fbpx

Pin-Up Garage on nyt ollut olemassa 5 vuotta!

myymälä auki
Ensimmäisen myymälämme ulkoständi. Kännykkäkuva.

Rakkaat! Siitä on 5 vuotta kun avasin ensimmäistä kertaa oman myymäläni ovet!

Oli vuosi 2012, ja olin palaamassa työhöni opintovapaan päätyttyä. Entistä tiimiäni ei enää ollut, ja työ jota minulle tarjottiin ei kiinnostanut minua ja kieltäydyin siitä ja lopetin työpaikassani. Olin tilanteessa jossa kysyin itseltäni: jos saisin tehdä mitä vaan työkseni, mitä tekisin?

myymäläkuva
Pin-Up Garage vol. 1 Tapanilassa oli sisustettu autotalliksi. Kännykkäkuva.

Opintovapaallani olin tutkinut pin-up valokuvia Helsingin yliopistossa osana taidehistorian opintojani, ja pin-up kuvat olivat suuri intohimoni. Ennen opintovapaatani olin pitkällä sairauslomalla ja sen aikana sain hyvää mieltä nimenomaan pin-up-kuvista, sen kauneudesta ja niihin vaatteisiin pukeutumisesta, alusvaatteita myöten. Tilasin vaatteita paljon ulkomailta, koska niitä ei Suomesta saanut. Tein vaatteita paljon myös itse, sekä itselleni että kavereilleni.

myymäläkuva
Seiniä koristi tiilitapetit, autonosat ja vanhat mainosjulisteet. Kännykkäkuva.

Niinpä vastaus omaan kysymykseeni oli: haluan tuoda nämä ihanat vaatteet joita kaikki ylläni kehuu myös muiden naisten saataville. Haluan antaa myös muille naisille sen tunteen omasta kauneudesta. Että hekin saisivat kehuja omasta pukeutumisestaan. Halusin saada koko ihanan visuaalisen pin-up kulttuurin saman katon alle, niin että samasta pakkasta saa kaiken aiheeseen liittyvän: vaatteet, meikit, stailauspalvelun, koulutusta aiheeseen ja kuvaukset.

pukeutumishuone
Pukeutumishuoneessa oli ylellistä boudoir-tunnelmaa. Kännykkäkuva.

Pin-Up Garage avattiin 3.8. Helsingin Tapanilaan vanhaan autokoritehtaaseen. Tästä koko myymälä sai nimensä. Sisustin myymälän autotalliksi. Erikoisuutena oli entiseen hissikuiluun tehty sovitushuone, jonka isäni tapetoi hempeän vaaleanpunaisella tapetilla boudoir-henkiseksi.

myymäläkuva
Pin-Up Garage vol.2 Kasarmitorilla oli oikea karkkikauppa! Kuva: Ani Koivisto
myymäläkuva
Myynnissä oli kaikenlaisia naisellisia herkkuja. Kuva: Ani Koivisto
pin-up myymälä
Yksityiskohtiin kiinnitettiin huolella huomiota. Kuva: Ani Koivisto

Vuonna 2013 myymälä muutti Helsingin keskustaan Leijonan luolasta saamani sijoituksen siivittävänä. Myymälä oli oikea karkkikauppa, ja tila sopi täydellisesti myymäläksi, ompelimoksi ja studiokuvauksiin. Sijainti oli kuitenkin syrjäinen ja vuokra keskustan tasoa ilman ohikulkijoita, joten jouduin raskain sydämin sulkemaan myymälän vuoden 2014 lopussa.

 

pin-up myymälä
Myymälän esillepanot olivat herkulliset. Kuva: Ani Koivisto

Siitä alkoi minullekin etsikkoaika, jossa jouduin hakemaan jälleen sitä, mikä on se mitä haluan tehdä? Seurasi isoja elämänmuutoksia. Jatkoin toimintaa kuvausten ja kurssien muodossa, ja muutin maalle Strömforsiin Helsingin keskustasta.

strömforsin ruukki
Strömforsin studio kesällä 2016

Tässä myllerryksessä, jossa tuntui kun olisin pesukoneen lingossa puhdistui elämästäni kaikki ylimääräinen, ja vain tärkein jäi. Minulle selvisi, että tämä työ on todella minulle se sydämen asia jota haluan tehdä. Se on minun elämäntehtäväni. Auttaa naisia näkemään oma kauneutensa ja avautumaan sille.

strömforsin ruukki
Kuvaukset ja kurssit jatkuivat vaiikka myymälä olikn hetken kiinni

Loppuvuodesta 2016 remontoin ystävieni avustuksella uuden myymälän Strömforsin ruukkiin vanhan paloaseman tiloihin. Uusi myymälä on kuvassa alimpana. Tila on hauska yhdistelmä molempia aikaisempia myymälöitäni: tiiliseinää Tapanilasta, karkkikauppafiilistä Kasarmintorilta ja suuri hulppea pukeutumishuone. Uutuutena on ihana pikkukahvila, jossa tarjolla on korkealaatuisia erikoiskahveja, itse jauhettua tuoretta luomukahvia ja terveellisiä pikkuherkkuja.

Strömforsin ruukki
Uusi myymälä aukesi marraskuussa 2016 vanhan paloaseman tiloihin. Kännykkäkuva.

Uuden myymälän pystytys oli jälkeen riski jonka otin. En ole yrittäjyyteni aikana karttanut riskejä vaan ollut hyvin rohkea. Vaikka riskit ei ole aina kannattaneet ja välillä on ollut vaikeaa, voin suorin selin sanoa etten kadu mitään. Olen aina tehnyt asiat sydämellä ja niin hyvin kuin olen osannut. Menneisyyden takia uuden myymälän pystytys kuitenkin myös pelotti. Asiakkaiden ihastunut vastaanotto lämmitti mieltäni kuitenkin valtavasti. Joka päivä kuulen kehuja asiakkailtani siitä työstä jonka eteen minä ja ystäväni näimme paljon vaivaa.

strömforsin ruukki kahvila
Uutuutena myymälässä on pinei kahvila, jonka tarjoilut saavat suurta suitsutusta asiakkailtamme.

Myymälän lisäksi edelleen Pin-Up Garagesta löytyy alkuperäisen filosofian mukaisesti stailauspalvelu, valokuvauspalvelu kahden studion voimin sekä uusimpana verkkokurssit. Verkkokursseille osallistumalla saat inspiraatiota ja oppia pin-up tyylistä paikkaan ja aikaan sitoutumatta.

strömforsin ruukki
Myymälämme ja studiomme Strömforsissa on olleet paikkana jo lukuisille polttariporukoille, työyhteisöjen virkistyspäiville ja naisten hemmottelupäiville. Kuva: Maria Kimalle

Nyt juhlimme 5-vuotissyntymäpäiviä, ja haluan tarjota teille ihanan edun! Kaikki verkkokurssimme (poislukien mallikurssi) on huikeassa -50% alennuksessa 22.8.17 asti! (22.8. on muuten syntymäpäiväni ja silloin juhlittiin Pin-Up Garagen avajaisia)

Klikkaa siis itsesi verkkokurssisivustollemme Garage Girl Academy. Sinne on koottuna kaikki verkkokurssimme. Klikkaa mieleiset kurssit ostoskoriin ja syötä kassalla koodi

PUG5v

Saat koko ostostasi -50% alennusta!

Haluan tähän loppuun vielä lausua kiitokset. Kiitos teille ihanille asiakkaille joita minulla on ollut ilo ja onni palvella. Suuri osa teistä on ollut mukana alusta asti. Teen tätä juuri teille enkä voisi jatkaa ilman teitä. Kiitos myös teille ystävät jotka olette olleet apunani ja tukenani Pin-Up Garagen matkalla. Osa pidemmän aikaa, osa lyhyemmän aikaa. Te olette olleet korvaamattomia. Kiitos avusta, kiitos opetuksista. Kiitos, kiitos, kiitos 💖

Rakkaudella,
Heidi

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d