fbpx

6 kuukauden tutkimusmatka syvälle itseesi, jonka aikana löydät naisellisuuden tunteen, opit, mitä se tarkoittaa sinulle ja alat tuntea itsesi upeaksi naiseksi, kuin jumalattareksi!

Astu Jumalataroloosi ja ilmoittaudu heti tälle upealle ja ainutlaatuiselle kurssille!

Ennen kun kerron kurssista lisää, puhutaan ensin siitä, kenelle se on tehty. Tuntuuko sinusta siltä…

 

… että et arvosta itseäsi

… että löydät itsestäsi ja kehostasi vain vikoja

…että vaadit itseltäsi asioita, joita sinun on mahdotonta saavuttaa

…ettet pysty tuntemaan olevasi tyytyväinen itseesi

…että haet muilta hyväksyntää ja joustat yli omien rajojesi, jotta sinua ei hylättäisi

…että muiden huono käytös on sinun syytäsi

…että elämässäsi on liikaa ihmissuhdedraamaa

…että olet elänyt tyydyttääksesi muiden tarpeita ja olet kadottanut kosketuksen omiisi

…että elämällä on pakko olla enemmän tarjota kuin mitä nyt olet siltä saanut

…että sinussa on paljon potentiaalia, mutta et pääse siihen käsiksi

…että olet valmis nousemaan menneisyyden haamujen joukosta täyteen voimaasi naisena ja elämään onnellista, täyspainoista elämää hyväksyen itsesi täysin omassa naisellisessa voimassasi?

Jos yksikin edellisistä kuvauksista osui sinuun, minulla on tarjota sinulle jotain käänteentekevää. Jumalatarolo on puolen vuoden kurssi, joka aikana teemme antoisan ja vapauttavan matkan syvälle sinuun itseesi ja sinun omaan naiseuteesi.

Mitä, jos näiden kysymysten lisäksi kysyisitkin itseltäsi:

Miten ihanalta minusta tuntuisi elää elämääni omassa voimassani naisena?

Minulla on sille nimi: Jumalatarolo

Tämän kurssin jälkeen sinä:
 • Olet kohdannut menneisyytesi, päästänyt irti, antanutt anteeksi.  
 • Tunnet olosi voimautuneeksi.
 • Olen tutustunut itseesi syvemmin kuin koskaan.
 • Olet oppinut rakastamaan itseäsi ja omaa kehoasi.
 • Olen alkanut pitää itsestäsi hyvää huolta.
 • Olet saanut uusia voimavaroja.
 • Olet muuttanut energiasi ja alkanut vetää puoleesi positiivisia kokemuksia ja ihmisiä.
 • Olet löytänyt oman naisellisuutesi.
 • Olet vetänyt terveet rajat elämääsi.
 • Olet luopunut hylkäämisen pelosta.
 • Elät rakkaudessa pelon sijaan.
 • Olet vapauttanut väärät uskomukset itsestäsi.
 • Olet muuttanut omat ajatuksesi ja sitä kautta koko elämäsi positiivisemmaksi.
 • Olet ottanut vastuun omasta elämästäsi ja hyvinvoinnistasi uudella tavalla.
 • Olet astunut omaan voimaasi naisena.
 • Elät jumalatarolossa.
Heli

Saan olla Heidille todella kiitollinen elämäni suunnan muuttamisesta. Kun menin ensimmäiselle kurssille, olin todella vahvasti sitä mieltä, että en kelpaa kenellekkään, kaikista vähiten itselleni. Kurssin jälkeen sain paljon pureskeltavaa siitä, että todellakin kelpaan. Meni pitkän aikaa kipuillessani itsevarmuuden ja oman minäni kanssa, mutta Heidin kannustavat sanat jäivät kuitenkin itämään johonkin aivojeni sopukoihin. Menin toiselle, pidemmälle kurssille, ja huomasin jo ajattelevani pikkuisen erilailla itsestäni ja omasta kehostani. Tällä kurssilla Heidi teki jotain taikoja, koska minäkuvani oli muuttunut todella paljon. Uskalsin omana itsenäni osallistua kilpailuihin kaikkine kurveineni, itsevarmana, uutena naisena ja jee, tulin toiseksi. Nyt osaan nauttia itsestäni ja varsinkin kuvauksista, minä entinen kamerakammoinen, Heidin ansiosta, joka jaksaa uskoa meihin kaikkiin ihaniin naisiin ja auttaa meitä työstämään itsemme pois vääristyneistä minäkuvistamme ja antaa meille toivoa itsemme parantamisesta kannustaen, tukien ja ohjaten ihanilla kursseillaan ottaen jokaisen henkilökohtaisesti huomioon. Kiitos, ihana Heidi, että tänään voin paremmin💗💗💗💋

Heli

Ilmoittaudu mukaan Jumalataroloon:

MAKSU 12 KUUKAUSIERÄSSÄ

Pienin kk-erä!

188 € / kk

MAKSU 6 KUUKAUSIERÄSSÄ

Suosituin!

344 € / kk

KERTA-
MAKSULLA

Edullisin!

1888 €

Miten minä astuin Jumalataroloon:

 Lähtökohta:

 •  Luulin olevani muita huonompi
 • Omat negatiiviset uskomukseni vaikuttivat koko elämääni, ja ratkaisuihini: tyydyin huonoon koska en uskonut ansaitsevani ja voivani saada mitään kovin hyvää
 • Surua, draamaa, epäonnistumisia, huonoja ihmissuhteita, kehovihaa
Käännekohta:
 • Ymmärsin oman vastuuni ja ajatusteni merkityksen elämässäni ja kokemuksissani
 • Omien skeemojen kyseenalaistaminen ja korvaaminen positiivisella
 • Tein valtavan määrän työtä itseni kanssa, koulutin itseäni ja etsin ratkaisuja monista eri lähteistä
 • Otin elämäni omiin käsiini, vapauduin uhriajattelusta ja puhdistin energian itsessäni ja elämässäni
Lopputulos yllätti minut niin suuresti positiivisuudellaan, että haluan jakaa tämän tiedon kaikkien naisten kanssa jotka kamppailevat samojen asioiden kanssa kuin minä aikanani. Tämä prosessi on taltioitu Jumalatarolo-kurssiin, ja nyt sinä voit käydä läpi tämän saman prosessin ja alkaa nauttia naiseudestasi aivan uudella tasolla.
Heidi Niemi

Miltä Jumalatarolo tuntuu?

 

Kuvittele, miltä sinusta tuntuu kurssin aikana ja sen jälkeen, kun olet flow’ssa:

Kun tunnet olevasi kaunis, rakastat itseäsi, kaikki sujuu kuin itsestään, ympärillä on hyviä ihmisiä, asiat tuntuu kivoilta, rakastat elämääsi, tunnet yhteyden itseesi ja seksuaalienergiaasi, tunnet olosi haluttavaksi ja onnelliseksi kuin oikea jumalatar!

Tätä kaikkea on elää Jumnalatarolossa, ja kutsun sinut mukaan kokemaan sen myös omassa elämässäsi!

Helka

Kerroin tässä hiljattain eräälle vaikeasta masennuksesta ja monenlaisista muista ongelmista kärsivien kanssa työskentelevälle ammattilaiselle elämästäni. Siinä jutustelun lomassa tajusin, miten kaikki onkaan viimeksi kuluneiden vajaan kahden vuoden aikana muuttunut! Olin pitkään onneton, tyytymätön elämääni ja itseeni. En koskaan ollut tottunut saamaan kehuja ulkonäöstäni. Kasvoin ajatellen, että nainen voi olla älykäs tai kaunis, mutta ei molempia. Tulkitsin, että en ole kaunis, koska elin parisuhteessa, jossa minua kaiken aikaa väheksyttiin. Menin Heidin kurssille, jonka annoin itselleni 50-vuotispäivälahjaksi. Se päivä ei unohdu koskaan. Kuulin itsestäni kauniita, arvostavia sanoja. Stailattuna katselin yhä uudelleen itseäni peilistä ihmetellen, olenko se oikeasti minä. Sen jälkeen tajusin, että minulla on oikeus saada hyvää elämääni, eikä minun tarvitse tyytyä olemaan kynnysmattona. Olenkin lähtenyt määrätietoisesti oppimaan Heidin avulla sekä ulkoista että sisäistä hyvää oloa, itseni arvostamista ja itsetunnon kohentamista. Olen onnellinen, että rohkaistuin mukaan. Nämä vajaat 2 vuotta ovat olleet todellista kasvun aikaa, jota edelleen jatkan. Heidi on muuttanut asennettani sekä itseäni että muita kohtaan omalla esimerkillään. Olen myös saanut tätä kautta uusia ystäviä, joille kuuluu myös suuri kiitos! ❤

Helka

Koulutuksen rakenne ja sisältö

Jumalatarolo on 6 kuukauden mittainen verkkokurssi, joka koostuu kuudesta moduulista. Jokainen moduuli on oma itsenäinen kokonaisuutensa, mutta ne on suunniteltu tarkasti oikeaan järjestykseen tukemaan toinen toistaan. Jokaisessa moduulissa on tuhdisti asiaa: luentoja, työkirjoja, tehtäviä ja meditaatioita.

Tässä ensimmäisessä moduulissa käynnistämme muutoksen ja aloitamme tutkimusmatkamme kohtaamalla menneisyyden ja vapauttamalla itsemme siitä, pieni pala kerrallaan. Vapautamme itsemme menneisyyden pettymyksistä voimallisella anteeksiannolla. Tämä kaikki on syklinen prosessi, joten teemme sitä aina sen verran kerrallaan kun olemme sillä hetkellä valmiita vapauttamaan. Tämän moduulin sisältö palvelee sinua koko loppuelämäsi ajan tarjoamalla konkreettisia työkaluja. Se auttaa myös suhtautumaan tuleviin vastoinkäymisiin niin, ettet jää niihin enää jatkossa jumiin.

Tässä moduulissa pääset tutustumaan itseesi! Pääset tutkimaan omaa matkaasi ja sitä, miten olet päätynyt tähän missä nyt olet. Rakennat uuden ajatusmallin itsestäsi perustuen sinun omaan puhtaaseen ja aitoon tunteeseen itsestäsi, joka ei ammenna enää traumasta ja peloista. Rakennat uudelleen suhteen omaan kehoosi ja löydät uuden ehjän tavan arvostaa ja kohdella vartaloasi.

Tässä moduulissa keskitymme ulkoiseen tyyliin. Olet jo saanut tuntumaan omaan naiseuteesi, ja nyt on aika tuoda tätä muutosta myös ulkoiseen olemukseesi. Tässä moduulissa saat tyylivinkkejä siihen, miten voit ilmaista omaa yksilöllistä naisellisuuttasi pukeutumisen avulla niin, että tunnet olosi kauniiksi, viehättäväksi ja ennen kaikkea omaksi rakkaaksi itseksesi.

Tämä on aivan ihanan rakkaudellinen ja sydäntä avaava moduuli, jota tulet rakastamaan! Sukellamme syvälle omanarvontunteeseen ja oman itsen arvostamiseen ja rakastamiseen ehdoitta. Opit sallimaan itsellesi rakkautta, antamaan ja vastaanottamaan sitä. Opit, mikä on rakkauden nelikenttä ja miten saat sen virtaamaan elämässäsi soljuvasti. Ja näet, kuinka se muuttaa elämäsi sisältä ulos.

Huolenpitäminen on yksi tärkeä rakkauden kieli. Nyt, kun olet saanut avattua rakkauskanavat itseäsi kohtaan, haluat tietenkin pitää itsestäsi mahdollisimman hyvää huolta. Tässä moduulissa saat runsaasti ideoita, inspiraatiota ja vinkkejä itsestä huolenpitämiseen.

On tullut aika vapauttaa sisäinen muutoksesi koko maailmalle! Olet tehnyt itsesi kanssa upean työn viimeisen puolen vuoden aikana, ja nyt on vielä aika varmistaa, että muutoksestasi tulee pysyvä. Tässä moduulissa reflektoit omaa muutostasi, kiität itseäsi ja teet suunnitelman jatkon varalle. Sisäinen muutos on aina syklistä, ja meistä kuoriutuu kerroksia aidon minämme ympäriltä yksi kerrallaan. Jumalatarolo on jatkuva prosessi, ja nyt sinulla on kädessäsi voimalliset työkalut, joiden avulla voit jatkaa ja syventää eheyttävää muutostasi koko loppuelämäsi ajan.

Kun liityt mukaan nyt, niin saat:

🍒 Jumalatarolo-kurssi, 6 kuukautta, joiden aikana käynnistät syvällisen muutoksen, joka pohjautuu elinikäisen oppimiseen ja henkiseen kasvuun

🍒 Tueksesi opetusvideoita, työkirjoja ja meditaatioita, joiden avulla toteutat muutoksesi

🍒 Todistetun ja turvallisen tiekartan ja askel askeleelta mallin, joka avulla askel askeleelta parannat naiseuden haavasi ja väärät uskomuksesi itsestäsi, ja korvaat ne ehjillä, aidoilla ja hyvältä tuntuvilla ajatuksilla jotka saavat sinut tuntemaan itsesi oman elämäsi kuningattareksi

🍒 Runsaasti käytännön vinkkejä ja työkaluja, joita noudattamalla onnistut varmasti

🍒 Aivan uudenlaisen, vapautuneen ja kevyemmän energian elämääsi

Muistathan:

Tämä on alkeistason kurssi, aikaisempaa kokemusta ei tarvita

Sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin. Henkinen kasvu on elinikäinen prosessi,  joka ei lopu kurssin päätyttyä. Tämän kurssin materiaalit toimivat sinun apunasi koko loppuelämäsi, ja ne toimivat sinun apunasi ja tukenasi myös kurssin jälkeen.

Kurssi ei korvaa terapiaa eikä terveydenhuollon ammattilaisten antamaa apua eikä se paranna sairauksista. 

Kurssin normaalihinta on 1888 €.

Mutta se ei ole sinun hintasi.

Kun liityt mukaan Jumalataroloon nyt, maksat vain:

MAKSU 12 KUUKAUSIERÄSSÄ

Pienin kk-erä!

188 € / kk

MAKSU 6 KUUKAUSIERÄSSÄ

Suosituin!

344 € / kk

KERTA-
MAKSULLA

Edullisin!

1888 €

Voit maksaa kurssin yhdessä erässä ja säästää enemmän rahaa, tai jakaa maksun 6 tai 12 kuukauden ajalle, pienemmiksi panostuksiksi itseesi.

Maksu tapahtuu suojatussa yhteydessä turvallisesti ja helposti. Tarvitset vain maksukortin, joko pankki-, luotto- tai electron-kortin. Mahdollisia maksutapoja ovat Stripe-korttimaksu ja PayPal-maksu. Huom! Paypalilla voi maksaa vain kertamaksuvaihtoehdon, se ei toimi osamaksussa. Jos haluat maksaa osamaksulla, valitsethan silloin Stripe-maksu makstutavaksi, sillä se toimii sekä kerta- että osamaksuvaihtoehdossa.

Mikäli valitset osamaksun, summa veloitetaan tililtäsi joka kuukausi aina samana päivänä automaattisesti, yhteensä 6 tai 12 erää.

Mitä asiakkaani kertovat:

Sari

Haluan kiittää sinua Heidi ❤ osallistuminen pitämääsi kurssiin oli paljon enemmän kuin aluksi luulin. Voitin itseni 10 kertaisesti pääsemällä paikanpäälle ja yllätyin sitäkin enemmän siitä onnen tunteesta ja ilosta mitä siellä koin. Ilman osallistumista ja sinun kannustamista en olisi nyt tässä, miettimässä miksi olen toiminut aina kuten olen,miksi työnnän kaiken hyvän pois ja odotan valmiiksi pettymyksiä ja menetyksiä.
Miksi en arvosta itseäni,olet sen saanut useasti mietintään. Miten voinkin niin kovasti vaatia itseltäni ja silti saavuttamatta sitä mitä olen jo vuosia toivonut: onnellista ja tasapainoista arkea,ymmärtämällä että mä olen ihan hyvä ja riitän.
Liityin clubiin,koska aiheet joita käsitellään koskettaa minua ja ovat juuri sitä mitä nyt tarin avatakseni itseni onnellisuudelle ja tyytyväisyyteen itseäni kohtaan.
Matka on vasta alussa, mutta ilman sinua en olisi vielä aloittanutkaan. Kannustuksestasi ja siitä että aina annat lisää mietittävää joita käsitellä, pidät minut aiheessa ja muistutat että vain minä voin vaikuttaa siihen miten voin.
Hyväksynnän haku menettämisen pelosta ei palvele minua, antaa vain lisää potkua riittämättömyyteen.
Tätä työtä haluan jatkaa ja se on paljon helmpompaa kun tiedän että sinä olet olemassa. Ei sanat riitä kiittämään herätyksestä sekä tuesta ja niistä iloista mitä olet jo tuottanut lyhyessä ajassa.
Tie ei ole helppo, mutta se on sitä mitä haluan. Opettelen päiväpäivältä lisää itsestäni ja opettelen ymmärtämään että mä olen hyvä näin ja vielä tulee se päivä kun rakastan itseäni. Se ei ehkä ole tänään, mutta sinne mennään varsinkin kun sä olet potkimassa eteenpäin.
Täytyy sanoa että Pin-Up Garage ja Heidi on se mikä sai mut tajuaan kuinka vähän mä itseäni arvostan ja kuinka onnettomaksi se mut tekee. Tätä lisää ja vielä KIITOS❤❤

Sari

Tyytyväisyystakuu

Sanon tämän jo etukäteen.

Jumalatarolo on kokonaisvaltainen askel askeleelta etenevä muutosprosessi sinulle, joka haluat elää loppuelämäsi rauhassa itsesi kanssa. 

Olen aivan varma, että kun oikeasti yrität, niin tällä kurssilla sinä opit. Jos sinulla on aito halu muutokseen, tämä kurssi saa tuloksia aikaan.

Siksi annan tälle kurssille 14 päivän täyden rahat takaisin -takuun. 

Jos olet tehnyt kaiken ohjeiden mukaan, osallistunut kurssin opetukseen, tehnyt tehtävät ja täyttänyt työkirjat ja silti pakokauhu, muutosvastaisuus tai itse-epäilys iskee, niin voit perua kurssin 14 päivän sisällä veloituksetta ja saada rahasi takaisin. 

Osallistumisesi on siis täysin riskitöntä, voit vaan oppia ja voittaa!

Kun liityt mukaan Jumalataroloon nyt, maksat vain:

MAKSU 12 KUUKAUSIERÄSSÄ

Pienin kk-erä!

188 € / kk

MAKSU 6 KUUKAUSIERÄSSÄ

Suosituin!

344 € / kk

KERTA-
MAKSULLA

Edullisin!

1888 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Tiedät sen siitä, mitä sinun oma sydämesi sanoo. Jos sinusta tuntuu, että haluatnoustaomaanvoimaasinaisena,kaipaatyhteisöllisyyttä, tukea ja uutta voimaa omaan naisellisuuteesi ja haluat kohottaa omaa feminiinienergiaasi, silloin tämä on sinulle.

Kyseessä on 6 kuukauden verkkokurssi: voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa. Kurssialusta on Pin-Up Garagen sivustolla, ja saat pääsyn sinne ilmoittautuessasi mukaan. Moduulit aukeavat yksi kerrallaan kerran kuukaudessa 6 kuukauden ajan, ja voit käydä niiden materiaaleja läpi omaan tahtiisi.

Jokainen moduuli on tuhti paketti tietoa omasta aihealueestaan: videoluentoja, workbookeja, harjoituksia, visualisointeja, meditaatioita. Kaikki on omalla suljetulla kurssisivustollamme netissä, johon saat tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä. Pääset niihin käsiksi koneellasi, kännykälläsi ja tabletillasi milloin ja mistä vaan. Yhteisessä suljetussa FB-ryhmässämme on kerran kuukaudessa livenä kysymyksiä ja vastauksia –tapaaminen, jossa puhun kunkin moduulin teemasta ja voit saada kysymyksiisi vastauksia. FB-ryhmässämme pääset myös tutustumaan jumalatarkollegoihisi ja saat sisaruksellista tukea minulta ja muilta kurssilaisilta.

Se, kuinka paljon käytät aikaa tähän on itsestäsi ja resursseistasi kiinni. Kyse ei ole mistään kokopäiväkoulutuksesta, joka vie sinulta koko päivän aikaa. Tässä opetetaan uusia tapoja ajatella ja toimia ja tuoda uusia malleja omaan jokapäiväiseen elämääsi. Tässä harjoitellaan myös ajan ottamista itseäsi varten. Kurssi sopii hyvin sinun tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi, kunhan olet valmis tekemään edes pienen muutoksen ajankäytössäsi ja annat aikaa myös itsellesi joka viikko.  Mitä aktiivisempi olet, sitä nopeammin saat tuloksia.

Elämässä tilanteet aina vaihtelee, ja tottakai se on ymmärrettävää. Sen lisäksi muutos on aina monikerroksinen prosessi. Se harvoin tapahtuu kerralla. Voit mennä aina eteenpäin vain sen verran mihin olet sillä hetkellä valmis. Sen vuoksi sinulla on rajoittamaton pääsy materiaaleihin myös tämän 6 kuukauden jälkeen. Voit aina palata materiaaleihin ja edetä oman sielusi tahdissa. Sinulla on minut nyt valmentajanasi työntämässä sinuarakkaudellisesti eteenpäin, jos valitset tulla mukaan. Sinä teet tämän itse ja itseäsi varten, mutta voit aina tukeutua minuun, sillä tehtäväni valmentajanasi on seurata edistymistäsi ja auttaa sinua eteenpäin muutoksessa, jonka olet päättänyt saada aikaan. Ja yksi tärkeä asia kurssilla onkin sen oppiminen, että ottaa aikaa itselleen. Tämä kurssi on todella hyvä sen oppimiseen!

Ei ole, ja siksi tämä kurssi on paljon enemmän. Jos vain luet asioita, sinulta jää puuttumaan asioiden toimeenpano. Tällä kurssilla saat aitoja työkaluja siihen, miten saat muutokset pantua toimeen omassa elämässäsi ihan konkreettisesti, sekä minun ja muiden Jumalatarten täyden tuen, henkilökohtaisesti. Saat siis rahoillesi todellakin vastinetta.

Opetan kurssilla asioita, jotka olen todennut todeksi omalla kohdallani. Asioita, jotka ovat muuttaneet minun elämäni täydellisesti. Mutta älä usko vain minun sanaani. Olen vuosia valmentanut yhteensä satoja naisia, jotka ovat toteuttaneet metodiani ja todenneet nämä samat asiat kohdallaan todeksi Avullani he ovat muuttaneet itse oman elämänsä ja sen, miten he katsovat itseään naisena. Kerron kohta muutaman menestystarinan asiakkaideni omalla suulla. Voit lukea lisää heidäntarinoitaan täältä verkkosivuiltamme palautteet-osiosta.

Koska mielestäni Jumalatarolo kuuluu kaikille naisille, olen halunnut tarjota mahdollisimman helpon tavan päästä kurssille mukaan myös taloudellisesta näkökulmasta. Siksi olen halunnut tarjota sinulle kaksi erämaksuvaihtoehtoa: 6 kk ja 12 kk maksuajalla. Jos haluat maksaa kurssin erissä, niin valitse silloin vain sinulle sopiva maksuaikataulu, klikkaa linkistä ja jatka kassalle. Erämaksussa maksutapana toimii ainoastaan Stripe-korttimaksu, erämaksua ei voi valitettavasti teknisistä syistä maksaa Paypal-maksutavalla, joten huomioithan ystävällisesti tämän kassalla maksutapaa valitessasi.

Jos et ole henkinen ihminen, ymmärrän hyvin epäluulosi kurssin nimen perusteella, ja siksi voin vastata suoraan: ei ole. Tämä kurssi sopii todella mainiosti henkisesti heränneille ihmisille, mutta sinun ei tarvitse uskoa mihinkään tullaksesi tälle kurssille, eikä sinulle tuputeta mitään uskontoon liittyvää. Kurssilla on käytössä kyllä esim. meditaatioita alitajunnan aktivoimiseksi, sekä muista henkisiä harjoitteita, mutta kurssilla ei puhuta enkeleistä tai eikä mukana ole uskonnollisia elementtejä kurssin nimestä huolimatta. Pääpaino on täysin maallisissa asioissa. Haluan kuitenkin sanoa myös, että olen henkinen ihminen ja minulla on oma maailmankatsomukseni, jonka kautta katson ja tulkitsen asioita, mutta tapaani opettaa ei kuulu sen tuputtaminen muille eikä oma maailmankatsomukseni ole ahdas vaan hyvin avoin ja erilaiset ajattelutavat hyväksyvä. Olet tervetullut kurssille, oli maailmankatsomuksesi mikä tahansa.

Oletko vielä kahden vaiheilla?

Varmistetaan vielä, että tämä kurssi on sinulle se oikea. 

Jumalatarolo on sinulle, joka…

 

…et enää halua antaa menneisyyden estää sinua elämästä hyvää, täysipainoista ja harmoonista elämää

…haluat tutustua itseesi ja oppia rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet

…olet jatkuvasti vaan antanut muille saamatta itse tarpeeksi vastineeksi

…haluat löytää oman ihanan tapasi olla nainen

…haluat voimautua naisena ja löytää oman sisäisen voimasi

Nainen, nyt on tullut sinun aikasi loistaa!

Sinä ansaitset saada elää hyvää elämää naisena. Sinä ansaitset saada myös itse hyvää ainaisen antamisen vastapainoksi. Sinun perheesi ansaitsee saada sinut hyvinvoivana upeana naisena. 

Aika on ainoa resurssi tässä elämässä, jota emme saa takaisin. Aiotko tuhlata aikaasi vielä tervanjuontiin, vai onko nyt aika sille, jonka olet aina tiennyt sydämessäsi sinulle kuuluvan? Voit käynnistää sen prosessin juuri nyt, kun liityt mukaan Jumalataroloon. 

Nyt on tullut sinun vuorosi nousta omaan voimaasi naisena. 

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit tarttua tarjoukseeni ja aloittaa muutoksen nyt kohti Jumalataroloa, tai voit jatkaa kuten tähänkin asti. 

Kumpi on sinun tiesi?

 

Kuka minä olen?

Olen Heidi, Jumalatarolon synnyttäjä. Elämäntehtäväni on voimauttaa naisia ja auttaa heitä näkemään oma kauneutensa. Teen tätä niin valokuvauksen, meikkauksen, kampausten, stailausten kuin verkkovalmennusten keinoin.

Olen kouluttautunut vaatetussuunnittelijaksi, ja lisäksi opiskellut Helsingin yliopistossa taidehistoriaa ja sosiaalipsykologiaa. Opintoni ja elämänkokemukseni muodostavat mitä parhaimman pohjan kauneuden luomiselle jokaisen naisen elämään joka sen on valmis vastaanottamaan.

Näiden vuosien ajan sadat naiset ovat löytäneet runsaasti itsevarmuutta ja uusia ajatusmalleja kursseiltani ja kuvauksistani. Osalle se on tuonut hyvää mieltä, toisille kokemukset ovat olleen käänteentekeviä ja muuttaneet elämän suunnan kokonaan parempaan.

Minun tehtäväni tässä elämässä on herätellä naisia näkemään oma upeutensa ja se kauneus, joka meissä kaikissa on.

Ja odotan innolla, että pääsen työskentelemään myös sinun kanssasi!

Kyllä, haluan mukaan!

MAKSU 12 KUUKAUSIERÄSSÄ

Pienin kk-erä!

188 € / kk

MAKSU 6 KUUKAUSIERÄSSÄ

Suosituin!

344 € / kk

KERTA-
MAKSULLA

Edullisin!

1888 €