fbpx

Oletko valmis nousemaan Jumalataroloon?

Liity mukaan Jumalatarolo Goddess Clubiin ja saat joka kuukausi itsellesi naisellista inspiraatiota ja konkreettisia henkisiä työkaluja, joilla voimallisesti muutat oman elämäsi joka osa-alueelta ja nouset Jumalataroloon!

Haluamme olla PARAS VERSIO ITSESTÄMME, mutta silti me vastustamme muutosta.

Mietitkö koskaan, miltä elämä sinusta tuntuisi, jos…

  • …sinulla olisi jatkuva yhteys Korkeimpaan Minääsi ja omaan sisäiseen viisauteesi? 
  • …et enää sabotoisi omaa hyvinvointiasi, vaan vapautuisit vanhoista vääristä uskomuksista ja luopuisit epäterveellisistä tavoistasi? 
  • …eläisit korkeavärähteistä elämää JOKA PÄIVÄ
  • …sinulla olisi ympärilläsi vain ihmisiä, jotka näkevät sinut sellaisena kuin olet, hyväksyen sinut  ja tukien, kannustaen ja rakastaen sinua syvällisesti?
  • …voisit elää elämääsi suoraan sydämestäsi ilman rajoittavia pelkoja?
  • …pystyisit helposti manifestoimaan elämääsi kaikkea sitä hyvää, mitä haluat, omalla naiseuden voimallasi?
  • …tietäisit olevasi kaunis, seksikäs ja riittävän hyvä juuri sellaisena naisena, kuin olet?
  • …tuntisit syvän yhteyden omaan feminiinienergiaasi ja tuntisit olosi todelliseksi Jumalattareksi maan päällä

Tuntuuko sinusta, että jonkun asian tarvitsee nyt muuttua 
päästäksesi elämässä eteenpäin?

Voit haluta muutosta parempaan monella elämän osa-alueella: ihmissuhteisiin, omiin ajatuksiin, hyvinvointiin, terveyteen, rakkauteen, henkiseen yhteyteen jne. Jos sinusta tuntuu, että nyt riittää ja olet herännyt ajatukseen, että haluat elämäsi muuttuvat parempaan, niin nyt olet löytänyt perille. 

 

Muutos on tässä. Sinun ei tarvitse enää etsiä. Sinun ei tarvitse pelätä sitä. 

 

Päinvastoin: voit olla innoissasi kaikesta siitä, mitä elämässäsi tuleekaan vielä eteen! Minä olen täällä auttaakseni sinua eteenpäin naiseuden polullasi, jotta voit aloittaa muutoksesi, jossa päämääränä on saavuttaa korkeimman potentiaalisi naisena ja tuntea olosi oikeaksi maanpäälliseksi Jumalattareksi. Ja mikä parasta: tämä muutoksen matka on hauska, inspiroiva ja täynnä iloa!

Muutos ei ole helppoa toteuttaa yksin!

Jos haluat, että elämäsi muuttuu, sinun on alettava tehdä asioita eri tavalla kuin ennen

 

Sinun on otettava vastuu omasta hyvinvoinnistasi ja astuttava itse oman elämäsi kipparin paikalle. Kukaan muu ei tule sinua pelastamaan. Sinun on itsesi tehtävä työ sen eteen. En voi sokerikuorruttaa tätä asiaa sinulle. 

 

Sinun ei kuitenkaan tarvitse kulkea matkaasi yksin. Onnistuaksesi sinun on ensisijaisen tärkeää ympäröidä itsesi ihmisillä, jotka tukevat sinua ja auttavat sinua kulkemaan oikeaan suuntaan.

 

Heränneen naisen polku ei ole helppo kulkea, mutta se on täynnä taikaa ja oivalluksia. Kun alat herätä ymmärtämään maailmaa entistä laajemmin, et ikinä enää valitsisi palata vanhaan. Jumalainen nainen, jos olet kuullut kutsun herätä ja nousta esiin menneisyyden tuskasta ja kivusta ja vapauttaa pelkosi voidaksesi elää täyttymyksellistä elämää, niin silloin myös tämä kutsu on sinulle…

 

Saanko esitellä: 
Goddess Club Exclusive -jäsenyys

Sinä olet syntynyt tänne maailmaan loistamaan omaa valoasi. Olet tullut löytämään oman korkeimmat tarkoituksesi, nauttimaan naiseudestasi, elämään hyvää, energistä elämää ja luomaan merkityksellisiä ja lämpimiä ihmissuhteita.

Jumalatarolo Goddess Club Exclusive -jäsenyys tarjoaa sinulle parhaan kattauksen tietoa henkilökohtaisesta kasvusta, henkisyydestä, ihmissuhteista, menestyksestä, naiseudesta ja naisellisuudesta tavalla, joka inspiroi ja vie sinua aidosti elämässä eteenpäin. Saat tuntea saavasi päivittäin sisarellista tukea, yhteisöllisyyttä ja voimautumista. Ja mikä parasta: KAIKKI tämä on verkossa niin, että voit vain kaivautua sohvan pohjalle, ottaa kaikki hyvä vastaan ja nauttia inspiraation tunteesta!  

On tullut aika ottaa elämä omiin käsiisi ja nousta menneisyyden haamujen keskeltä todelliseen omaan voimaasi. On tullut aika tehdä itsesi näkyväksi, yhdistyä syvällisesti omaan naiseuteesi ja tuoda sitä rohkeasti esiin sinulle sopivalla tavalla. On tullut aika nousta Jumalataroloon. Se aika on tässä ja nyt. Oletko valmis haasteeseen?

Mistä alkaisin…

 

Tämä on ollut myllerrysten vuosi. Vuosi jona löysin tien takaisin omaan elämääni.

 

Tutustuin Heidiin yhteisen tuttumme kautta ja olipas voimaannuttava kokemus. Upea nainen, joka uskoi minuun. Minä näkyvänä.  Löysin itsestäni sen upean naisen, mikä sisälläni asuu. Ja haluaa olla näkyvä – tulla kuulluksi ja kunnioitutetuksi. Hyväksyy itsensä, ei kanna muiden murheita ja ymmärtää, että voi auttaa muita antamatta itsestään kaikkea. Olla empaattinen ja silti säilyttää omat rajansa. 

 

Tie on ollut pitkä, antoisa ja unohtumaton. Ja parasta siinä on se ettei se ole vielä kuljettu. Vaan tämä on loppuelämän matka.

 

The Journey of thousand miles starts with a single step!

 

Mutta siltä ei onneksi ole enää paluuta!

 

-Mari

Sinä olet itse oman elämäsi Luojatar

Goddess Club Exclusive -jäsenenä sinun on helppo alkaa muuttamaan elämääsi turvallisesti askel askeleelta paremmaksi 

Muutos voi tuntua pelottavalta, mutta sen ei tarvitse olla vaikeaa! 

✔️ Joka kuukausi Clubissamme on uusi ajakohtainen ja tärkeä teema, joka auttaa sinua eteenpäin omalla naiseuden polullasi

✔️ Puhun teemana olevasta aiheesta noin 45 minuutin inspiroivalla valmennusvideolla, jossa tarjoan uusia näkemyksiä ja oivalluksia elämääsi

✔️ Jokaiseen teemaan liittyy myös työkirja, jonka avulla pääset syventämään teemaa ja ilmentämään sitä omassa elämässäsi konkreettisesti

✔️ Apunasi ovat myös voimalliset affirmaatiot, jotka auttavat sinua muuttamaan omia ajatuksiasi teemaan liittyen ja niin tekemään konkreettisen muutoksen

✔️ Lisäksi saat teemaan liittyvän meditaation, joka tarjoaa oivalluksia, sydämen rauhaa ja vie muutoksen syvälle sielusi tasolle

✔️ Saat ikuisen pääsyn niihin materiaaleihin, joiden aikana olet ollut jäsenenä ja voi aina palata niihin myös myöhemmin

 

Jokaisesta valmennuksesta saat itsevarmuutta, motivaatiota ja konkreettista apua matkallasi Jumalataroloon.  

Heidin kurssi oli aivan mahtava kokemus! Tykkäsin todella paljon siitä kodikkaasta hengestä, joka vallitsi Heidin Studiolla. Tunne siitä, että tänne minä saan tulla juuri sellaisena kuin olen, jäi päällimmäiseksi mieleen heti kun astui ovesta sisään. Ja se oli upea fiilis! 

 

Lisäksi Heidi on aivan ihana ihminen ja saa varmasti jokaisen tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja kauniiksi.

 

Sain tältä kurssilta uskallusta lähteä toteuttamaan omaa lapsuuden unelmaani eli rohkeuden kokeilla siipiäni mallina. Lisäksi löysin itsevarmuutta ja naisellisuuteni tältä kurssilta. Opin myös pitäämään omaa kroppaani kauniina ja hyväksymään itseni. Suosittelenkin tätä kurssia kaikille ihanille naisille! <3″

 

– Minna

Joka kuukausi saat kaiken tämän:

Joka kuukausi uusi videovalmennus uudella teemalla

Joka kuukausi ilmestyy videoluento, johon voit keskittyä omassa rauhassasi missä ja milloin sinulle sopii. Teema vaihtuu joka kuukausi, ja ne liittyy naiseuteen, naisellisuuteen, ihmissuhteisiin, menestykseen, manifestointiin, henkisyyteen jne.

Työkirjat vievät kuulemasi käytäntöön

Videoluentojen parina toimii työkirja, jonka avulla voit syventää ajatuksiasi ja viedä ne käytäntöön oman elämäsi kohdalla. Saat siis konkreettisia työkaluja, joiden avulla tehdä aidosti muutos syvällisellä tasolla.

Meditaatiot syventävät muutosta

Jokaisessa teemassa on aina myös meditaatio, jonka avulla pääset tekemään muutostyötä ja parantamaan itseäsi todella syvällisellä tasolla sielussasi.

meditation

Tehtävät konkretisoi muutoksen

Ajatukset täytyy viedä myös käytännön toimiksi, jotta muutos tapahtuu myös fyysisessä elämässä eikä vain ajatusten tasolla. Siksi jokaisessa teemassa on myös tehtävä, jonka avulla pääset konkreettisesti toimimaan uuden mallin mukaan.

Sähköpostituki

Jäsenenä saat joka kuukausi sähköpostilla tietoa jäsenyyden teemoista ja aikatauluista. Saat myös ekstrainspiraatiota ja tietoa matkasi varrella.

Jumalatarten FB-yhteisö

Olet myös sydämellisesti tervetullut FB-yhteisöömme, jossa saat tavata kanssasi samaa polkua kulkevia Jumalatarkollegojasi. Jaan ryhmässä iloa ja naisellista inspiraatiota jäsenillemme.

Liity nyt Goddess Club Exclusive -jäseneksi!

Älä enää hukkaa yhtään hetkeä elämässäsi jumittaen paikoillasi, kun voit jättää sen taaksesi ja alkaa loistaa todellisessa olemuksessasi! Minä näytän sinulle, kuinka sen teet!

Kaikki mitä tarvitset, helposti saatavillasi

 

Pääset käsiksi jäsenyysmateriaaleihin miltä tahansa laitteelta. Kun liityt mukaan, saat heti pääsyn uusimpaan materiaaliin ja pääset alkuun muutoksesi kanssa välittömästi.  #jumalaista!

 

Sain Heidin kurssin joululahjaksi. Kurssi kyllä ylitti toiveeni täysin. Kurssilla oli lämmin tunnelma ja vaikka emme kaikki tunteneet toisiamme mutta tsemppasimme ja kannustimme toisiamme. 

 

Olen aina ollut esiintymisessä ujo ja super jännittäjä ja entisenä koulukiusattuna on ollut pelko että mulle taas nauretaan. Kurssi opetti kyllä paljon itseluottamusta ja opin että jokainen ihminen on kaunis juuri sellaisena kuin on ja muista myös sanoa se. Sanoa positiivisia asioita toisille. 

 

Kurssin jälkeen jatkoin mallikurssille ja varmasti elämäni parhaimpia päätöksiä. Paljon on vielä harjoiteltava että tukka menee kiharalle ja meikki putkeen. 

 

Itseluottamus on kasvanut hurjasti ja osallistuin Heidin järjestämään burleski-iltaan. En olisi kuuna päivänä uskonut että tämä ujo esiintymiskammoinen uskaltaa tehdä pienen show’n. Sydän pumppas tuhatta ja sataa mutta mä tein sen. 

 

Kiitos Heidi! Näin pienessä ajassa jo olen mennyt parempaan suuntaan ettei itseä tarvitse hävetä vaan uskallan tuoda esiin itseni.

 

-Kiti

Tämän kuukauden teema

Tämän kuun teemanamme Goddess Clubissa on Minä ansaitsen sen. 

 

Oletko koskaan elämässäsi melkein saanut jotain, ja sitten se ikäänkuin vedettiin enenäsi alta pois ja jäitkin ilman? Tai ehkä olet saanut jotain aivan ihanaa, ja sen saatuasi tuntenut siitä ihanasta asiasta syyllisyyttä?Jokin pieni ääni sisälläsi on sanonut, että sinä et ansaitse sitä? Se tunne tulee syvältä sisältäsi, ja sen alkulähde on vanhoissa kokemuksissasi, joita olet alkanut kantamaan mukanasi. 

 

Myös vanhanmallinen uskonto opettaa, että me olemme arvottomia maan matosia, emmekä ole minkään arvoisia syntiemme takia. Tämä ajatus on kulkenut mukanamme sukupuolvesta toiseen. Mutta se estää meitä menestymästä ja saavuttamasta unelmiasi. Jos et tunne ansaitsevasi hyvää, et suostu vastaanottamaan hyvää, etkä pysty nauttimaan siitä. 

 

Tässä kuussa lähdemme avaamaan vastaaottokanaviasi ja aktiivisesti nostamaan omanarvontuntoasi yhdessä. Se työ on ensiarvoisen tärkeää, jotta voit todella elää tasapainoista unelmiesi elämää ja myös nauttia siitä.

 

Tässä kuussa saat tietää:
💖 Miksi luulemme, että olemme arvottomia?
💖 Mihin kaikkeen arvottomuuden tunne vaikuttaa?
💖 Miten vetovoiman laki toimii arvottomuuden tunteen kanssa?
💖 Miten vapautua arvottomuuden tunteesta ja uskaltautua avautumaan unelmillesi
💖 Lisäksi saat meditaation, jolla saat pääsyn oman arvottomuuden tunteesi alkulähteelle ja pääset puhdistamaan sitä energeettisesti

 

 

Kun liityt mukaan, saat heti pääsyn valmennusmateriaaleihin ja pääset aloittamaan välittömästi. Lisäksi saat ikuisen pääsyn jokaiseen valmennusmateriaaliin, joka on jäsenyytesi aikana ilmestynyt.

 

Joka kuukausi saat myös nämä bonukset!

Kerroin tässä hiljattain eräälle vaikeasta masennuksesta ja monenlaisista muista ongelmista kärsivien kanssa työskentelevälle ammattilaiselle elämästäni. Siinä jutustelun lomassa tajusin, miten kaikki onkaan viimeksi kuluneiden vajaan kahden vuoden aikana muuttunut! 

 

Olin pitkään onneton, tyytymätön elämääni ja itseeni. En koskaan ollut tottunut saamaan kehuja ulkonäöstäni. Kasvoin ajatellen, että nainen voi olla älykäs tai kaunis, mutta ei molempia. Tulkitsin, että en ole kaunis, koska elin parisuhteessa, jossa minua kaiken aikaa väheksyttiin. 

 

Menin Heidin kurssille, jonka annoin itselleni 50-vuotispäivälahjaksi. Se päivä ei unohdu koskaan. Kuulin itsestäni kauniita, arvostavia sanoja. Stailattuna katselin yhä uudelleen itseäni peilistä ihmetellen, olenko se oikeasti minä. 

 

Sen jälkeen tajusin, että minulla on oikeus saada hyvää elämääni, eikä minun tarvitse tyytyä olemaan kynnysmattona. Olenkin lähtenyt määrätietoisesti oppimaan Heidin avulla sekä ulkoista että sisäistä hyvää oloa, itseni arvostamista ja itsetunnon kohentamista. 

 

Olen onnellinen, että rohkaistuin mukaan. Nämä vajaat 2 vuotta ovat olleet todellista kasvun aikaa ja edelleen jatkan oppimista. Heidi on muuttanut asennettani sekä itseäni että muita kohtaan omalla esimerkillään. Olen myös saanut tätä kautta uusia ystäviä, joille kuuluu myös suuri kiitos! ❤

 

-Helka

On aika nousta Jumalataroloon!

Minä tiedän, että haluat hyvää itsellesi. Minä haluan sitä myös, ja siksi olen luonut sinulle tämän jäsenyyden. Haluan tuoda hyvää elämääsi joka kuukausi! Odotan innolla, että pääsen juhlistamaan liittymistäsi mukaan clubiin! Nähdään pian!

 

Valitse näistä vaihtoehdoista:

Kuukausijäsenyys


KUUKAUSIMAKSU

28,80 €

PER KUUKAUSI

 

 

Hei Jumalatar! 

Kuukausijäsenyys on hyvä aloittaa 

muutoksesi kohti jumalataroloa!

Vuosijäsenyys


VUOSIMAKSU

288€

PER VUOSI


Hei Jumalatar! 

Rakastatko Goddess Clubia? 

Nappaa itsellesi suoraan vuosijäsenyys, 

ja saat kaksi kuukautta täysin veloituksetta!

Saan olla Heidille todella kiitollinen elämäni suunnan muuttamisesta. Kun menin ensimmäiselle kurssille, olin todella vahvasti sitä mieltä, että en kelpaa kenellekkään, kaikista vähiten itselleni. 

 

Kurssin jälkeen sain paljon pureskeltavaa siitä, että todellakin kelpaan. Meni pitkän aikaa kipuillessani itsevarmuuden ja oman minäni kanssa, mutta Heidin kannustavat sanat jäivät kuitenkin itämään johonkin aivojeni sopukoihin. 

 

Menin toiselle, pidemmälle kurssille, ja huomasin jo ajattelevani pikkuisen erilailla itsestäni ja omasta kehostani. Tällä kurssilla Heidi teki jotain taikoja, koska minäkuvani oli muuttunut todella paljon. Uskalsin omana itsenäni osallistua kilpailuihin kaikkine kurveineni, itsevarmana, uutena naisena ja jee, tulin toiseksi. 

 

Nyt osaan nauttia itsestäni ja varsinkin kuvauksista, minä entinen kamerakammoinen, Heidin ansiosta, joka jaksaa uskoa meihin kaikkiin ihaniin naisiin ja auttaa meitä työstämään itsemme pois vääristyneistä minäkuvistamme ja antaa meille toivoa itsemme parantamisesta kannustaen, tukien ja ohjaten ihanilla kursseillaan ottaen jokaisen henkilökohtaisesti huomioon. 

 

Kiitos, ihana Heidi, että tänään voin paremmin💗💗💗💋

 

-Heli

Kuka minä olen?

Hei!

 

Olen Heidi Niemi, naisellisuusvalmentaja, stylisti ja valokuvaaja. Autan naisia löytämään oman tapansa olla naisellinen, tuntea olonsa viehättäväksi ja voimakkaaksi. Meissä jokaisessa naisessa asuu upea jumalatar, joka vain odottaa, että se pääsee esiin kaikessa loistossaan. Sisäinen jumalattaremme ilmentää sitä upeaa feminiinienergiaa, joka on meissä kaikissa omaa ja yksilöllistä. Jokaisella naisella on oma uniikki jumalatarenergiansa ja oma tapansa olla nainen.

 

Samalla tavalla kuin mytologioiden jumalattaretkin ovat erilaisia, he edustavat erilaisia voimia ja heillä on erilaisia tarinoita, niin myös me uuden ajan naiset olemme kaikki erilaisia mutta samanarvoisia. Usein kuitenkin modernin elämänmenon keskellä hukkaamme kosketuksen omaan naiseuteemme arjen kiireiden ja velvollisuuksien keskelle. Tiedämme, että syvällä sisimmässämme on upea Jumalatar, mutta emme enää muista millainen hän onkaan emmekä tiedä miten saisimme hänet esiin, kaikkien ihailtavaksi. Silti kuulemme sen kutsun jossain syvällä sisällämme ja tunnemme kutsun saada loistaa.

 

Me kaikki naiset olemme arvokkaita omana itsenämme, ja minun tehtäväni on auttaa sinua tuomaan esiin omaa naisellisuuttasi ja tuntemaan itsesi todelliseksi jumalattareksi. Tarvitsitpa apua menneisyydestä vapautumiseen, naiseutesi löytämiseen, itsetuntosi kohottamiseen, naiselliseen tyyliin tai vaikkapa oman kauneutesi näkemiseen, olen täällä sinua varten

Haluan kiittää sinua Heidi ❤ osallistuminen pitämääsi kurssiin oli paljon enemmän kuin aluksi luulin. Voitin itseni 10 kertaisesti pääsemällä paikanpäälle ja yllätyin sitäkin enemmän siitä onnen tunteesta ja ilosta mitä siellä koin. Ilman osallistumista ja sinun kannustamista en olisi nyt tässä, miettimässä miksi olen toiminut aina kuten olen,miksi työnnän kaiken hyvän pois ja odotan valmiiksi pettymyksiä ja menetyksiä.


Miksi en arvosta itseäni,olet sen saanut useasti mietintään. Miten voinkin niin kovasti vaatia itseltäni ja silti saavuttamatta sitä, mitä olen jo vuosia toivonut: onnellista ja tasapainoista arkea, ymmärtämällä, että mä olen ihan hyvä ja riitän.


Liityin Goddess Clubiin,koska aiheet, joita käsitellään, koskettaa minua ja ovat juuri sitä mitä nyt tarvitsen avatakseni itseni onnellisuudelle ja tyytyväisyyteen itseäni kohtaan.


Matka on vasta alussa, mutta ilman sinua en olisi vielä aloittanutkaan. Kannustuksestasi ja siitä että aina annat lisää mietittävää joita käsitellä, pidät minut aiheessa ja muistutat että vain minä voin vaikuttaa siihen miten voin.

Hyväksynnän haku menettämisen pelosta ei palvele minua, antaa vain lisää potkua riittämättömyyteen. 


Tätä työtä haluan jatkaa ja se on paljon helmpompaa kun tiedän että sinä olet olemassa. Ei sanat riitä kiittämään herätyksestä sekä tuesta ja niistä iloista, mitä olet jo tuottanut lyhyessä ajassa. 


Tie ei ole helppo, mutta se on sitä mitä haluan. Opettelen päiväpäivältä lisää itsestäni ja opettelen ymmärtämään että mä olen hyvä näin ja vielä tulee se päivä kun rakastan itseäni. Se ei ehkä ole tänään, mutta sinne mennään varsinkin kun sä olet potkimassa eteenpäin.


Täytyy sanoa, että Heidi on se mikä sai mut tajuaan kuinka vähän mä itseäni arvostan ja kuinka onnettomaksi se mut tekee.


Tätä lisää ja vielä KIITOS❤❤

 

-Sari

Tärkeää tietoa jäsenyydestä

01. Kun liityt mukaan, saat heti tervetuloa-sähköpostin minulta, jossa on kaikki jäsenyyteen liittyvät tiedot koottuna yhteen. Saat myös välittömästi pääsyn kuluvan kuukauden materiaaleihin joten muutoksesi parempaan pääsee alkamaan heti. 

02. Joka kuukausi clubissamme on uusi teema, jolloin materiaalit sivulla vaihtuvat uusiin.  Vanhat materiaalit jäävät sinulle kuitenkin näkyviin ja pystyt palaamaan niihin myös myöhemmin.

03. Voit valita joko kuukausi- tai vuosijäsenyyden. 

04. Voit lopettaa jäsenyytesi milloin tahansa kuluvan tilauskauden loppuun. Sinun ei tarvitse selittää päätöstäsi minulle mitenkään.

05. Jäsenyys uusiutuu automaattisesti niin kauan kunnes päätät päättää sen. Jäsenyys veloitetaan kortiltasi aina kuun tai vuoden samana päivänä sen mukaan kumman jäsenyyden valitsit.

Nostetaan yhdessä elämäsi uudelle tasolle!

 

 

Sinun ei tarvitse käydä tätä kaikkea läpi yksin. Liity mukaan ja anna elämällesi siivet.

 

 

 

 

 

Kuukausijäsenyys


KUUKAUSIMAKSU

28,80 €

PER KUUKAUSI

 

 

Hei Jumalatar! 

Kuukausijäsenyys on hyvä aloittaa 

muutoksesi kohti jumalataroloa!

Vuosijäsenyys


VUOSIMAKSU

288€

PER VUOSI


Hei Jumalatar! 

Rakastatko Goddess Clubia? 

Nappaa itsellesi suoraan vuosijäsenyys, 

ja saat kaksi kuukautta täysin veloituksetta!

Rakkaudella,

 

 

Heidi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: