fbpx

Mitä sinä ajattelet omasta kehostasi? Millaisia ajatuksia sille lähetät päivittäin? Entä mitä viestejä kehosi lähettää sinulle? Millainen suhde sinulla on kehosi kanssa? Miten kommunikoitte keskenänne? Ja millainen sävy viestinnässänne on? Onko se rakastava vai kenties jopa riitaisa?

Meidän kehomme tekee joka päivä valtavan määrän työtä eteemme. Se joustaa, pinnistää, taistelee puolestamme ja auttaa meitä joka käänteessä. Miten sinä tuet sen työtä? Teetkö kaikkesi, että sen työ olisi helppoa?

Monesti me otamme oman kehomme itsestäänselvyytenä, ja keskitymme näkemään siinä vain vikoja ja puutteita sen sijaan, että arvostaisimme sitä. Olen kuullut satojen naisten edessäni puhuvan ihan kamalia asioita omasta kehostaan. Sellaisia asioita, jotka ovat suorastaan henkistä väkivaltaa ja kuulostavat lähinnä koulukiusaamiselta.

Tämä on hyvin yleistä meidän naisten keskuudessa. Meidät jopa opetetaan siihen kulttuurissamme. Me olemme tottuneet morkkaamaan kehoamme ja se on jopa sosiaalisesti sallittua. Paitsi minun yrityksessäni. Olen saanut tästä kehonmollauksesta niin tarpeekseni, että minun yrityksessäni on kiellettyä puhua itsestä ja omasta kehosta rumasti.

Sillä säännöllä tietenkin haluan herätellä meidät naiset katsomaan omaa kehoa uusin silmin. Miettimään tarkemmin, miksi keho on vihollinen sen sijaan että se olisi rakas ja arvostettu ystävä. Miksi siinä pitää nähdä vaan puutteita ja miksi sitä pitää suureen ääneen kauhistella ja haukkua? Tekisitkö niin kenellekään toiselle?

Sinä ansaitset voida hyvin. Itse asiassa hyvinvointi on meidän perustarve ja usein suurin toiveemme. Se, että puhut kehollesi kauniisti, arvostat sitä, hoidat sitä hyvin ja pysähdyt myös kuuntelemaan sen viestejä luo aivan uskomatonta hyvää oloa. Oletko koskaan kokenut sellaista?

Ensi viikon maanantaina alkavalla Jumalatarolo-kurssillamme on kokonaan oma osionsa tälle aiheelle, koska se on aivan valtavan tärkeä askel matkallasi Jumalataroloon. Kurssilla keskitymme tutustumaan omaan kehoomme, muutamme täysin oman suhtautumisemme siihen, opimme arvostamaan sitä työtä mitä kehomme meidän eteen tekee, opimme kuuntelemaan sen viestejä, pitämään hyvää huolta kehostamme ja ystävystymme sen kanssa. Kurssin jälkeen tunnet olevasi yhtä kehosi kanssa. Teet sen kanssa yhteistyötä sen sijaan että tuhlaat aikaasi sitä vihaten.

Jos sinusta tuntuu, että suhteesi omaan kehoosi voisi olla parempi, kutsun sinut lämpimästi mukaan Jumalatarolo-kurssille. Sinä antaitset elää hyvää elämään täydessä loistossasi, kuin Jumalatar konsanaan. Mikään ei muutu paremmaksi elämässäsi, jos et ota muutosta omiin käsiisi. Minä ja jumalatarkollegasi autamme sinua näkemän oman kauneutesi ja nousemaan omaan täyteen potentiaaliisi. Ja tuntemaan olosi todelliseksi Jumalattareksi.

Oletko valmis Jumalataroloon? Lue vielä täysi kurssikuvaus ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: JUMALATAROLO

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: