fbpx

Olen aikaisemminkin täällä blogissa kirjoittanut siitä, kuinka minusta on tullut Monteil Believer ja kuinka ihoni kunto on kokenut täyskäännöksen viime kesän jälkeen. Eli kesästä asti ihoni, jonka kanssa minulla oli monenlaista pikkuongelmaa (ja välillä isompaakin), on saanut parasta mahdollista hoitoa Montel Parisin tuotteilla. Ihoni on ollut pintakuiva sekaiho, jossa on ollut punoitusta ja välillä se on ollut täynnä ihmeellistä pikkunäppyä joka ei ole onneksi näkynyt kuvissa mutta ilman meikkiä läheltä katsottuna kyllä. Välillä olen sanonutkin että ihoni väri on punainen, ja siinä on ollut myös ihan punaisia läiskiä joiden alkuperästä en ole tiennyt. Myös epäpuhtaudet ovat olleet silloin tällöin vaivana, johtuen osittain myös hormoneista. Kesällä Adelan Beautyn omistaja, SKY EAT -kosmetologi Ansu Malinen katsoi ihoni kunnon ja alkoi toimenpiteisiin. Hänen ohjeillaan ihostani lähdettiin ensin hoitamaan kuivuutta, ärtyneisyyttä ja punoitusta pois Monteil Paris ICE-sarjalla ja eron todellakin huomasi jo todella nopeasti. Iho rauhoittui ja kosteutui todella hyvin tällä cocktaililla:

Ihonhoitorutiiniini kuuluu siis edelleen Monteil Parisin tuoteet: puhdistus, seerumi, kosteutus ja silmänympärysvoide. Aamuisin laitan tämän lisäksi puhdistuksen jälkeen tuota vihreässä pikkupullossa olevaa aamuseerumia, joka herättää ja virkistää ihanasti. Ja kaksi kertaa viikossa teen laajemman kasvohoidon eli puhdistuksen jälkeen teen entsyymikuorinnan iholle ja levitän siihen tuon ihanan savinaamion. Tällä hetkellä ihoni on saanut kosteustasapainonsa takaisin yllä olevien tuotteiden ansiosta. Ihoni pintakuivuus ja ärsytys ovat täysin rauhoittuneet ja nyt meillä on käynnissä liiallisen rasvaisuuden tasapainottaminen vähän toisenlaisilla Monteilin tuotteilla. Osa ylläolevista tuotteista on siis korvattu Pure N -sarjan tuotteilla, jotka nyt pureutuvat odella tehokkasti mutta hellävaraisesti ihoni toiseen ongelmaan, rasvaisuuteen ja epäpuhtauksiin. Seuraavaksi kosmetologini Ansu sanoi, että käymme ihon punaisuuden kimppuun (jota odotan todella innolla). Pakko muuten erikseen mainita vielä, että nämä tuoteet ovat todella riittoisia ahkerassakin käytössä. Minulla on edelleen jäljellä suurinta osaa noista kesällä käyttöön ottamistani tuotteista.

Aiemmin hoidin ihoani vaihtelevasti, puhdistin kyllä meikin huolellisesti, mutta en aina panostanut tuotteisiin. Välillä hankin Chanelia, välillä jotain marketista. Ajattelin että hyvä puhdistus on tärkeää ja se riittää. Saatoin myös laiminlyödä ihon kosteutusta koska ajattelin sen olevan tarpeeksi rasvainen jo muutenkin… Eli en hoitanut ihoani yhtään. Ja tämä kaikki näkyi ihossani juurikin yllä kuvailemallani tavalla. En edes uskonut, että ihosta voidaan hoitaa sen ongelmia kuten punaisuutta tai suuria ihohuokosia, olin niin monta kertaa ostanut jonkun tuotteen siinä uskossa ja joutunut pettymään lopputulokseen. Siksi voitte uskoa, että olen aivan haltioissani kun nyt näen ne muutokset joita ihossani on kesän jälkeen alkanut tapahtua kun aloin käyttää Monteil Paris ammattikosmetiikkasarjaa.

Viimeksi Savonlinnassa Adelain Beautyllä käydessäni mulle tehtiin kotihoidon tueksi Monteil Parisin neulaton mesoterapiakasvohoito. Hoidossa ihon kosteuskanavat avattiin sähkövirran avulla 400-kertaisiksi ja ihoon imeytettiin hoitavia, rakennepaikkaavia aineita ilman säilöntäaineita. Neulaton mesoterapia on täysin kivuton, se on itseasiassa erittäin miellyttävän tuntuinen kokemus, ja sillä voidaan pureutua hyvin erilaisiin ihon ongelmiin. Se toimii niin juonteisiin ja ryppyihin kiinteyttäen ihoa, kuin couperosaan, punoitukseen, ihon kuivuuteen ja karheuteen sekä pigmenttimuutoksiin. Halutun vaikutuksen saa valitsemalla oikeat Monteil Paris tehoaineet, joita ihoon laitteella imeytetään.

Kasvohoito alkoi ihon puhdistuksella ja rakeettomalla entsyymikuorinnalla, joka valmisti ihoni vastaanottamaan hoidon puhdistaen meikin ja lian sekä kuorien pois kuolleet ihosolut.

Seuraavaksi oli itse mesoterapian vuoro. Ranteeseeni laitettiin “hupiranneke”, joka siis salli sähkövirran johtua kehossani. Ansu siveli ihooni hoitavaa tehoainetta ja imeytti sitä mesoterapialaitteen hoitopäillä. Hoito avasi ihoni kosteuskanavat 400-kertaiseksi ja vei tuotteet todella syvälle ihoon, ja iho pystyi myös vastaanottamaan todella suuren määrän tehokasta hoitotuotetta. Tämän vuoksi aine jäi vaikuttamaan ihon sisään vielä hoidon jälkeenkin.

Kuten jo aikaisemmin totesin, hoito ei tuntunut lainkaan epämiellyttävältä, päin vastoin se tuntui aivan ihanalta hemmottelulta. Piti oikein erikseen antaa itselleen lupa vaan nauttia ja ottaa vastaan tämä ihana hoito, jonka tunsin tekevän niin hyvää ihoni lisäksi myös minulle muutenkin. Kunnon kasvohoito on kyllä todella luksusta, joka jokaisen naisen tulisi itselleen saada silloin tällöin!

Lopuksi kasvoilleni levitettiin naamio, joka sai vaikuttaa kangasnaamion alla.

Entäs sitten lopputulos?

Sitä en voi tarpeeksi hehkuttaa. Ihon ulkonäkö heti hoidon jälkeen oli vaan jotain aivan uskomatonta. Tässä meikitön (!!!) selfie. Tämä on vaan jotain niin mieletöntä että ihoni voi näyttää tältä ja olla näin hyvässä kunnossa! Minä, jonka iho on aina ollut kiiltävä, punainen ja paikoittain myös kuiva, voin siis ottaa selfien ilman meikkiä ja iho näyttää silti tasaiselta ja terveen väriseltä. Kuvanottohetkellä hoidosta oli 12 tuntia, ja se oli edelleen kosteutettu, tasainen eikä kiiltänyt yhtään. Olen sanaton ja niin tyytyväinen! Samalla käynnillä sain myös nämä luonnollisen näköiset keijunkeveät Fearie Lashes -ripset ja nämä LCN-kynnet joihin tehtiin tällainen pin-up henkinen kolmiomainen ranskalainen manikyyri jotka myös näkyvät kuvassa. Ja vieläpä uuden ihanan hieman tummemman värin hiuksiini. Kulmissa ja silmissä minulla on LCN Microtapping -pigmentoinnit. Oh autuutta <3

Suosittelisinko hoitoa? En ainoastaan suosittele, vaan toivon että jokainen nainen saa tämän kokea. Itse olen valmis uusintaan ihan milloin tahansa! Hoitoja voi ottaa joko yhden silloin tällöin tai kuurina pari kertaa viikossa, jos iho tarvitsee erityistä hoitoa, ja sillä voidaan tosiaan hoitaa ihossa erilaisia ongelmia kuten juuri tuota mainitsemaani punoitusta. Joten nyt erityisesti, jos kärsit pakkasen ja lämmityksen runtelemasta ihosta, tee itsellesi ja ihollesi palvelus ja varaa aika Monteil Paris -kosmetologillesi neulattomaan mesoterapiakasvohoitoon. Ihosi kiittää vielä viikkojen päästä sille antamastasi tuesta! Ja kotihoitoon tietysti Monteil Paris upeat hoitotuotteet ettei lopputulos valu hukkaan.

 

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: