Garage Girl Club

Garage Girl, oh, tuo upea naisellinen pin-up-kaunotar, joka on meidän kaikkien ihailun kohde! Hän on säteilevän itsevarma, hyvinvoiva, itsenäinen ja naisellinen nainen. Onnellisuus suorastaan säteilee hänestä! Hän elää täydessä loistossaan viihtyen omassa vartalossaan ja huolehtien itsestään. Garage Girl nimittäin tietää, ettei hänen arvonsa naisena ole koosta tai muodoista kiinni. Hänen arvoaan ei voi mitata mittanauhalla eikä vaa'alla, sillä hän tietää olevansa tyrmäävän seksikäs juuri sellaisena kuin hän on. Garage Girl rakastaa naisellisuutta, vanhan ajan glamouria ja hän pitää hyvää huolta itsestään ja ulkonäöstään. Hän on todella löytänyt oman tyylinsä! Hän tuntee parhaat puolensa ja osaa korostaa niitä kauniisti. Kun Garage Girl kävelee kadulla, muiden päät kääntyvät ihastuksesta ja hän saakin usein vastaanottaa kehuvia kommentteja jopa aivan vierailta ihmisiltä.

Mutta mikä on hänen loistokkuutensa salaisuus? Se on Garage Girl Clubin Exclusive -jäsenyys! Garage Girl Clubin Exclusive -jäsenyydellä sinulle aukeaa oma sisäpiirisivusto, joka on täynnä kuukausittain uudistuvaa tietoa itsestäsi huolehtimiseen ja vinkkejä tiellesi itsesi hyväksymiseen ja rakastamiseen. Jos kaipaat apua, tukea ja kannustusta sekä sisäiseen että ulkoiseen kauneuteesi, tämä on sinua varten! Exclusive-jäsenenämme saat apua ja kannustusta itsestä huolehtimiseen. Hyvinvointi on paljon muutakin kuin ulkonäkö. Garage Girl Clubin Exclusive -jäsenenä saat konkreettisia työkaluja omaan hyvinvointiisi ja siinä huomioidaan sinut kokonaisvaltaisesti.

Kuukausittain uudistuva materiaali pitää sisällään:

- ajankohtaisia meikki- ja kampausvinkkejä
- pukeutumisneuvoja ja -ideoita
- ruokaohjeita ja inspiraatiota
- helppoa liikuntaa jota voit tehdä kotoa käsin
- meditaatioita
- luentoja hyvinvoinnista
- affirmaatioita, joilla luoda unelmiesi elämää
- Clubilaisten omia tapahtumia
- Kuukausittain vaihtuvia Exclusive-etuja jotka ovat voimassa vain Clubilaisille. Edut hyödyntämällä säästät helposti jäsenyyden hinnan.

Garage Girl Clubin Exclusive -jäsenenä saat myös henkilökohtaista neuvontaa hyvinvointiin. Saat pääsyn omalle Exclusive-keskustelufoorumille, jossa voit kysyä ja saat neuvoja tyylistä, ruuasta, treenistä ja niin edelleen. Keskustelussa olen mukana minä ja kaikki muut Exclusive-jäsenet! Et siis jää yksin vaan saat vertaistukea ja tsemppiä muilta hyvässä hengessä.

Voit ostaa joko kuukausijäsenyyden, kuuden kuukauden jäsenyyden tai vuoden jäsenyyden. Jäsenyys maksetaan PayPalilla valitsemasi jäsenyysvaihtoehdon alla olevasta PayPal-paikikkeesta. Et tarvitse sitä varten PayPal -tiliä, ainoastaan pankki- tai luottokortin. PayPal on luotettava ja erittäin turvallinen kansaivälinen maksutapa.

Kuukausijäsenyys:

Kuukausijäsenyyden hinta on 8,90 €/kk. Jäsenyys on jatkuva, ja veloitetaan kerran kuussa ilman erillistä ilmoitusta kunnes päätät lopettaa tilauksen.

Puolen vuoden jäsenyys:

Puolen vuoden jäsenyyden hinta on 49,90 €/6 kk. Jäsenyys on jatkuva, ja veloitetaan puolen vuoden välein ilman erillistä ilmoitusta kunnes päätät lopettaa tilauksen.

***HYVÄNTEKEVÄISYYSTUOTE***
Jokaisesta puolen vuoden Garage Girl Club Exclusive -jäsenyydestä lahjoitan 10 euroa Kymenlaaksin ensi- ja turvakotiyhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Vuoden jäsenyys:

 

Vuoden jäsenyyden hinta on 95,90 €/12 kk. Jäsenyys on jatkuva, ja veloitetaan kerran vuodessa ilman erillistä ilmoitusta kunnes päätät lopettaa tilauksen.

***VUOSIJÄSENEN ETU***
Jokainen vuosijäsenyyden ostanut saa oman Garage Girl Club Exclusive -kortin, jolla saa aina myymälässämme asioimalla 10 % alennusta ja verkkokaupassa ilmaisen toimituksen ostoksiin.  Alennuskoodina toimii oma jäsennumero.

%d bloggaajaa tykkää tästä: