fbpx

Tänään meillä oli Pin-Up Garagessa taas vähän erilainen kuvauspäivä. Mallikurssimme jatkokurssi eli Masterclassin naiset Heli, Sinikka ja Helka olivat meillä kurssin kolmannessa kuvauspäivässä.

Kurssimme alkoi alkuvuodesta. Meillä on kerran kuussa tapaaminen, jossa on joko kuvaukset tai esim. stailaus- tai esiintymisopetusta. Tätä ennen meillä on ollut jo Hollywood Glamour- ja 50-luvun kuvaukset, tänään aiheenamme oli 40-luvun tyyli.

Kurssiin kuuluu kahden viikon välein liveluento, jossa aina kerron tulevan kuvauspäivän teemasta ja siihen liittyvistä asioista. Tätä kuvauskertaa varten luennoin 40-luvun tyylistä, muodista ja ilmapiiristä. Tämän perusteella mallit saivat suunnitella itselleen 40-luvun tyylisen kuvauksen. Ennakkotehtävänä oli kerätä inspiraatiokuvia ja niiden perusteella suunnittelimme jokaiselle omanlaisensa kuvan.

Tänään meillä oli huikea mahdollisuus käyttää Strömforsin ruukin museon tiloja kuvaukseen. 40-luvulla naiset tekivät rintamalla olleiden miesten töitä esim. tehtaissa, joten saimme kuviin autenttisen vanhan tehtaan konttoreineen taustalle.

Tässä hieman esimakua siitä, millaisia kuvia otimme kurssilla. Nämä on otettu kännykällä, varsinaiset kuvat julkaistaan myöhemmin.

Sinikka tehdastyöntekijänä
Helka univormussaan konttorityössä
Heli maalla ulkotöissä

Rakkaudella,

Heidi

 

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: