fbpx

Pin Me Up! Kymenlaakson ensi-ja turvakotiyhdistyksen virkistäytymispäivä

Kymenlaakson ensi-ja turvakotiyhdistyksen henkilökunta saapui meille Strömforsiin viettämään ihanaa virkistyspäivää hyvän ruuan ja pienen naisellisuusboostin merkeissä. Olemme yhdistyksen sponsori, ja meidän jokaisesta myydystä puolen vuoden Garage Girl Club Exclusive -jäsenyydestä lajoitetaan 10 euroa yhdistyksen toiminnan tukemiseen. Tämä on minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeä aihe ja halusin  valita juuri heidän yritykseni hyväntekeväisyyskohteeksi, koska he tekevät todella arvokasta työtä naisten, lasten ja perheiden hyvinvoinnin eteen. Voit lukea yhdistyksen toiminnasta lisää täältä. Yhdistyksen jokainen työntekijä antaa työssään todella paljon hyvää, ja nyt oli heidän vuoronsa saada jotain hyvää itselleen.

Henkilökunnasta lähes kaikki (yhtä lukuunottamatta) ovat naisia, joten suunnittelimme yhdessä toiminnanjohtaja Tiina Palviaisen kanssa, että järjestämme heille pienen pin-up elämyksen. Naiset saivat sovitella studiomme vaatteita, kokeilla miten heille sopi pin-up-tyyli ja lisäksi tein heille nopeat pikastailaukset meikkipaikallamme. Apunani oli rakas ystäväni Maria Kimalle, joka näpsi kamerallaan kuvia samalla kun minkä muotoilin kampauksia ja maalasin kissasilmänrajauksia ja punasin huulia. Henkilökuntaa oli parisenkymmentä joten siinä sai meikkisudit heilua ja lakkapullo sihistä kun halusin kaikille ehtiä tehdä pienen ehostuksen vaatteiden pariksi.

Staialuksen aikana oli myös mukavaa saada tutustua yhdistyksen henkilökuntaan ja kuulla heidän erilaisista työnkuvistaan. Yhdistyksen toiminta on hyvin laajaa, ja siellä on monenlaisia työtehtäviä. Osa hoitaa yökylään tulevia lapsia, osa hoitaa akuutteja kriisitapauksia esim. perheväkivaltatapauksissa. Virkistyspäivänä he kuitenkin pääsivät hieman irtautumaan työasioista ja hulluttelemaan studiollamme kokeillen erilaisia vaatteita, kenkiä ja asusteita.

Tässä hieman tunnelmakuvia päivästä:

Keskittynyt ilme

Vaaterekillä oli kuhinaa

Stailaus käynnissä

Silmänrajaukset tulossa

Vaatteiden sovittelu oli hauskaa

Kaverit auttoivat pukeutumisessa

Iloisia ilmeitä ja hyvää yhteishenkeä

Tyrmäävät korot

Leikittelyä vaatteilla

Virkistyspäivässä kuoriutui esiin upeita naisia

Iloisia ilmeitä ja hauskanpitoa

Jokaiselle löytyi itseä miellyttävä asu

Korot jalkaan ja menoksi!

Ihana Ulla haaveellisena

Muistoksi vielä kännykkäkuvia

Oh, mitä kaunottaria meillä oli!

Tässä vielä upea yhteiskuva myymälämme edessä koko upeasta Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistyksen henkilökunnasta. Kiitos!

Järjestämme Pin-up Garagessa mielellämme yritysten virkistyspäivä ja muuta ohjelmaa ryhmille esim. juhliin. Lisää sopivia ideoita löydät TÄÄLTÄ.

Kaikki sivun kuvat on ottanut Maria Kimalle.

Suosittelemme sinulle myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: