fbpx

Vaikka aina emme sitä haluaisi, elämme jatkuvassa muutosten virrassa. Me muutumme, ja maailma ympärillämme muuttuu. Osa muutoksista ovat meille mieleen, osa ei, mutta muutosta itsessään ei voi eikä kannatakaan pysäyttää. Se on luontainen osa elämää.

Silti me ihmiset olemme helposti muutosvastaisia. On helpompaa pysyä siinä vanhassa tutussa, vaikka se ei olisikaan niin kaksista, kuin altistaa itsensä muutokselle. Muutos voi pelottaa, tuntua riskiltä jota ei voi hallita. “Parempi tuttu helvetti kuin tuntematon paratiisi”. Miten sinä suhtaudut muutokseen?

Minä olen kokenut elämässäni suuria muutoksia, ja oppinut niistä paljon. Kuten webinaarissani kerroin, olen kokenut miltä tuntuu kun koko elämä muuttuu ja siltä viedään pohja pois: parisuhde, työ, koti, kaikki katoaa lyhyen ajan edessä. Miltä tuntuu, kun joutuu rakentamaan itsensä ja koko elämänsä uudelleen.

Minä todellakin toivon, että sinä et kohtaa samanlaisia muutoksia elämässäsi. nuo minun kohtaamani muutokset tulivat paljolti ulkopuolelta ja yllätyksinä tai pettymyksinä. Tällaisessa myrskyn silmässä ihmistä todella testataan. Siinä joutuu todella miettimään kuka on, mitä haluaa elämässä, mitä on tehnyt väärin jne.

Minulle on elämässä turvallisuus hyvin tärkeä perusarvo, ja muutokseen liittyy aina myös tunnen turvan häviämisestä. Minun pyörremyrskyssäni testattiin myös kykyäni luottaa itseeni ja elämään. Siihen, että se kantaa ja minä osaan. Kohtasin itseni, pelkoni ja menneisyyteni syvemmin kuinkoskaan, ja nyt olen jakamassa samaa viestiä sinulle. Ettei sinun tarvitse joutua vastaavaan myrskyyn kohdataksesi niitä.

Ei, minäkään en uskonut että niin voisi käydä minulle. Korkeasti koulutetulle fiksulle kauniille ihmiselle joka haluaa vaan pysyä turvassa. Mutta elämä halusi opettaa minulle jotain tärkeää. Ja auttaa minua jakamaan nämä oppini kaikkien kanssa jotka sitä tarvitsevat.

Mitä minä opin muutoksesta? Minä opin sen, että muutos on hyvästä, kun voin itse johtaa muutoksia elämässäni. Voit itse ottaa vastuun omasta elämästäni ja muuttaa siinä ne osa-alueet, joiden haluan parantuvan. Minä johdan omaa elämääni siihen suuntaan kuin haluan johtamalla elämääni tekemällä siihen tarvittavia muutoksia.

Elämää ei voi kuitenkaan kontrolloida. Elämään tulee muutoksia, joihin emme voi vaikuttaa. Se on totta. Voi olla, että sinut irtisanotaan työstäsi tai avioliittosi loppuu etkä voi sille mitään. Mutta kun olet oman elämäsi johtaja joka elää Jumalatarolossa, selviät näistäkin tilanteista voittajana. Et voi aina sille mitään mitä sinulle tapahtuu, mutta voit aina vaikuttaa siihen, miten asiaan reagoit ja miten asian suhteen toimit. Jumalatarolossa et ole enää olosuhteiden ja muutosten vanki, vaan kriisienkin keskellä johdat omaa elämääsi kuin todellinen Jumalatar. Sillä sinä itse olet oman elämäsi ja kokemustesi voimallinen luojatar.

Nyt on oikea aika ottaa oma elämä haltuusi. On aika vapautua uhriajattelusta ja nousta omaan voimaasi naisena. Kun elät Jumalatarolossa, vedät omalla positiivisella energiallasi puoleesi positiivisia kokemuksia ja draama poistuu elämästäsi. Edelleen muutoksia voi tulla ulkopuoleltasi, mutta ne eivät enää hetkauta sinua, koska osaat hoitaa ne oikein ja pysyä omassa voimassasi.

Ole itse se muutos, jonka haluat elämässäsi nähdä. Minä olen tässä sinua varten, apunasi ja tukenasi.

Elämäntehtävänäni on auttaa naisia näkemään oma huikea kauneutensa. Tässä on yhden ihanan asiakkaani, Helkan, kokemus kanssani työskentelystä. Helkan muutos kanssani on ollut suuri askel positiiviseen päin monella elämän osa-alueella. Voisiko tämä olla sinunkin tarinasi? Myös sinulla on oikeus saada hyvää elämääsi.

Rakkaudella,

Heidi

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: