fbpx
keiju
Keijujen ja luonnon jumalatar Miss Adelei. (C) Heidi Niemi / Pin-Up Garage

Jumalatar-kuvasarjani sai tänään jatkoa, kun Miss Garage Girl -kisamme toiselle sijalle sijoittunut Misi Adelei eli Heli. Olimme Helin kanssa sopineet tästä kuvauksesta jo alkuvuodesta, ja odottaneet että kesä on sopivassa vaiheessa ja pääsemme toteuttamaan kuvan. Lopulta se otettiin omalla takapihallani. Tässä kuvassa Heli on keijujen ja luonnon jumalatar Miss Adelei.

Heli kuvaa omaa jumalattaruuttaan näin:

Olen aina uskonut, en ehkä Jumalaan, vaan johonkin, joka suojelee meitä ja on läsnä elämässämme. Johonkin, joka seuraa ja suojelee meitä. Josta saa voimaa jaksaa eteen päin. Sitä voimaa minä tarvitsen, että jaksan olla hyvä ihminen. Saan voimaa luonnosta ja sen kauniista monimuotoisuuksista. Ehkäpä suojelijana toimii pieni keiju tai maahinen. Olen tämä luonnon jumalatar, pieni keiju, joka rakastaa auringon viime säteitä💗 Kiitos loistavasta työstä.”

Kiitos ihana Heli mallina toimimisesta. Kuvassa inspiraationa oli tosiaan syvän vihreä kypsä elokuun luonto, kun koko metsä on syvän vihreä ja vehreimmillään. Värimaailma sopii hyvin sadunomaiseen fantasiamaiseen kuvakerrontaan jota tavoittelin tässä. Rekvisiitaksi nappasin myymälästäni Roomasta ostamani upean kasviaiheisen tyllikankaan, josta halusin tehdä täksi kesäksi itselleni mekon. En ole ehtinyt mekkoa tehdä, joten se oli kuin tarjoitettu juuri tähän kuvaan hieman väriä ja tunnelmaa luomaan.

 

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: