fbpx

Itsetunnon hehku

Naiseuden voimaa nostattava meditaatio ja affirmaatiot auttavat sinua vapautumaan negatiivisesta minäkuvasta ja löytämään sisäisen voiman, joka rakentaa itsetuntoa, luo terveitä rajoja ja rohkaisee oman itsen arvostamiseen.

Tarjous on voimassa enää:

Ennen kun kerron lisää tästä kurssista, puhutaan ensin hieman siitä, kenelle se sopii…

Kuulostaako mikään näistä tutulta:

 • Olet tyytymätön omaan peilikuvaasi
 • Kun katsot tai ajattelet itseäsi, näet vain virheitä ja mielialasi laskee
 • Vertaat usein itseäsi muihin ja tunnet salaa huonommuutta
 • Sovituskopissa vaatteiden sovittaminen on sinulle kuin kohtaus kauhufilmistä
 • Ajattelet, että sinun kohdallasi “juna meni jo”, eikä mitään ole enää tehtävissä

Jos yksikin edellä olevista kuvauksista sopii sinuun,  niin silloin Itsetunnon hehku on oikea työkalu sinulle. Jatka lukemista, niin kerron sinulle, miten se auttaa sinua muuttamaan suhteen omaan itseesi ja kehoosi.

VOIMANTUOJAN AVULLA SINULLE ON MAHDOLLISTA:

 • Alkaa muuttaa suhdetta itseesi ja nähdä itsesi kokonaan uudessa valossa
 • Alkaa aktivoida naiseuden voimasi sisälläsi, kun opit näkemään itsesi rakkaudellisten ja armollisten sydämenmuotoisten linssienl läpi.
 • Voit alkaa huomata, kuinka ihmissuhteistasi alkaa paljon parempia ja tasa-arvoisia samalla kun suhde itseesi muuttuu.
 • Alkaa saada osaksesi aivan uudenlaista arvostusta.
 • Pystyä olemaan aidosti oma itsesi ihmissuhteissasi, ja tulemaan hyväksytyksi omana itsenäsi.
 • Oppia näkemään oman kauneutesi ja ainutlaatuisuutesi naisena.
 • Viehätysvoimasi kasvaa ekspotentiaalisesti ja tulet magneettiseksi rakkaudelle ja kaikelle sille hyvälle, mitä naiseuden voimallasi pystyt luomaan.
Ella

"Ostin Heidin kurssin itselleni ja ystävälle joululahjaksi ja voin sanoa, että taisi olla paras joululahja minkä olen saanut:)
Ihania ihmisiä ja paljon uutta!"

Ella

Osta nyt Itsetunnon hehku tarjoushintaan!

Tarjous on voimassa enää:

KERTA-
MAKSULLA

9,90 €

(Norm. 24,90 €)

Anni

"Minä innostuin Heidin kurssista työkaverin vinkistä. Heidi jaksoi ihanasti neuvoa ihan kaikessa ja muut kurssilaiset tsemppasivat kilvan mukana."​

Anni

Itsetunnon hehkun sisältö:

Itsetunnon hehku on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat vahvistaa naiseuttaan, löytää sisäistä voimaa ja vapautua negatiivisesta minäkuvasta.

Tämä meditaatio- ja affirmaatiokokonaisuus tarjoaa tehokkaan työkalun oman itsetunnon ja hyvinvoinnin tukemiseen:

 • Meditaatio negatiivisesta minäkuvasta vapautumiseen
 • 20 affirmaatiota mielen voimaa rakentamaan

Kun ostat Itsetunnon hehkun nyt, saat:

Itsetunnon hehku -työkalu naiseuden voiman aktivoimiseen tarjoushintaan vain 9,90 €
(Norm. 24,90 €, säästät yli 60 %!)
 

⭐️ Itsetunnon hehku -meditaatio. Meditaatio on voimakas keino rauhoittaa mieli, löytää sisäinen tasapaino ja luoda yhteys itseen. Voimantuoja tarjoaa inspiroivan opastetun meditaatioharjoituksen, joka auttaa sinua löytämään voimaa omasta sisimmästäsi. Meditaatio on suunniteltu erityisesti naisille, ja se keskittyy negatiivisen minäkuvan haasteiden käsittelemiseen, itsetunnon vahvistamiseen ja naiseuden voiman herättämiseen.

⭐️ Voimauttavia affirmaatioita, jotka on suunniteltu kohdentamaan mielen voimaa positiivisiin ja rakentaviin ajatuksiin. Affirmaatiot auttavat sinua luomaan uusia uskomuksia itsestäsi, korostamaan vahvuuksiasi ja vapauttamaan itsesi miellyttämisen taakasta. Jokainen affirmaatio on valittu huolellisesti ja on suunniteltu tukemaan sinun matkaasi kohti itsetunnon kasvua ja oman itsesi arvostamista.

Muistathan:

💎 Sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin ja voit aina palata takaisin kertaamaan asioita.

💎 Tämä on alkeistason kurssi. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Mutta toimi heti, 
tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Tarjous on voimassa enää:

KERTA-
MAKSULLA

9,90 €

Jaana

"Heidin kurssi oli aivan mahtava ja voin suositella sitä kaikille. Heidi on ihana ja lämmin ihminen, joka opastaa jopa kädestä pitäen miten kannattaa tehdä, että itselle lopputulos olisi hyvä. Aion vielä jonain päivänä tulla uudelleen jollekin vetämällesi kurssille, olet aivan huikea! Iso kiitos!"

Jaana

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tämä on tarkoitettu kaikille naisille, jotka kamppailevat oman peilikuvansa kanssa ja tuntevat tyytymättömyyttä omaa itseään kohtaan.

Se ei ole mikään ongelma. Meditointi on voimallinen tapa muuttaa omaa ajatusmaalilaansa. Jos et ole sitä vielä tehnyt, nyt on juuri oikea aika aloittaa oman mielesi voiman hyödyntäminen! Sinun ei tarvitse muuta kuin varata itsellesi aikaa ja seurata ohjeita, pystyt tähän ihan varmasti ja alat nähdä upeita muutoksia. 

Meditoinnin hyödyt ovat tiedossa laajasti ja sille on myös tieteellistä näyttöä. Meditaation on todettu auttavan esim. stressinhallinnassa, mielen rauhoittamisessa, ja paremmassa keskittymiskyvyssä.

Tarvitset käytännössä vain laitteen, johon voit ladata pdf-tiedostoja ja jolla voit katsella videoita ja kuunnella audiotiedostoja. Toisin sanoen tarvitset tietokoneen tai älymobiililaitteen. Voit myös hankkia kuulokkeet, jos kuuntelet meditaatiota mieluimmin kuulokkeiden kanssa. 

Aika on resurssi, jota emme saa koskaan takaisin. Siksi se kannattaa käyttää viisaasti. Suosittelen käyttämään ja sijoittamaan aikaa erityisesti sellaisiin asioihin, jotka vaikuttavat positiivisella tavalla sen ajan laatuun, joka sinulla on jäljellä tässä maailmassa. Se, millaisen maailman itsellesi luot tulevaisuuteen, riippuu niistä päätöksistä, joita teet tässä hetkessä, myös ajankäyttösi suhteen. Jos haluat ratkaista ongelmasi ja elää loppuelämäsi onnellisena ja  tyytyväisenä itseesi ja omaan kehoosi, sinun ehdottomasti kannattaa sijoittaa aikaasi meditaatioon, sillä sillä saat nopeita tuloksia aikaan.

Maksaminen tapahtuu suojatun yhteyden kautta joko kortilla tai PayPalilsaldolla. Et tarvitse luottokorttia, myös electron-kortti tai debit-kortti käy maksuvälineenä. Maksunvälittäjänä toimii kansainvälinen ja luotettava Stripe tai Paypal, valintasi mukaan. Huomioithan, että Paypal toimii maksutapana vain kertamaksussa, ei osamaksussa. Stripe-korttimaksulla voit maksaa sekä osa- että kertamaksulla. Maksun jälkeen sinut ohjataan välittömästi kurssisivulle, jossa materiaalit ovat valmiina sinua varten. Muistathan myös, että sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin, eli sinulla ei lopu aika kesken opettelussa. Voit milloin tahansa palata opettelemaan lisää ja uusia tyylejä ja kertaamaan opittuasi.

Oletko vielä kahden vaiheilla?

Sinun kannattaa antaa Itsetunnon hehkulle mahdollisuus, jos mikään alla olevista asioista motivoi sinua:

 • Haluaisit tuntea tyytyväisyyttä ja rakkauden tunnetta kun katsot itseäsi peilistä
 • Olet mielestäsi jo tarpeeksi kauan kärsinyt negatiivisesta minäkuvasta, mutta et ole vielä saanut siihen aikaan muutosta
 • Haluat löytää jostain ne vaaleanpunaiset sydämenmuotoiset linssit, joiden läpi voisit katsoa itseäsi rakastaen
 • Haluat saada muutoksen tapahtumaan syvällisellä tasolla etkä vain pintapuolisesti
 • Haluat parantaa suhdetta itseesi ja läheisiisi
 • Et halua enää tulevaisuudessasi kärsiä huonosta itsetunnosta, vaan haluat päästä yhteyteen naiseuden voimasi kanssa ja elää onnellista ja tyytyväistä elämää

Nämä kaikki ovat hyviä syitä hankkia itsellesi Itsetunnon hehku -työkalu!

Tule mukaan! Odotan sinua ilmoittautumislinkin toisella puolella valmiina auttamaan sinut eteenpäin!

Hei, olen Heidi, naisellisuusvalmentaja

En malta odottaa, että pääsen toimimaan oppaanasi nauseuden voimaasi!

Elämäntehtäväni on voimauttaa naisia ja auttaa heitä näkemään oma kauneutensa ja löytämään oma uniikki naiseuden voimansa. Teen tätä niin valokuvauksen, meikkauksen, kampausten, stailausten kuin verkkovalmennusten keinoin. 

Sadat naiset ovat löytäneet runsaasti itsevarmuutta ja uusia ajatusmalleja kursseiltani ja kuvauksistani. Se on tuonut paljon hyvää mieltä, ja monille kokemukset ovat olleet elämässä täysin käänteentekeviä ja muuttaneet elämän suunnan kokonaan parempaan. 

Minun tehtäväni tässä elämässä on herätellä naisia näkemään oma upeutensa ja se kauneus, joka meissä kaikissa on, ja herättämään eloon sisällä uinuva naiseuden voima. 

Haluatko kokea sen tunteen? Klikkaa alta ja tule mukaan!

Odotan innolla, että pääsen työskentelemään myös sinun kanssasi!

Minna

"Heidin kurssi oli aivan mahtava kokemus! Tykkäsin todella paljon siitä kodikkaasta hengestä, joka vallitsi Heidin Studiolla. Tunne siitä, että tänne minä saan tulla juuri sellaisena kuin olen, jäi päällimmäiseksi mieleen heti kun astui ovesta sisään. Ja se oli upea fiilis! Lisäksi Heidi on aivan ihana ihminen ja saa varmasti jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi. Sain tältä kurssilta uskallusta lähteä toteuttamaan omaa lapsuuden unelmaani eli rohkeuden kokeilla siipiäni mallina. Lisäksi löysin itsevarmuutta ja naisellisuuteni tältä kurssilta. Opin myös pitäämään omaa kroppaani kauniina ja hyväksymään itseni. Suosittelenkin tätä kurssia kaikille ihanille naisille!"

Minna

Hanki itsellesi Itsetunnon hehku nyt erityiseen tarjoushintaan!

Tarjous on voimassa enää:

KERTA-
MAKSULLA

9,90 €