Garage Girl -kurssi

pin-up mallikurssi

Nainen, tule Garage Girl -kurssille ja nouset täyteen loistoosi!

Tuntuuko sinusta, että olet kadottanut elämästäsi kosketuksen omaan naisellisuuteesi? Haluaisit tuntea olevasi kaunis ja haluttu, mutta elämässä kaikki muu tuntuu menevän oman hyvinvointisi edelle? Haaveiletko siitä, että sinulla olisi elämässäsi jotain ihanaa, jotain minkä kanssa tuntisit olevasi oma itsesi ja juuri omassa elementissäsi, täydellinen omana itsenäsi?

Garage Girl -kurssi

Avaudu omalle sisäiselle jumalattarellesi ja tule parhaaksi versioksi omasta itsestäsi!

Ilmottaudu heti mukaan

Garage Girl -kurssi on 5 kuukautta kestävä matka syvälle naisellisuuden maailmaan. Tällä matkalla pääset tutkimaan omaa tapaasi olla naisellinen, löydät omat parhaat puolesi ja opit korostamaan niitä viehättävästi. Kurssin päätyttyä olet itsevarma, tyylikäs ja kaikkien ihailema Garage Girl!

Tämä koulutus todella muuttaa elämäsi ja suhtautumisesi itseesi. Opit näkemään omat parhaat puolesi ja opit arvostamaan ja rakastamaan itseäsi ja omaa vartaloasi. Näet omat parhaat puolesi ja tuot naiseuttasi rohkeasti esiin itsellesi sopivalla tyylillä.

Nyt on aika jättää taakse oman itsen vähättely ja astua uuten aikaan. Mikään ei enää pidättele sinua, on aika heittää kaikki vanhat huonot uskomukset itsestäsi ja alkaa loistaa omaa valoasi koko maailmaan! Nyt on tullut juuri sinun aikasi!

Miksi juuri Garage Girl -kurssi?

Garage Girl -kurssi on sinulle, nainen, joka unelmoit saada tuntea olevasi kaunis. Sinussa on se kaikki se kauneus ja loisto sisälläsi, mutta et ehkä ole ihan varma miten sen kaivelisi sieltä esiin. Juuri siihen saat kaiken tuen, avun ja kannustuksen Garage Girl -kurssilta! Tällä kurssilla löydät sen ihanneminäsi ja otat tärkeät askeleet tuodaksesi oman upeutesi esiin koko loppuelämäsi ajaksi.

Tämä on kutsu sinulle puhjeta kukkaan ja nousta täyteen loistoosi!

Garage Girl -kurssilla saat:

 • Käyttöösi kaikki Pin-Up Garagen verkkokurssit sekä upeat vain tätä kurssia varten tehdyt bonusopetusmateriaalit
 • Kolme lähitapaamista, joissa tutustut muihin samanhenkisiin naisiin ja opit mm. esiintymistaitoa, korkkarikävelyä ja kameralle poseerausta
 • Upeat ammattilaisen ottamat valokuvat itsestäsi kahdella valokuvauskerralla
 • Täysin uuden näkökulman itseesi ja omaan naiseuteesi
 • Paljon oppia pin-up-tyylistä ja siitä kuinka korostaa omaa kauneuttasi meikin, kampausten ja pukeutumisen keinoilla
 • Uusia ystäviä ja samanhenkisiä naisia elämääsi kannustamaan sinua eteenpäin hyvässä hengessä

Edellisten kurssilaisten kokemuksia kurssista:

Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, että olisi kiva käydä kokeilemassa Pin-Up kuvauksia, mutta eteeni tuli vain todella hinnakkaita kuvaussessioita, kunnes pongasin vekosta Heidi Niemen omistaman Pin-Up Garagen Style Me Vintage kurssin Helsingin studiolla, joka sopi rahapussilleni oikein hyvin. Menin aika ummikkona paikalle, jossa Heidi otti kaikki osallistujat avosylin vastaan ja opetti ensin Pin-Upin historiaa, jonka jälkeen Heidin ihanalla ja lempeällä opastuksella aloimme loihtimaan itsellemme kiharakampausta ja 50- luvun meikkiä. Siis jokainen stailasi itse itsenä, mikä oli hyvä, koska jos toinen teke kaikki puolestasi, et ehkä opi ja sisäistä stailauksen saloja niin hyvin. Bonuksena päivälle oli tietenkin Pin-Up kuvaukset. En itse ollut koskaan poseerannut kameralle, joten minulla oli hieman vaikeuksi asettua kameralle niin sanotusti alttiiksi, enkä todellakaan osannut kunnolla poseerata, mutta Heidin lempeällä ja ihanalla asiantuntevalla opastuksella sain kuitenkin muistoksi päivästä pari hyvää ruutua. Sen verran jäi päivän päätteeksi asia muhimaan, että aloin kuumeisesti etsimään uutta kurssia, jossa pääsisin oppimaan lisää 50- luvun tyylistä ja jossa pääsisin harjoittelemaan poseerausta enemmän. Törmäsinkin Pin-Up Garagen sivuilla mahtavaan Garage Girl -kurssiin, joka oli todella kattava ja yksityiskohtainen sukellus Pin-Up maailmaan. Kurssi oli noin 5kk:n pituinen ja sisälsi todella runsaasti ihanaa materiaalia, jota pääsi omassa kodissa harjoittelemaan. Ja sitten oli ne ihanat lähipäivat Loviisan Ruukissa! Niissä opettelimme lisää poseerausasentoja ja saimme myös kotitehtäväksemme opetella poseerausta. Stailauksen teimme kuvauksiin itse ja vaatteet olivat omia, mutta Heidin ammattimainen valokuvaus sai ainakin minusta aivan uusia puolia esiin. Olen todella tyytyväinen, että lähdin tälle matkalle Heidin opastuksella, koska kyllähän se aina itsetuntoa kohottaa, kun näkee kauniita ja todellakin onnistuneita kuvia itsestään. Joten kiitos Heidi, että olet ollut niin lämmin ja maanläheinen kouluttaja, jonka kanssa on ollut ihanaa taittaa tätä luksusmatkaa Pin-Up salojen maailmaan. Toivottavasti yhteistyömme vielä jatkuu. Rakkaudella Heli Saarnisalo”

Minä tiedän millaista elämä naisena on

Minä tiedän, millaista on elää naisena meidän yhteskunnassa ja millaisia paineita naisilla on. Nainen hoitaa työn, ehkä lapset jos niitä on, auttaa muita. Elämä voi myös heittää meidän eteen todella ikäviä kokemuksia. Kiusaamista, mitätöintiä, jopa henkistä väkivaltaa. Ulkopuolelta tulee paineita jotka kertovat meille että emme ole tarpeeksi hyviä. Että emme riitä. Että aina on joku parempi, kauniimpi, nuorempi. Vähemmästäkin oma hyvinvointi jää vähäiseksi ja muut asiat ajaa sen edelle. Mutta niin ei kuulu olla! Sinä olet sinun elämäsi tärkein ihminen! jos sinä voit huonosti, kaikki ympärilläsi voi hyvin. Ja vaikka mitä sinulle olisi koulussa tai työpaikalla sanottu, usko minua: sinä olet kaunis, sinä olet hyvä, sinä riität. Nyt on aika jättää kaikki negatiivinen taakse ja avata uusi luku sinun elämäsi kirjassa!

Tällä kurssilla olet yhdessä Garage Girl -siskojesi kanssa

Garage Girlit kannustavat aina tosiaan ja kursseillamme on aina erittäin hyvä yhteishenki. Garage Girlit ovat aina toisensa apuan ja tukena, ei kilpailijoina vaan sisarina. Jokaisella Garage Girlillä on tilaa loistaa ja hehkua omassa voimassaan. Jokaiselle on oikeun tulla hyväksytyksi ja arvostetuksi omana itsenään.

Enää sinun ei tarvitse keskittyä omiin "puutteisiisi"

Se mihin keksityt, kasvaa elämässäsi. Se on universaali laki. Tällä kurssilla opit keskittymään omiin parhaisiin puoliisi. Opit näkemään itsesi täysin uusin silmin. Suhtautuminen omaan kehoosi muuttuu rakkaudelliseksi, hyväksyväksi ja arvostavaksi. Saat nähdä, kuinka myös koko maailma ympärilläsi muuttuu kun ensin otat itse vastuun omasta hyvinvoinnistasi. Siitä tässä on nimenomaan kyse: vastuun ottamisesta omasta itsestäsi, omasta elämästäsi, omasta naisellisuudestasi ja omasta hyvinvoinnistasi. Tällä kurssilla saat siihen paljon apuja ja ohjausta oikeaan suuntaan.

Tämä kurssi on juuri oikea sinulle, jos...

 • Olet huomannut, että olet päästanyt irti omasta naisellisuudestasi etkä anna itsellesi taroeeksi omaa aikaa
 • Kaipaat oppia siihen, miten korostaa omaa kauneuttasi
 • Kaipaat piristystä elämään ja haluat päästä taas kosketuksiin oman naiseutesi kanssa
 • Olet valmis vastaanottamaan hyvää itsellesi etkä aina vain antamaan sitä muille
 • Haluat päästää irti rajoitteistasi ja katsoa mihin se sinut viekään!

Tämä kurssi ei sovi sinulle, jos:

 • haluat pysyä pienenä etkä kaipaa huomiota itsellesi
 • haluat kulkea verkkareissa ja crockseissa koko loppuelämäsi
 • elät elämääsi mieluummin muille etkä halua huomioida itseäsi lainkaan

Kuvittele, millaista elämäsi olisi, jos...

 • Tuntisit joka päivä olevasi kaunis, huolimatta siitä mitä sinulla on päälläsi tai miten ole tukkasi lattanut
 • Kun kuljet kaupungilla, muiden ihmisten päät kääntyvät ihaillen perääsi
 • Saisit vastaanottaa jatkuvasti positiivisia kommentteja ulkinäöstäsi ja tyylistäsi
 • Tuntisit olevasi täysin sinä, täysin oma itsesi ja eläväsi omassa voimassasi

Kaikki tämä on sinulle mahdollista! kaikki se upeus on sinussa jo valmiina! Se vain odottaa että uskallat rohkeasti päästää sen ulos ja kaikkien ihailtavaksi!

Garage Girl -kurssi auttaa sinua tuomaan oman upeutesi esiin!

5 kuukautta kestävä koulutus koostuu seuraavista moduleista:

1) Pin-Upin historia (BONUS)
Opit pin-upin historian pääkohdat. Pin-up 1800-luvulta nykypäivään.

2) Ihana, ihanampi, Minä!
Opit stailaamaan ja asustamaan itsesi, valitsemaan vaatteet oman vartalotyyppisi mukaan sekä hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet.

3) 1950’s Garage Girl
Johdatus 50-luvun tyyliin: meikki, kampaus ja pukeutuminen

4) Pose Like a Pro!
Johdatus pin-up poseerauksiin. Opit erilaisten poseerausharjoitusten avulla tuomaan vartalosi esiin imartelevalla tavalla.

5) Kuvauksiin valmistautuminen (BONUS)
Ohjeita kuvauksiin valmistautumiseen

6) Style Me Vintage 1940’s
Johdatus 1940-luvun tyyliin: meikki, kampaukset ja pukeutuminen

7) Ohjeita pin-up-malliksi haluaville (BONUS)
Mitä pin-up mallina toimiminen pitää sisällään?

8) Oman työn markkinointi (BONUS)
Miten markkinoit itseäsi mallina

Lisäksi kurssilla on kolme lähiopetuskertaa, jotka toteutetaan sekä Strömforsin että Helsingin studioillamme. Ensimmäisellä kerralla tutustutaan toisiimme, opimme näkemään itsemme toisten silmin ja löydämme omat parhaat puolemme, harjoittelemme korkkarikävelyä ja muotinäytöksessä esiintymistä. Toisella kerralla harjoittelemme poseerauksia ja poseeraamme kameralle ammattikuvaajan edessä itse tehdyssä stailauksessa. Kolmannella kerralla on päättäjäiset ja niissä vedetään kaikki kurssilla opittu yhteen ja jälleen ollaan kuvattavana. Tapaamispäivät sovitaan yhdessä ryhmän kanssa kurssin alettua niin, että ne sopii mahdollisimman monelle.

Kurssin tukena toimii kurssilaisten oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa kommunikoimme keskenämme ja jaamme tärkeää tietoa.

Koko tämän kurssipaketin hinta erikseen ostettuna olisi 995,00 euroa. Mutta nyt saat sen pakettihintaan vain 590 euroa ja säästät 405 euroa! Kurssin arvo on todella kohdallaan, sillä saat koko kurssin kuvauksineen alle kahden kuvauspäivän hinnalla!

Sokerina pohjalla: Kurssin voit maksaa myös osamaksuna sinulle sopivissa erissä. Minimierä on noin 20 e/kk, eli panostamalla näin pienen summan itseesi kuussa voit todella muuttaa elämäsi kurssin kokonaan uuteen suuntaan!

Kurssille ei ole mitään kokorajaa, kaiken kokoiset naiset sopivat hyvin mukaan. Alaikäraja kurssille on 16 vuotta.

Kurssi alkaa 4.9.17 ja kestää 5 kuukautta. Kurssin voi maksaa myös laskulla ja osamaksulla. Ilmoittaudu heti ja aloita matkasi naiseuden ihanaan maailmaan!

Kurssin Mademoiselle

Kurssin vetäjänä toimii Pin-Up Garagen perustaja Heidi Niemi eli Coco de Noir. Heidi on koulutukseltaan vaatetussuunnittelija ja hänen suunnittelemansa PinMeUp Collectionin vaatteita on nähty mm. Bernie Dexterin ja Krisse Salmisen yllä. Heidi on tutkinut pin-up kuvia Helsingin yliopistossa taidehistorian kandidaatintyössään ja on siis hyvin perehtynyt pin-upin historiaan ja tyyliin. Hän on vetänyt useita pin-up -mallikilpailuja ja toiminut oman PinMeUp Photography -studionsa stylistinä jo vuosia. Heidi on myös toiminut mallina ja nykyään toimii myös itse pin-up valokuvaajana. Heidi siis hallitsee koko pin-up-kuvausprosessin eli stailauksen, poseeraukset ja kuvauksen.

Kurssilaisten palautteita:

"Minustako pin-up -kuvia? Minusta, joka olin koko ikäni parhaani mukaan vältellyt kameroita. Houkutti kokeilla, mutta alkuun ei uskallus riittänyt. Kypsyttelin ajatusta mielessäni, kunnes päätin antaa itselleni 50-vuotiapäivälahjaksi päivän Pin-up Garagen studiolla Style me vintage 1950's style-stailauksessa.
Se päivä muutti monta asiaa minun elämässäni. Jokaisesta meistä löytyi vuorollaan paljon kaunista ja hyvää. Jopa minusta, joka olin aina luullut, että nainen voi olla joko fiksu tai kaunis, mutta ei molempia. Minä olin kuvitellut, etten ainakaan ole kaunis.
Päätin sen jälkeen alkaa pukeutua, meikata ja laittaa hiukseni naisellisemmin arkenakin. Pin-up -innostus jatkui. Tutustuin Pin-up Garagen toimintaan ja löysin kiinnostavan n.5kk kestävän kurssin. Sen avulla olen löytänyt itseni ja saanut valtavasti uutta itsevarmuutta. Olen oppinut paljon kauneudesta, naisellisuudesta ja omasta itsestäni näiden kuukausien aikana. Osaan jo paremmin rentoutua kameran edessä ja korostaa parhaita puoliani. Voisi oikeastaan todeta, että kyse on melkoisesta elämänmuutoksesta! Innostuin myös osallistumaan Miss Garage Girl-kisaan ja minut valittiin Miss Fearie Lashes -tytöksi! Se tietää mallihommia ripsifirman uutena kasvona.
Kiitos siitä elämän muutoksesta kuuluu Pin-up Garagen ihanalle Heidille, joka osoitti minullekin, epäilijälle, että jokainen meistä on kaunis!
Helka Kesälä, tyytyväinen mallikurssilainen
"

Extra Bonus

Bonuksena mallikurssilaisemme saavat kurssin ajaksi puolen vuoden jäsenyyden Garage Girl Exclusive Clubiin! Garage Girl Clubin Exclusive -jäsenyydellä sinulle aukeaa oma sisäpiirisivusto, joka on täynnä kuukausittain uudistuvaa tietoa itsestäsi huolehtimiseen ja vinkkejä tiellesi itsesi hyväksymiseen ja rakastamiseen. Jos kaipaat apua, tukea ja kannustusta sekä sisäiseen että ulkoiseen kauneuteesi, tämä on sinua varten! Exclusive-jäsenenämme saat apua ja kannustusta itsestä huolehtimiseen. Hyvinvointi on paljon muutakin kuin ulkonäkö. Garage Girl Exclusive -jäsenenä saat konkreettisia työkaluja omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja siinä huomioidaan sinut kokonaisvaltaisesti.

Kuukausittain uudistuva materiaali pitää sisällään:

– ajankohtaisia meikki- ja kampausvinkkejä
– pukeutumisneuvoja ja -ideoita
– ruokaohjeita ja inspiraatiota
– helppoa liikuntaa jota voit tehdä kotoa käsin
– meditaatioita
– luentoja hyvinvoinnista
– affirmaatioita joilla luoda unelmiesi elämää

Garage Girl -mallikurssilaisena saat myös henkilökohtaista neuvontaa hyvinvointiin. Saat pääsyn omalle keskustelufoorumille, jossa voit kysyä ja saat neuvoja tyylistä, ruuasta, treenistä ja niin edelleen. Keskustelussa olen mukana minä ja kaikki muut Exclusive-jäsenet! Et siis jää yksin vaan saat vertaistukea ja tsemppiä muilta hyvässä hengessä.

Bonuksen arvo on 49,90 euroa eli kokonaisbonustesi arvo on 454,90 euroa! Siis kahden asun kuvauspaketin verran!

Sokerina pohjalla: Kurssin voit maksaa myös osamaksuna sinulle sopivissa erissä. Minimierä on noin 20 e/kk, eli panostamalla näin pienen summan itseesi kuussa voit todella muuttaa elämäsi kurssin kokonaan uuteen suuntaan!

Valitse vaan kassalla Collector-osamaksu tai lasku niin saat kurssin suoritettua erämaksulla sinulle sopivissa erissä.

Kyllä! Olen Garage Girl ja haluan mukaan!

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: