fbpx

Syksyn mallikurssin päättäjäispäivä

Tänään juhlimme Pin-Up Garagen syksyn mallikurssin päättäjäispäivää. Syksyn mallikurssi starttasi viime syyskuussa, ja sen aikana kurssilaiset ovat saaneet opetusta pin-upin historiasta, pukeutumistyylistä, oman itsetunnon kohottamisesta, 40- ja 50-lukujen tyylistä ja niiden mukaan itsensä stailaamisesta sekä kameran edessä poseeraamisesta. Paketti on siis ollut hyvin kokonaisvaltainen lähtölaukaus pin-up-harrastuksen aloittamiseen toden teolla.

Mallikurssimme ensimmäisessä tapaamisessa harjoittelimme lavaesiintymistä ja muotinäytöksissä mallina olemista. Edellisessä kuvauspäivässä harjoittelimma erilaisia poseerauksia kameran edessä ja nyt kolmannessa tapaamisessa tiivistettiin koko opinnot yhteen. Mallit saivat itse suunnitella itselleen stailauksen ja kuvan aiheen, ja minä valokuvasin heidät.

Tässä pari esimerkkiä kulissien takaa siitä, millaisia kuvaussettejä kurssilaiset olivat itselleen suunnitelleet:

Nämä esimerkkikuvat on otettu ja nopeasti käsitelty iPhonella, varsinaiset kuvat valmistuvat myöhemmin ja kurssilaiset saavat itse päättää, julkaistaanko niitä somekanavissamme. Näiden kuvien julkaisuun sain heiltä luvan.

Miltä kursdin sidältä kuulosti sinun mielestäsi ja millaista oppia sinä kaipast pin-up tyylin toteutukseen? Kommentoi alle!

Rakkaudella,

Heidi

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: