaksi ovat kuvauspäiviä, toinen Helsingissä ja toinen Strömforsissa. Ensimmäiselläl tapaamisella tutustumme toisiimme, opettelemme korkkarikävelyä ja harjoittelemme vaatestailausta. Seuraavat kaksi tapaamista ovat kuvauskertoja, joissa pääset näytämään jo karttuneita stailaustaitojasi kameran edessä. Opetus tapahtuu verkkokurssina ja lähiopetuksina tapaamisissa. Lisäksi kurssiin kuuluu oppimistehtäviä. Kuvauspäivissä saat itsestäsi ammattilaisen ottamat kuvat, jotka saat jo omaan malliportfolioosi käyttöön.

Kurssi sisältää kaikki Pin-Up Garagen verkkokurssit sekä vain mallikurssilaisille sisällytetyt bonukset. Opetusmateriaali koostuu sekä korkealaatuisista yksityiskohtaisista opetusvideoista että kirjallisista luennoista. Kurssi sisältää seuraavat modulit:

1) Ohjeita pin-up-malliksi haluaville Mitä pin-up mallina toimiminen pitää sisällään?
2) Pin-Upin historia Opit pin-upin historian pääkohdat. Pin-up 1800-luvulta nykypäivään.
3) Style Me Vintage 1950’s Johdatus 50-luvun tyyliin: meikki, kampaus ja pukeutuminen
4) Ihana, ihanampi, Minä! Opit stailaamaan ja asustamaan itsesi, valitsemaan vaatteet oman vartalotyyppisi mukaan sekä hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet.
5) Pose Like a Pro! Johdatus pin-up poseerauksiin. Opit erilaisten poseerausharjoitusten avulla tuomaan vartalosi esiin imartelevalla tavalla.
6) Kuvauksiin valmistautuminen Ohjeita kuvauksiin valmistautumiseen
7) Oman työn markkinointi Miten markkinoit itseäsi mallina
8) Style Me Vintage 1940’s Johdatus 1940-luvun tyyliin: meikki, kampaukset ja pukeutuminen

Koko tämän kurssipaketin hinta erikseen ostettuna olisi 779,00 euroa. Mutta nyt saat sen pakettihintaan vain 590 euroa ja säästät 189 euroa! Kurssin arvio on todella kohdallaan, sillä saat koko kurssin kuvauksineen alle kahden kuvauspäivän hinnalla!

Kurssin vetäjänä toimii Pin-Up Garagen perustaja Heidi Niemi eli Coco de Noir. Coco on koulutukseltaan vaatetussuunnittelija ja hänen suunnittelemansa PinMeUp Collectionin vaatteita on nähty mm. Bernie Dexterin ja Krisse Salmisen yllä. Coco on tutkinut pin-up kuvia Helsingin yliopistossa taidehistorian kandidaatintyössään ja on siis hyvin perehtynyt pin-upin historiaan ja tyyliin. Hän on vetänyt Pin-Up Finland -mallikilpailua ja toiminut oman PinMeUp Photography -studionsa stylistinä jo vuosia. Coco on myös toiminut mallina ja nykyään toimii myös itse pin-up valokuvaajana. Coco siis hallitsee koko pin-up-kuvausprosessin eli stailauksen, poseeraukset ja kuvauksen. Kurssille ei ole mitään kokorajaa, kaiken kokoiset mallit sopivat pin-up malleiksi. Alaikäraja kurssille on 16 vuotta.

Kurssi alkaa 4.9.17 ja kestää 5 kuukautta. Kurssin voi maksaa myös laskulla ja osamaksulla. Ilmoittaudu heti ja aloita matkasi naiseuden ihanaan maailmaan!

Bonuksena mallikurssilaisemme saavat kurssin ajaksi puolen vuoden jäsenyyden Garage Girl Exclusive Clubiin! Garage Girl Clubin Exclusive -jäsenyydellä sinulle aukeaa oma sisäpiirisivusto, joka on täynnä kuukausittain uudistuvaa tietoa itsestäsi huolehtimiseen ja vinkkejä tiellesi itsesi hyväksymiseen ja rakastamiseen. Jos kaipaat apua, tukea ja kannustusta sekä sisäiseen että ulkoiseen kauneuteesi, tämä on sinua varten! Exclusive-jäsenenämme saat apua ja kannustusta itsestä huolehtimiseen. Hyvinvointi on paljon muutakin kuin ulkonäkö. Garage Girl Exclusive -jäsenenä saat konkreettisia työkaluja omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja siinä huomioidaan sinut kokonaisvaltaisesti. Kuukausittain uudistuva materiaali pitää sisällään: – ajankohtaisia meikki- ja kampausvinkkejä – pukeutumisneuvoja ja -ideoita – ruokaohjeita ja inspiraatiota – helppoa liikuntaa jota voit tehdä kotoa käsin – meditaatioita – luentoja hyvinvoinnista – affirmaatioita joilla luoda unelmiesi elämää Garage Girl -mallikurssilaisena saat myös henkilökohtaista neuvontaa hyvinvointiin. Saat pääsyn omalle keskustelufoorumille, jossa voit kysyä ja saat neuvoja tyylistä, ruuasta, treenistä ja niin edelleen. Keskustelussa olen mukana minä ja kaikki muut Exclusive-jäsenet! Et siis jää yksin vaan saat vertaistukea ja tsemppiä muilta hyvässä hengessä. Bonuksen arvo on 49,90 euroa eli kokonaisbonustesi arvo on 238,90 euroa!

Edellisten mallikurssilaisten kokemuksia kurssista: ”Minun matkani Pin-Up maailmaan” Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, että olisi kiva käydä kokeilemassa Pin-Up kuvauksia, mutta eteeni tuli vain todella hinnakkaita kuvaussessioita, kunnes pongasin vekosta Heidi Niemen omistaman Pin-Up Garagen Style Me Vintage kurssin Helsingin studiolla, joka sopi rahapussilleni oikein hyvin. Menin aika ummikkona paikalle, jossa Heidi otti kaikki osallistujat avosylin vastaan ja opetti ensin Pin-Upin historiaa, jonka jälkeen Heidin ihanalla ja lempeällä opastuksella aloimme loihtimaan itsellemme kiharakampausta ja 50- luvun meikkiä. Siis jokainen stailasi itse itsenä, mikä oli hyvä, koska jos toinen teke kaikki puolestasi, et ehkä opi ja sisäistä stailauksen saloja niin hyvin. Bonuksena päivälle oli tietenkin Pin-Up kuvaukset. En itse ollut koskaan poseerannut kameralle, joten minulla oli hieman vaikeuksi asettua kameralle niin sanotusti alttiiksi, enkä todellakaan osannut kunnolla poseerata, mutta Heidin lempeällä ja ihanalla asiantuntevalla opastuksella sain kuitenkin muistoksi päivästä pari hyvää ruutua. Sen verran jäi päivän päätteeksi asia muhimaan, että aloin kuumeisesti etsimään uutta kurssia, jossa pääsisin oppimaan lisää 50- luvun tyylistä ja jossa pääsisin harjoittelemaan poseerausta enemmän. Törmäsinkin Pin-Up Garagen sivuilla mahtavaan verkkokurssiin, joka oli todella kattava ja yksityiskohtainen sukellus Pin-Up maailmaan. Kurssi oli noin 5kk:n pituinen ja sisälsi todella runsaasti ihanaa materiaalia, jota pääsi omassa kodissa harjoittelemaan. Ja sitten oli ne ihanat lähipäivat Loviisan Ruukissa! Niissä opettelimme lisää poseerausasentoja ja saimme myös kotitehtäväksemme opetella poseerausta. Stailauksen teimme kuvauksiin itse ja vaatteet olivat omia, mutta Heidin ammattimainen valokuvaus sai ainakin minusta aivan uusia puolia esiin. Olen todella tyytyväinen, että lähdin tälle matkalle Heidin opastuksella, koska kyllähän se aina itsetuntoa kohottaa, kun näkee kauniita ja todellakin onnistuneita kuvia itsestään. Joten kiitos Heidi, että olet ollut niin lämmin ja maanläheinen kouluttaja, jonka kanssa on ollut ihanaa taittaa tätä luksusmatkaa Pin-Up salojen maailmaan. Toivottavasti yhteistyömme vielä jatkuu. Rakkaudella Heli Saarnisalo”

Kurssin tiedot

Arvioitu aika: 5 kuukautta

Kurssin ohjaaja

Coco de noir Coco de noir Tekijä