fbpx

Goddess Club Exclusive

Tervetuloa, rakas Jumalatar!

Nyt on sinun aikasi loistaa! Jumalatarolo Goddess Clubin Exclusive -jäsenenä saat joka kuukausi itsellesi naisellista inspiraatiota ja konkreettisia henkisiä työkaluja, joilla voimallisesti muutat oman elämäsi joka osa-alueelta ja nouset Jumalataroloon!

Rakastu itseesi

Rakas Jumalatar, sydämellisesti tervetuloa Goddess Clubiin! Olen niin onnellinen, että olet täällä!

 

Lokakuun teema on erittäin tärkeä, jonka päälle kaikki muu rakentuu. Se on oman itsen rakastaminen. 

 

Monesti me hukkaamme rakkauden ja myötätunnon itseämme kohtaan elämän aikana ja alamme tuntea arvottomuutta ja huonommuutta. Se erottaa meidät omasta todellisesta olemuksestamme, joka on rakkaus, ja saa aikaan kaikki haasteet elämässämme. 

 

Kun pystymme palaamaan rakkauden energiaan, alamme vetää puoleemme hyviä asioita ja manifestoimaan kaikkea hyvää sydämestämme ja feminiinienergiastamme käsin.

 

Kuuntele ensin videoluento, ja sen jälkeen avaa työkirja ja vastaan itseksesi siinä oleviin kysymyksiin. Näin saat käsiteltyä aihetta omakohtaisesti ja vietyä kuulemasi asiat käytäntöön oman elämäsi suhteen. 

 

Olen tehnyt sinulle myös affirmaatioita avuksesi omien ajatusten muuttamiseen. Kuuntele äänite 1-2 kertaa päivässä, tai lue affirmaatiot ääneen itsellesi. 

Meditaation avulla pääset käsittelemään asioita syvällä sielun tasolla ja saat tuntea syvällistä parantumista ja rauhaa.

 

Kiitos, että teet tämän työn itsesi eteen. 💖

Rakkaudella, Heidi

Luento

Työkirja

Affirmaatiot

Affirmaatiot ovat tehokas työkalu ajatusmaailmasi muokkaamisessa haluamaasi suuntaan. Tee niiden kanssa töitä päivittäin. Voit joko itseksesi lukea affirmaatiot kaksi kertaa päivässä (mieluiten heti herättyäsi ja ennen nukkumaanmenoa) tai kuunnella tämän äänitteen. Toista affirmaatiot mielessäsi kolmeen kertaan ja samalla tavoittele sydämessäsi sitä tunnetta, miltä sinusta tuntuu, kun asia on jo totta.

Tehtävä

Seuraavan 30 päivän ajan joka kerta, kun menet peilin ohi tai katsot itseäsi peilistä (esim. aamu- ja iltapesulla), katso itseäsi silmiin ja sano itsellesi nämä sanat:

“Minä rakastan sinua. Minä todella rakastan sinua!”

Tulethan sitten Goddess Club FB-ryhmäämme kertomaan, miten harjoitus on sinuun vaikuttanut!

Kuukauden clubietu

Nämä edut ovat voimassa vain Goddess Clubin jäsenille (jäsenyys tarkistetaan ostovaiheessa), hyödynnä ne iloksesi!

 

Lokakuu 2019:

Henkilökohtainen naisellisuusvalmennus  5 kerran sarja -30% Käytä kassalla koodia GoddessClub1019ihh

 

Bonukset

 

Rakas Jumalatar, nämä bonukset olen valinnut sinulle oman hyvinvointisi tueksi. Kun rakastat aidosti itseäsi ja kehoasi, haluat huolehtia siitä hyvin ja pitää siitä mahdollisimman hyvää huolta. Nämä bonukset on tehty tukemaan sinua hyvinvoinnistasi huolehtimiseksi. Ota ne päivittäiseen käyttöön ja seuraa vointisi kehitystä. Reseptivihosta saat inspiraatiota hyvinvointisi tueksi ja liikunta- ja ruokapäiväkirjan avulla voit seurata ja dokumentoida sitä, miten valintasi vaikuttavat omaan hyvinvointiisi. Sen avulla saat palautetta keholtasi, opit kuuntelemaan itseäsi, vastaamaan kehosi tarpeisiin, syvennät omaa kehoyhteyttäsi japystyt sen perusteella  tekemään itsellesi sopivia valintoja.

 

Jumalattaren reseptivihko

Jumalattaren liikuntapäiväkirja

Jumalattaren ruokapäiväkirja